advertisement

Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία ISOMAT

από ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ
Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία ISOMAT

Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία ISOMAT για την Δωρεά 5 TEMAXIA ISOMAT BATH & KITCHEN 10 lit

Η ISOMAT είναι ένας ελληνικός πολυεθνικός όμιλος παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων. Για περισσότερα από 40 χρόνια γράφει μια ιστορία ποιότητας, αξιοπιστίας, τεχνογνωσίας και αδιάκοπης επιχειρηματικής ανάπτυξης. Ο όμιλος διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, εκ των οποίων η μία βρίσκεται στη μητρική εταιρία στην Ελλάδα και οι άλλες δύο στις θυγατρικές της εταιρίες στη Ρουμανία και στη Σερβία. Επιπλέον, έχει 5 εμπορικές θυγατρικές σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία ενώ πραγματοποιεί εξαγωγικές πωλήσεις σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως.
Τα προϊόντα μας
Ο όμιλος παράγει και διαθέτει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων προηγμένης τεχνολογίας σε προσιτές όμως τιμές. Συγκεκριμένα παράγει και διαθέτει τις εξής 8 βασικές κατηγορίες προϊόντων:
Στεγανοποίηση
Εξωτερική Θερμομόνωση
Χρώματα & Προστασία Επιφανειών
Κόλληση Πλακιδίων & Φυσικών Λίθων
Βελτιωτικά & Επισκευαστικά Σκυροδέματος
Κατασκευή & Επισκευή Τοιχοποιίας
Βιομηχανικά Δάπεδα
Πατητές Τσιμεντοκονίες & Διακοσμητικά Δάπεδα
Η ISOMAT δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην καινοτομία και στη συνεχή ανάπτυξη νέων προϊόντων, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς αλλά και των τεχνολογικών εξελίξεων του κατασκευαστικού κλάδου. Στα 7 διαφορετικά χημεία Έρευνας και Ανάπτυξης και στα 3 χημεία Ποιοτικού Ελέγχου που διαθέτει σε Ελλάδα και εξωτερικό απασχολεί εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό που στόχος τους είναι η ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και ολοκληρωμένων συστημάτων για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή.

Το Όραμά μας
Να αποτελούμε για τον κλάδο των κατασκευών έναν κορυφαίο συνεργάτη ολοκληρωμένων, αξιόπιστων και καινοτόμων λύσεων, έχοντας προτεραιότητα μας τη βιωσιμότητα.

Η Αποστολή μας
H ISOMAT αναπτύσσει, παράγει, προωθεί και υποστηρίζει μια ευρεία γκάμα δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων υψηλής ποιότητας και προστιθέμενης αξίας για τον κατασκευαστικό τομέα, σε επιλεγμένες περιοχές, μέσω του δικτύου των θυγατρικών εταιριών της και των τοπικών αντιπροσώπων της.

Βασική στρατηγική της εταιρίας μας είναι η εξωστρέφεια. Ενισχύουμε την παρουσία μας στο εξωτερικό είτε μέσω της δημιουργίας παραγωγικών ή εμπορικών θυγατρικών εταιριών, είτε μέσω εμπορικής παρουσίας μέσω τοπικών διανομέων.
Δραστηριοποίηση σε παγκόσμιο επίπεδο

Η ISOMAT διαθέτει πέραν των εγκαταστάσεων της μητρικής εταιρίας στην Ελλάδα, 2 παραγωγικές θυγατρικές εταιρίες με δικές τους βιομηχανικές μονάδες στη Σερβία και στη Ρουμανία, 7 θυγατρικές εταιρίες σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Ρουμανία, Σερβία, Βουλγαρία και Σλοβενία, ενώ δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω εξαγωγικών πωλήσεων.
Το τμήμα εξαγωγών, με τα εξειδικευμένα στελέχη του, υποστηρίζει τους πελάτες μας στο εξωτερικό, προσφέροντάς τους τεχνογνωσία όσον αφορά τις ιδιότητες και τη σωστή εφαρμογή των προϊόντων μας, εκπαίδευση μέσω τεχνικών σεμιναρίων, καθώς και πλούσιο υλικό που θα τους διευκολύνει στην πώληση.

