Jump to content

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Μάρμαρα &Γρανίτες AE


spaan

184 εμφανίσεις

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Μάρμαρα &Γρανίτες AE  για την σημαντική ΔΩΡΕΑ 2 τραπέζια και 2 παγκάκια για να διαβάζουν τα παιδιά του συλλόγου μας 

logo-new1.png.0db16e39036e0d5da1f3c93e1db6d01b.png

Η F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Μάρμαρα &Γρανίτες AE δραστηριοποιείται από το 1991 στην εξόρυξη, επεξεργασία και εμπορία μαρμάρων και γρανιτών.

Η παγκόσμια φήμη μας στον κλάδο του φυσικών πετρωμάτων έχει αποκτηθεί, κυρίως μέσω της κυριαρχίας μας στον τομέα λευκού μαρμάρου. Έχοντας στην ιδιοκτησία μας διάφορα λατομεία στην Ελλάδα απ’όπου εξορύσσονται τα πάλλευκα μάρμαρα Thassos White, ΠΡΙΝΟΣ, ΒΩΛΑΚΑΣ, BIANCO VENUS, BIANCO M & BIANCO VENATINO, και όντας ο μεγαλύτερος διανομέας των λευκών μαρμάρων SIVEC ®, μας παρέχει, μαζί με το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τη δυνατότητα να αναλάβουμε απαιτητικά και σημαντικού μεγέθους έργα παγκοσμίως και να τα φέρουμε εις πέρας με επιτυχία!

Ο Όμιλος F.H.L. Η.ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ αποτελείται από διάφορα λατομεία, την βασική έδρα με το εργοστάσιο επεξεργασίας μαρμάρου, το εργοστάσιο ξηρών κονιαμάτων και κολλών MARMODOM, καθώς και την διεθνών μεταφορών εταιρεία ΑΕΤΟΣ. Έχοντας όλα σε κοντινή απόσταση από τη Δράμα, διασφαλίζουμε την ομαλή ροή εργασίας χωρίς αυτή να μπορεί να διακοπεί από εξωτερικούς παράγοντες. Μια επιπλέον θυγατρική εταιρεία του ομίλου εμπορίας μαρμάρων, είναι η MARMI BIANCHI, η οποία βρίσκεται στη Marina di Carrara της Ιταλίας.

Λίγες εταιρείες σε όλο τον κόσμο έχουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την ικανότητα να αναλάβουν μεγάλα έργα και να τα εκπληρώσουν εγκαίρως με απόλυτη επιτυχία. Ο Όμιλος F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ απέδειξε πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι μια από αυτές, έχοντας παραδώσει έργα σε λευκό μάρμαρο υψηλού κύρους, είτε καλλιτεχνικά επεξεργασμένα, είτε σε ειδικές διαστάσεις ή πλακίδια. Το εξ’ολοκλήρου λευκό μάρμαρο που καλύπτει το Μεγάλο Τζαμί του Άμπου Ντάμπι (Grand Mosque of Abu Dhabi), το Εθνικό Κοινοβούλιο και Συνεδριακό Κέντρο στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν και οι προσκυνηματικοί τόποι στη Μέκκα και τη Μεδίνα της Σαουδικής Αραβίας, μπορούν σίγουρα να το αποδείξουν!

machinery7.jpg.6f3b3fcbd0dd0b0abf60cc0924e39f39.jpg machinery3.jpg.53f907ba6d685157ebfdabf896eece16.jpg machinery18.jpg.2a202d5e00aed83dcf8f8e7229547894.jpg machinery11.jpg.ad33fefd26026e76f8bf762ed56d81dc.jpg machinery12.jpg.6bae1bdef6893761c2a8a2ac66143b70.jpg machinery15.jpg.cca6dfee1968f9fdb3496a4cc2412fc3.jpg

ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ
Ο πελάτης μας, αποτελεί ενεργό επενδυτικό κεφαλαίο για την εταιρεία μας τον σεβόμαστε όπως και τις απαιτήσεις του

Ο πελάτης μας, αποτελεί ενεργό επενδυτικό κεφαλαίο για την εταιρεία μας τον σεβόμαστε όπως και τις απαιτήσεις του. Προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις, στεκόμαστε δίπλα του σε όλες τις δυσκολίες, έτσι ώστε να προμηθεύσουμε το έργο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με μάρμαρα και γρανίτες άριστης ποιότητας.

