Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

ΔΩΡΕΕΣ

 • καταχωρήσεις
  294
 • σχόλιο
  1
 • εμφανίσεις
  12.912

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Frigoglass

spaan

231 εμφανίσεις

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Frigoglass που είναι πάντα δίπλα μας ,για την ευγενική χειρονομία της να μας κάνει Δωρεά ενα ψυγείο για τον Συλλογό μας !! Η Frigoglass ειναι μια εταιρεία που προσπαθεί όχι μόνο απλά να αντιμετωπίζει τα προβλήματα, αλλά να υποστηρίζει κοινωνικές πρωτοβουλίες με ουσιαστικό τρόπο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς !!

26169066-552553415080599-8791750398730983440-n.thumb.jpg.272c93601387992cd5beefc7106cd849.jpg

Η Frigoglass είναι στρατηγικός εταίρος των κορυφαίων εταιρειών αναψυκτικών και ποτών στον κόσμο. Είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην αγορά Επαγγελματικών Ψυγείων (ICM) και ο βασικός προμηθευτής στον τομέα γυάλινης συσκευασίας στις αγορές υψηλής ανάπτυξης της Δυτικής Αφρικής.

team-1680x1260.thumb.jpg.ab66aad8ad51a8cf5d14abac32b044e1.jpg

Τα επαγγελματικά ψυγεία μας σχεδιάζονται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη, ώστε να ενισχύουν την εικόνα των προϊόντων τους και να συμβάλλουν στην άμεση κατανάλωσή τους. Την ίδια στιγμή, οι καινοτόμες οικολογικές λύσεις της Frigoglass δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες της να πετύχουν τους στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης και να μειώσουν το αποτύπωμα διοξειδίου του άνθρακα.

Η Frigoglass έχει καθιερώσει την παρουσία της στις πιο ώριμες αγορές της Ευρώπης, ενώ σταδιακά εδραιώνει τη θέση της στις αναδυόμενες αγορές. Με παραγωγικές μονάδες σε οκτώ χώρες και ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και παροχής υπηρεσιών, υποστηρίζουμε τις ανάγκες των πελατών μας με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πριν και μετά την πώληση.
Όσον αφορά τη δραστηριότητα μας στον κλάδο Υαλουργίας, το ενδιαφέρον μας επικεντρώνεται στις αγορές της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, οι οποίες αποτελούν βασικό στόχο της επενδυτικής στρατηγικής των πελατών μας. Στοχεύουμε στη δημιουργία αξίας για τους πελάτες μας, βασιζόμενοι στη θέση μας ως κορυφαίοι προμηθευτές γυάλινων φιαλών και υλικών συσκευασίας στη Δυτική Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

Ο Σκοπός μας
Θέτοντας στο επίκεντρο στους πελάτες μας – τις εταιρείες ποτών και αναψυκτικών ανά τον κόσμο – αντλούμε έμπνευση από έναν ξεκάθαρο στόχο.

Οι Αξίες μας
Ακεραιότητα
Όλοι όσοι σχετίζονται με τη FRIGOGLASS – εργαζόμενοι, πελάτες, προμηθευτές, μέτοχοι, κυβερνητικές αρχές – εκτιμούν τη δέσμευσή μας ως προς τη διεξαγωγή των δραστηριοτήτων μας με πλήρη ειλικρίνεια και τιμιότητα, ακολουθώντας τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα.

Αξία για το μέτοχο
Ένας από τους πρωταρχικούς μας στόχους είναι η μεγιστοποίηση της αξίας για τους μετόχους μας με ειλικρινή, υπεύθυνο και νόμιμο τρόπο. Με την ανάπτυξη των πωλήσεων, τον έλεγχο των λειτουργικών δαπανών, τη βελτίωση των λειτουργικών περιθωρίων και με τη διατήρηση ισχυρών χρηματοοικονομικών δεικτών, μπορούμε να επιτύχουμε υγιή ανάπτυξη και αύξηση της αξίας για τους μετόχους μας.

Ποιότητα
Προκειμένου να διασφαλιστεί η μακροπρόθεσμη ευημερία για την εταιρεία μας, τηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Όλοι οι εργαζόμενοι της Frigoglass είναι πλήρως προσηλωμένοι στην επίτευξη της υψηλότερης συνολικής ποιότητας αναφορικά με τα προϊόντα, την εξυπηρέτηση των πελατών, την παραγωγή και το ανθρώπινο δυναμικό.

Άνθρωποι
Η επιτυχία μας εξαρτάται από τους ανθρώπους μας – το πώς επιλέγονται, πως αναπτύσονται, και πως ανταμείβονται – και από το πόσο καλά δουλεύουν μαζί ως μέλη μιας ενιαίας ομάδας. Ο τρόπος διοίκησης, τα προγράμματα ανθρώπινων πόρων, το σύστημα ανταμοιβής και το εργασιακό περιβάλλον είναι διαμορφωμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να διασφαλίζεται η μεγιστοποίηση της αφοσίωσης καθώς και του επαγγελματισμού και της απόδοσης των ανθρώπων μας.

Ηγετική θέση στην αγορά
Έχουμε δεσμευτεί να διατηρούμε την ηγετική μας θέση σε κάθε αγορά στην οποία δραστηριοποιούμαστε, προσφέροντας αξία στους πελάτες μας μέσω καινοτόμων και κατά παραγγελία προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και μέσω της γρήγορης και αποτελεσματικής μας ανταπόκρισης στις εξελισσόμενες ανάγκες τους.

Κοινωνική ευθύνη
Η επίτευξη των επιχειρηματικών μας στόχων εκτελείται με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον και ευθύνη απέναντι στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Δεσμευόμαστε απέναντι στους εργαζομένους, τους πελάτες, τους προμηθευτές μας και το ευρύ κοινό. Προσπαθούμε όχι μόνο απλά να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα, αλλά να υποστηρίζουμε κοινωνικές πρωτοβουλίες με ουσιαστικό τρόπο.
 

FRIGOGLASS
Α. ΜΕΤΑΞΑ 15
ΚΗΦΙΣΙΑ, 145 64,
ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: +30 210 61 65 700
ΦΑΞ : +30 210 61 99 097

FRIGOGLASS FINANCE B.V.
WEST AFRICA HOUSE
HANGER LANE, EALING, ΛΟΝΔΙΝΟ W5 3QP
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...