Στην ISOMAT έχουμε πάθος με την καινοτομία και δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Για το λόγο αυτό η εταιρία μας διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης. Αποτελείται από 7 διαφορετικά χημεία και είναι επανδρωμένο με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Κάθε χρόνο αναπτύσσονται 10-20 νέα προϊόντα, σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς αλλά και των τεχνολογικών εξελίξεων του οικοδομικού κλάδου. Παράλληλα, το τμήμα προβαίνει σε βελτιώσεις των υφιστάμενων προϊόντων της εταιρίας όταν αυτό απαιτείται.
Έμφαση στην ανάπτυξη νέων προϊόντων
Η δημιουργία νέων προϊόντων είναι αναγκαία διαδικασία με θεμελιώδη σημασία για τη στρατηγική συνεχούς ανάπτυξης της εταιρίας μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ιδιαίτερα απαιτητικές αγορές του εξωτερικού.
Τα τελευταία χρόνια δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη γκάμας προϊόντων απαραίτητων στην ανακαίνιση και την επισκευή. Έτσι, εμπλουτίσαμε κατά πολύ την κατηγορία των επισκευαστικών προϊόντων μας, ενώ αναπτύξαμε πολλές νέες σειρές προϊόντων για διακόσμηση και ανακαίνιση. Σημαντική ομάδα προϊόντων που αναπτύχθηκε ήταν τα χρώματα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ISOMAT COLOR SYSTEM, χάρη στην οποία η ISOMAT εισήλθε με μεγάλη επιτυχία στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά των οικοδομικών βαφών. Η γκάμα των χρωμάτων εμπλουτίζεται κάθε χρόνο με νέα πιο εξειδικευμένα προϊόντα, όπως είναι η σειρά προϊόντων ξυλοπροστασίας της ISOMAT που ξεχωρίζει για την υψηλή της ποιότητα.
Απόλυτα συνυφασμένη με την ανακαίνιση και την αισθητική αναβάθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, είναι και η σειρά προϊόντων πατητής τσιμεντοκονίας και διακοσμητικών επιστρώσεων για δάπεδα και τοίχους, την οποία εξελίξαμε και συμπληρώσαμε με νέα καινοτόμα υλικά, τα οποία έχουν βρει μεγάλη ανταπόκριση σε πολλές αγορές, τόσο για την ποιότητα όσο και για τo υψηλής αισθητικής τελικό αποτέλεσμα που δίνουν.
Για την ενεργειακή αναβάθμιση των οικοδομών, η οποία υποστηρίζεται και ενισχύεται μέσω προγραμμάτων από την Ευρωπαική Ένωση, αναπτύξαμε τη σειρά ολοκληρωμένων προϊοντικών συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων, ISOMAT THERMOSYSTEM πιστοποιημένων βάση της ETAG 004 ή της EAD 040083-00-0404, τα οποία αποτελούν παράλληλα και μία εξαιρετική λύση ανακαίνισης των κτιρίων και συμβάλλουν στην αισθητική αναβάθμιση των προσόψεών τους.
Επίσης, η ISOMAT το 2012 έκανε μία σημαντική επένδυση για τη δημιουργία πλήρως καθετοποιημένης μονάδας παραγωγής προϊόντων πολυουρεθανικής βάσης, εμπλουτίζοντας τη γκάμα της με τα καινοτόμα πολυουρεθανικά συστήματα ISOMAT POLYURETHANE SYSTEMS, που περιλαμβάνουν στεγανωτικά υλικά, επιστρώσεις δαπέδων, σφραγιστικά, αστάρια και κόλλες. Η ISOMAT αποτελεί πλέον μία από τις λίγες εταιρίες στον κόσμο που κατέχουν αυτήν την τεχνολογία στα δομικά υλικά, γεγονός που της δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγικών πωλήσεών της και την είσοδό της σε νέες αγορές.


Επικοινωνία

ΑΘΗΝΑ
10ο χλμ. Αττικής οδού προς Ελευσίνα (έξοδος 4), 19300 Ασπρόπυργος
Τηλεφωνικό Κέντρο – Παραγγελίες
Τηλ.: 210 5597600, E-mail: info@isomat.gr
E-mail παραγγελιών: sales@isomat.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
17ο χλμ. Θεσσαλονίκης – Αγ. Αθανασίου, Τ.Θ. 1043, 570 03 Αγ. Αθανάσιος
Τηλεφωνικό Κέντρο – Παραγγελίες
Τηλ.: 2310 576000, E-mail: info@isomat.gr
E-mail παραγγελιών: sales@isomat.gr

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Τηλ.: 210 5598700
Δευτέρα – Παρασκευή 7:30 – 15:30
E-mail: support@isomat.gr

Έχει διαβαστεί 69 φορές

Σχόλια

  • Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό το άρθρο.
 
Παρακαλώ περιμένετε...

Δεν σας επιτρέπεται η υποβολή σχολίων. Παρακαλούμε συνδεθείτε.