Πιστεύουμε ότι σήμερα τα στοιχεία ζωτικής σημασίας που λείπουν από την κοινωνία μας δεν είναι το επιτυχημένο μάρκετινγκ και/ή οι καλές τεχνικές πωλήσεων, αλλά οι αξίες που μας δίδαξαν οι γονείς μας: τιμιότητα, αξιοπιστία, σταθερότητα. Ο κόσμος χάνει πλέον τις παλιές παραδοσιακές ηθικές αξίες του, όπως ο λόγος της τιμής, η αξιοπιστία και η αποδοχή ευθύνης.

Πιστεύουμε ότι το μέγιστο αποτέλεσμα στην επιχείρηση αποκτάται εμπνέοντας τους ανθρώπους σχετικά με τις αρχές που αποτελούν τη βάση της παραγωγικότητας, γι’αυτό όλο το εργατικό δυναμικό μας, από τη διοίκηση μέχρι τη γραμμή παραγωγής, δίνει πάντα το καλύτερο του εαυτό για να φτάσει ακόμα υψηλότερους στόχους για εσάς!

Λίγες εταιρείες σε όλο τον κόσμο έχουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις ικανότητες να αναλάβουν μεγάλα έργα και να τα εκπληρώσουν με επιτυχία εγκαίρως. Ο Όμιλος F.H.L. Η. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ απέδειξε σίγουρα πολλές φορές στο παρελθόν ότι είναι μια από αυτές, με την παροχή υψηλού κύρους έργων μεγάλης κλίμακας με λευκά μάρμαρα, είτε καλλιτεχνικά επεξεργασμένα είτε σε ειδικές διαστάσεις και πλακίδια, όπως το Μεγάλο Τζαμί του Άμπου Ντάμπι (Grand Mosque of Abu Dhabi), το κτίριο του Κοινοβουλίου ή το Συνεδριακό Κέντρο στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν για να αναφέρουμε μόνο λίγα από αυτά.

Στην FHL Η. Κυριακίδης, οι άνθρωποι αποτελούν την αδιαμφισβήτητη αξία του Ομίλου. Οι εργαζόμενοί μας αποτελούν την κινητήριο δύναμη του Ομίλου, το βασικό συστατικό για την επίτευξη των δύσκολων στόχων μας.

Η FHL Η. Κυριακίδης θεωρεί καθήκον και όφελός της να διασφαλίσει με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων της. Για τον λόγο αυτό, έχουμε επενδύσει και συνεχίζουμε να επενδύουμε ανελλιπώς στον τομέα της Υγιεινής και Ασφάλειας στην εργασία, με τις εξής ενέργειες:

1. Στα λατομεία μας διατηρούμε στόλο μηχανημάτων / οχημάτων μικρής ηλικίας και τελευταίας τεχνολογίας, φροντίζοντας παράλληλα για την αδιάλειπτη συντήρησή τους από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος FHL Η. Κυριακίδης διαθέτει:

Φορτωτές CAT 980H (έτος κατασκευής 2010)
Φορτωτές CAT 980M (έτος κατασκευής 2015)
Φορτωτές CAT 914G (έτος κατασκευής 2011)
Ερπυστριοφόρους εκσκαφείς CAT 345D (έτος κατασκευής 2010)
Αλυσοπρίονα Υπόγειας Εκμετάλλευσης Fantini GU70/R-XC (έτος κατασκευής 2014)
Χωματουργικά Αυτοκίνητα CAT 769/771D (έτος κατασκευής 2005)
Διατρητικά Perfora – Atlas Copco Girodrill 200 (έτος κατασκευής 2014)
Περονοφόρα ανυψωτικά Kalmar DCF 330-12LB (έτος κατασκευής 2014)
Συμπιεστές αέρος Kaeser M80/M100 (έτος κατασκευής 2012)
ΦΟΡΤΩΤΗΣ CAT 980Μ
 
ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ FANTINI GU70/R-XC

ΦΟΡΤΩΤΗΣ CAT 914G
 
ΔΙΑΤΡΗΤΙΚΟ PERFORA - ATLAS COPCO GIRODRILL 200

2. Διατηρούμε στις τάξεις μας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων όπως:

Χειριστές Μηχανημάτων Έργου
Εργάτες Λατομείου
Πιστολαδόρους
Γομωτές – Πυροδότες
Μηχανοτεχνίτες
Ηλεκτροσυγκολλητές
Ηλεκτρολόγους

3. Σε ιδιαίτερης σημασίας έργα (π.χ. υπόγειες εκμεταλλεύσεις), χρησιμοποιούμε όργανα παρακολούθησης, προειδοποίησης και αποφυγής κινδύνων, τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ακρίβειας, όπως:

Ψηφιακά ρωγμήμετρα
Μηκυνσιόμετρα διατρήματος
Κύτταρα μέτρησης φορτίου αγκυρίων
Διαξονικό μετρητή τάσεων
Όλα τα προαναφερθέντα όργανα είναι ηλεκτρικά και έχουν εγκατασταθεί σε συγκεκριμένα σημεία της οροφής και σε στύλους των υπόγειων εκμεταλλεύσεων, παρέχοντας άμεσα μετρήσεις υψηλής ακρίβειας.

Επιπλέον χρησιμοποιούνται τα εξής όργανα παρακολούθησης:

Δονησιογράφος
Μηκυνσιόμετρο τύπου ταινίας
Ψηφιακά ρωγμήμετρα:
Πρόκειται για ηλεκτρικά όργανα υψηλής ακρίβειας τα οποία μπορούν να καταγράψουν την μεταβολή της απόστασης μεταξύ των παρειών μιας ασυνέχειας
Μηκυνσιόμετρα διατρήματος:
Πρόκειται για ηλεκτρικά όργανα υψηλής ακρίβειας τα οποία τοποθετούνται μέσα σε διατρήματα τα οποία εξορύσσονται σχεδόν κάθετα στην διάταξη ενός συστήματος ασυνεχειών που φέρει το φυσικό πέτρωμα. Στόχος των οργάνων αυτών είναι η καταγραφή οποιασδήποτε μετακίνησης εδαφικού υλικού ή πετρώματος η οποία μπορεί να συντελεσθεί σε μεγαλύτερα βάθη, και όχι στην ορατή επιφάνεια εγκατάστασης του οργάνου.
Κύτταρα μέτρησης φορτίου αγκυρίων:
Τα όργανα αυτά είναι αισθητήρες μέτρησης φορτίου και τοποθετούνται ανάμεσα στην πλάκα αγκύρωσης ενός αγκυρίου και σε μεταλλική πλάκα η οποία εδράζεται στην επιφάνεια του πετρώματος. Στόχος του οργάνου είναι η αποτύπωση της φόρτισης της πλάκας αγκύρωσης στην κεφαλή του αγκυρίου σε περίπτωση εξέλιξης κάποιου φαινομένου (π.χ. κίνηση μεταξύ των παρειών μιας ασυνέχειας)
Διαξονικός μετρητής τάσεων:
Αποτελεί υψηλής ακρίβειας όργανο το οποίο καταγράφει την μεταβολή των τάσεων στο εσωτερικό του πετρώματος (π.χ. στο κέντρο ενός στύλου)
Δονησιογράφος:
Πρόκειται για υψηλής ακρίβειας σεισμογράφο ο οποίος έχει σαν στόχο την καταγραφή δονήσεων μέσω του γεωφώνου το οποίο περιλαμβάνει.
Μηκυνσιόμετρο τύπου ταινίας:
Με το όργανο αυτό είναι δυνατή η λήψη μετρήσεων μήκους μεταξύ δύο σταθερών σημείων, με ακρίβεια της τάξης του ενός εκατοστού του χιλιοστού (0,01mm).
ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΩΓΜΗΜΕΤΡΟ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ
 
