Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

ΔΩΡΕΕΣ

 • καταχωρήσεις
  262
 • σχόλιο
  1
 • εμφανίσεις
  6.881

Ευχαριστούμε την εταιρεία ESET

spaan

81 εμφανίσεις

eset-logo-primary-flat-colour-mid-grey-tag-rgb.thumb.png.258021dcc720d136cb706b1226ee7a65.png

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ESET για την ευγενική χειρονομία της να μας κάνει Δωρεά 6 άδειες του Πολυβραβευμένου  antivirus για Windows ESET NOD32 Antivirus

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ESET
Η ESET είναι πρωτοπόρος στην προστασία από ιούς από το πρώτο της ξεκίνημα,
δημιουργώντας ένα πολυβραβευμένο λογισμικό εντοπισμού απειλών.
Πλέον, ο στόχος της ESET είναι να διασφαλίσει ότι όλος ο κόσμος μπορεί να αξιοποιήσει τις εκπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία. Σήμερα, οι λύσεις προστασίας μας επιτρέπουν σε επιχειρήσεις και καταναλωτές σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές να αξιοποιήσουν τον ψηφιακό κόσμο στο μέγιστο βαθμό.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αν και πάντα αξίζει τον κόπο να ρίχνεις μια ματιά πίσω σε συγκεκριμένα σημαντικά ορόσημα, πιστεύουμε ότι οι μεγαλύτερες περιπέτειες έπονται. Ακολουθήστε την ESET, τον ηγέτη στην ψηφιακή ασφάλεια. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να μοιραστείτε τις επιθυμίες σας και να δείξετε στην παγκόσμια κοινότητα του ESET πώς εσείς απολαμβάνετε μια ασφαλέστερη τεχνολογία. Σχεδιάστε τις επόμενες τρεις δεκαετίες προόδου και καινοτομίας στον τομέα της ψηφιακή ασφάλειας μαζί μας!
Κάθε μέρα, τα προϊόντα της ESET προστατεύουν τα δεδομένα εκατομμυρίων χρηστών σαν και εσάς σε περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές όλου του κόσμου, βοηθώντας τους να αξιοποιήσουν και να εξερευνήσουν το Internet με σιγουριά. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται από όσους εξαρτώνται από τα προϊόντα μας καθημερνά - τους πελάτες μας:

ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

Οι λύσεις προστασίας της ESET είναι διάσημες για τις χαμηλές απαιτήσεις συστήματος.

ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Η ESET δημιουργεί το μοναδικό προϊόν που έχει λάβει 100 βραβεία VB100

ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ

Επαγγελματική υποστήριξη από τους ειδικούς πάντα στη διάθεσή σας. Η υποστήριξη παρέχεται στην γλώσσας σας από τους τοπικούς επαγγελματίες τεχνικούς της ESET.

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ IT

Ο μοναδικός μας στόχος είναι η διατήρηση των συστημάτων σας προστατευμένα.

ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ESET

Το σύγχρονο κακόβουλο λογισμικό συνεχώς μετασχηματίζεται και πολλές φορές "χτυπά" στοχευμένα. Επομένως, απαιτείται μια πολυεπίπεδη προσέγγιση η οποία θα πρέπει να βασίζεται σε προληπτικές και "έξυπνες" τεχνολογίες. Εδώ και 20 χρόνια, η ESET ξεκίνησε να ενσωματώνει προληπτικές τεχνολογίες στη μηχανή σάρωσης που έχει αναπτύξει και σταδιακά ενσωμάτωσε διαφορετικά επίπεδα προστασίας προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις κυβερνοεπιθέσεις από όπου κι αν προέρχονται.
Πλέον, η ESET χρησιμοποιεί τεχνολογίες πολλαπλών επιπέδων, οι οποίες ξεπερνούν κατά πολύ τις δυνατότητες ενός απλού antivirus. Το παρακάτω διάγραμμα παρουσιάζει τις πολλαπλές τεχνολογίες της ESET και μια προσέγγιση του πότε και του πως είναι σε θέση να εντοπίσουν και/ή να εμποδίσουν μια απειλή κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής της μέσα στο σύστημα που έχει διεισδύσει.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

Η Προστασία Δικτυακών Επιθέσεων αποτελεί μια επέκταση της τεχνολογίας firewall και βελτιώνει τον εντοπισμό γνωστών ευπαθειών στο επίπεδο του δικτύου. Περιλαμβάνει άλλο ένα σημαντικό επίπεδο προστασίας ενάντια στο κακόβουλο λογισμικό, τις δικτυακές επιθέσεις και την εκμετάλλευση των κενών ασφαλείας για τα οποία δεν έχει ακόμα κυκλοφορήσει ή εγκατασταθεί 

REPUTATION & CACHE

Όταν εξετάζεται ένα αρχείο ή μια ηλεκτρονική διεύθυνση και πριν ξεκινήσει η διαδικασία σάρωσης, τα προϊόντα μας ελέγχουν την τοπική cache για γνωστά ασφαλή ή κακόβουλα αντικείμενα. Η μέθοδος αυτή βελτιώνει την απόδοση της σάρωσης. 

DNA DETECTION

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση malware είναι πολλαπλές και περιλαμβάνουν από τα πολύ εξειδικευμένα hashes μέχρι τα ESET DNA. Πρόκειται για πολύπλοκους ορισμούς κακόβουλης συμπεριφοράς και χαρακτηριστικά malware.

EXPLOIT BLOCKER

Ενώ η μηχανή σάρωσης της ESET καλύπτει τις ευπάθειες που εμφανίζονται σε "πειραγμένα" αρχεία εγγράφων και το Network Attack Protection προστατεύει στην επικοινωνία του δικτύου, η τεχνολογία Exploit Blocker μπλοκάρει την ίδια τη διαδικασία της εκμετάλλευσης των κενών ασφαλείας από το κακόβουλο λογισμικό.

CLOUD MALWARE PROTECTION SYSTEM

Το ESET Cloud Malware Protection System είναι μία από τις πολλές τεχνολογίες που βασίζονται στο LiveGrid® της ESET. Άγνωστες και εν δυνάμει κακόβουλες εφαρμογές, καθώς και άλλες πιθανές απειλές παρακολουθούνται και αποστέλλονται στο cloud της ESET μέσω του συστήματος ESET LiveGrid® Feedback. Τα δείγματα του κώδικα συγκεντρώνονται και υφίστανται ανάλυση 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ BOTNET

Το ESET Botnet Protection εντοπίζει την επικοινωνία μεταξύ botnets, ενώ ταυτόχρονα προσδιορίζει τις παράνομες διεργασίες. Οποιαδήποτε κακόβουλη επικοινωνία διακόπτεται αμέσως και ο χρήστης ενημερώνεται.

platforma.png

epix1.thumb.png.5617f358f306e96d622bc997360a10cc.png

epoikoinonia1.png.8cf64d831656a832914525f90e49443c.png

ESET Hellas
6, Semitelou Street
GR11528
Athens
Greece
Tel: +30 210 77 59 270
Fax: +30 210 77 08 955
Email: service@esetcy.com
Web: www.eset.com/gr

ESET Cyprus
48, Themistoklis Dervis Ave. 
P.O.Box 21597
CY1511 Nicosia
Cyprus
Tel: +357 22 873 873
Fax: +357 22 873 999
Email: service@esetcy.com
Web: www.eset.com/gr0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...