Στο Spaan.gr χρησιμοποιούμε Cookies σε μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site μας.
2018-01-21 0 σχόλια Δωρεές

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία MDA Print  που είναι πάντα δίπλα μας ,για την ευγενική χειρονομία της να μας κάνει Δωρεά Αφίσα βιτρίνας.

Γιατί η MDAprint είναι μία σύγχρονη μονάδα ψηφιακών εκτυπώσεων, ειδικών κατασκευών επιγραφών, σχεδιασμού και διαφήμισης που δραστηριοποιείται από το 1995 με επιτυχία στον κλάδο των γραφικών τεχνών. Η ταχύτητα και η ποιότητα σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές είναι τα βασικά στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ώστε, να βρείτε σε εμάς τον απόλυτο συνεργάτη που θα σας καλύψει όλες σας τις ανάγκες.

Η MDA Print δραστηριοποιείται στο χώρο των επιγραφών παντός τύπου καθώς και των ειδικών κατασκευών με δημιουργικές προτάσεις για άμεσες και ολοκληρωμένες λύσεις για την προβολή μιας επιχείρησης. Η υπεύθυνη εργασία, η συνέπεια στην παράδοση και οι ανταγωνιστικές τιμές, μας δίνουν το πλεονέκτημα να μπορούμε να εκπληρώσουμε κάθε ανάγκη σας.

Στόχος μας πάντοτε παραμένει να εξελισσόμαστε, μεγαλώνοντας τις δραστηριότητές μας ώστε, να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις των καιρών με γνώση, εμπειρία και επιτυχημένο σχέδιο. Στα 22 χρόνια εμπειρίας η Mdaprint δημιουργεί για εσάς κάθε είδους Επιγραφή – Ταμπέλα για το κατάστημά σας, ενώ παράλληλα βοηθάει στον σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας & καλύπτει όλες σας τις ανάγκες. Ανάγκες όπως :

Την κατασκευή Πινακίδων – Επιγραφών με… Ανάγλυφα Γράμματα 3D, Ειδικές – Ξύλινες κατασκευέςΦωτεινέςεπιγραφές, Ταμπέλες με Τελαρωμένο ΜουσαμάΠυλώνες, κατασκευές από PlexiglassΞύλοPvckapaline υλικό. Ειδικεύεται ωστόσο, στην δημιουργία διαφημιστικών Banner, roll up, εντύπων, Επαγγελματικών Καρτών, ΗμερολόγιαΣημαίες, εταιρικά Folder, mousepad, διαφημιστικά Σουβέρ, ΣουπλάΜενού, Μαγνητικές Κατασκευές, Πατάκια εισόδου, ενώ υπηρεσίες όπως η κάλυψη ΑυτοκινήτουΤοποθέτηση και Σχεδιασμό επιγραφών δίνει ακόμη ένα έναυσμα εμπιστοσύνης.

Στα χέρια μας να είστε σίγουροι ότι όλα μπορούν να υλοποιηθούν…Μεγάλοι πελάτες μας εμπιστεύθηκαν, Γιατί όχι και εσείς?

MDA Print 

Διεύθυνση:
Όθωνος 2, 173 43 Αγ. Δημήτριος, Αθήνα

Τηλέφωνο.:
210 9712564 & 210 9752500

Email:
sales@mdaprint.gr / info@mdaprint.gr

Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα – Παρασκευή: 9:30 – 17:00