ΜΗΚΥΝΣΙΟΜΕΤΡΟ ΔΙΑΤΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ
 
ΚΥΤΤΑΡΟ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΦΟΡΤΙΟΥ ΑΓΚΥΡΙΩΝ
 
ΔΟΝΗΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΨΗΦΙΑΚΟ ΡΩΓΜΗΜΕΤΡΟ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ
 
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΗΚΥΝΣΙΟΜΕΤΡΟΥ ΔΙΑΤΡΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ
 
ΜΗΚΥΝΣΙΟΜΕΤΡΟ ΤΥΠΟΥ ΤΑΙΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ
 
ΔΙΑΞΟΝΙΚΟΣ ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΤΑΣΕΩΝ

4. Προσφέρουμε πιστοποιημένα Μέσα Ατομικής Προστασίας σε κάθε εργαζόμενο, όπως:

Κράνος ασφαλείας
Φόρμα εργασίας
Ανακλαστικό χιτώνιο
Μπότες ασφαλείας
Ωτασπίδες
Γάντια εργασίας
Γυαλιά ασφαλείας
Αδιάβροχο
Μάσκες κατακράτησης σκόνης
5. Επιδιώκουμε την συνεχή ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων μας σχετικά με την Υγιεινή και Ασφάλεια στον χώρο εργασίας, έχοντας σαν απώτερο στόχο την ανάπτυξη – εμβάθυνση της φιλοσοφίας του Ομίλου επάνω σε αυτόν τον ευαίσθητο τομέα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το λευκό μάρμαρο που εξορίσεται στα λατομεία μας επεξεργάζεται και διατίθεται ως όγκοι, πλάκες, πλακάκια, κομμένο κατά παραγγελία ή και καλλιτεχνικά επεξεργασμένο.

Οι όγκοι κόβονται επί τόπου στα λατομεία και μπορούν να επιθεωρηθούν και στη συνέχεια να φορτωθούν σε εμποροκιβώτια. Αναλαμβάνουμε να τα παραδώσουμε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και να τα μεταφερθούν σε όλα τα λιμάνια του κόσμου για εσάς.

Η τυποποιημένη παραγωγή γυαλισμένων πλακών 2cm πάχους και το κοψιμο πλακιδίων σύμφωνα με τις απαίτησεις έργου σας σε όλες τις χρωματικές και ποιοτικές διαλογές, διασφαλίζουν μια γρήγορη παράδοση για τις ανάγκες χονδρικής πώλησης αλλά και για έργα. Κάθε είδους επεξεργασίες μπορούν να παρασχεθούν κατόπιν αιτήματος.

Η διαλογή πλακών και πλακιδίων μπορεί να γίνει στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου. Ειδικά για τα πλακίδια και τα κομμένα κατά παραγγελία τεμάχια, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ξηρή τοποθέτηση και κωδικοποίηση σχετικά με τη διάταξη του έργου.

Με συνεχείς επενδύσεις σε νέα κοιτάσματα μαρμάρου, τεχνολογία αιχμής και τεχνογνωσία επεκτείνουμε σταθερά το χαρτοφυλάκιο των μαρμάρων μας.

