Στο Spaan.gr χρησιμοποιούμε Cookies σε μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στο site μας.
2018-01-28 0 σχόλια Δωρεές

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Αλεξίου - Ηλεκτρολογικό Υλικό που είναι πάντα δίπλα μας ,για την ευγενική χειρονομία της να μας κάνει Δωρεά 2 τεμάχια ΗΧΕΙΟ ΨΕΥΔΟΡΟΦΗΣ ΧΩΝΕΥΤΟ 30W ΛΕΥΚΟΑλεξίου - Ηλεκτρολογικό Υλικό

Το κατάστημά μας δραστηριοποιείται στο χώρο του ηλεκτρολογικού υλικού από το 2011. Προτεραιότητα μας ήταν και είναι να προμηθεύουμε τόσο τους πελάτες χονδρικής όσο και τους πελάτες λιανικής με ηλεκτρολογικά προϊόντα όλων των επώνυμων οίκων εγχώριων και εξωτερικού, ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και φωτισμού σε ανταγωνιστικές τιμές έχοντας τα διαθέσιμα όσο το δυνατόν ανά πάσα στιγμή.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας μεταξύ εμάς και των τελικών πελατών, παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην αγορά με συνεχή ενημέρωση και εμπλουτισμό της γκάμας των προϊόντων μας. Η εμπειρία μας βοηθάει να δίνουμε λύσεις στο μεγαλύτερο κομμάτι εφαρμογών φωτισμού και ηλεκτρικών εγκαταστάσεων παρέχοντας στους πελάτες μας τα καταλληλότερα και αρτιότερα προϊόντα κάθε φορά που τα χρειάζονται.

1ο χλμ Εθνικής Οδού Αιδηψού - Ιστιαίας, Λουτρά Αιδηψού, 34300, Εύβοια

Τηλέφωνο
22260 60626

Φαξ
22260 60162 

Email
sales@alexioulighting.gr