SANTA MARINA
OCEAN BLUE
CLOUDY SKY
ΛΕΥΚΟ ΜΑΡΜΑΡΟ SIVEC
ΜΑΡΜΑΡΟ ΘΑΣΟΣ
ΜΑΡΜΑΡΟ ΒΩΛΑΚΑΣ
ΜΑΡΜΑΡΟ ΠΡΙΝΟΣ
ΠΡΙΝΟΣ SILVERSTREAM
BIANCO VENATINO
BIANCO VENUS
BUTTERFLY
MINOAN GREY
HERACLEA WHITE
HERACLEA WHITE

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ είναι ουσιαστικής σημασίας κατά την επεξεργασία των φυσικών πετρωμάτων και κυρίως του μαρμάρου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο είμαστε μία από τις λίγες εταιρείες παγκοσμίως, η οποία προσφέρει στους πελάτες της ένα drylay (παραδειγματική τοποθέτηση πριν την φόρτωση) των μαρμάρινων τεμαχίων με κωδικοποίηση σε σχέση με τη δομή του έργου. Το εργατικό μας δυναμικό που αποτελείτε από περίπου 250 άτομα είναι εξειδικευμένο στην επεξεργασία φυσικών πετρωμάτων και διαθέτει πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να αναδείξουμε τη φυσική ομορφιά του μαρμάρου, που αποτελεί το στολίδι κάθε έργου.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ:
5 πριονωτά τελάρα κοπής όγκων 80 λεπίδων
2 πριονωτά τελάρα κοπής όγκων 90 λεπίδων με ημερήσια παραγωγική ικανότητα κοπής 80 m3 σε 3 βάρδιες / ημέρα
2 γυαλιστικές γραμμές για πλακίδια με χωρητικότητα έως 600 m2 / γραμμή / βάρδια
1 γυαλιστική γραμμή για πλάκες με χωρητικότητα έως 1.000 m2 / βάρδια
1 καλλιτεχνικό σύρμα διαμαντιού διαμόρφωσης όγκου με πέντε άξονες και δυνατότητα κοπής μαρμάρινων όγκων διαμέτρου 2,80 m
3 καλλιτεχνικό σύρμα διαμαντιού διαμόρφωσης όγκου με πέντε άξονες και δυνατότητα κοπής μαρμάρινων όγκων διαμέτρου 1,65 m
1 CNC OMEC 3 αξόνων ευθύγραμμης κοπής ειδικό στην διαμόρφωση προφίλ
5 water jets
6 γέφυρες κοπής
3 τριών αξόνων BAVELLONI CNC που ειδικεύονται στο σκάλισμα
1 γέφυρα κοπής CNC MATRIX με πέντε άξονες
2 NOAT APOLO CNC τεσσάρων αξόνων
4 τόρνοι TARABELLA για διαμόρφωση κολώνας
1 Κοπτική μηχανή για τη διαμόρφωση των άκρων
1 μηχάνημα κοπής άκρων
5 γέφυρες κοπής Breton / CNC
4 κοφτάκια
3 μηχανές λείανσης για καμπύλες επιφάνειες
1 γραμμή επεξεργασίας ρητίνης BRETON για πλάκες – πλήρως αυτοματοποιημένη
1 μηχανή λείανσης BRETON για πλάκες – πλήρως αυτοματοποιημένη
1 BRETON Μηχανή επεξεργασίας και ρητιναρίσματος για μεγάλα πλακάκια – πλήρως    αυτοματοποιημένη
ρομπότ QD 7 αξόνων για σκάλισμα
1 κόπτης πολλαπλών δίσκων για σοβατεπιά / πλακίδια
1 μηχανή κοπής για μεγάλα πλακίδια

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ:
Βιομηχανικό Πάρκο Προσοτσάνης,
66200 Δράμα, Ελλάδα
Τηλ: +30 25220 23514 -5
Φαξ: +30 25220 23490
Γραμματεία: frontdesk@fhl.gr

SUBSIDIARY Office in Italy:
MARMI BIANCHI SRL

Viale da Verrazzano 11/G
54036 Marina di Carrara
Italy
Tel.: 0039 3357417880
Fax: 0039 0585786499
e-mail: marmibianchi@alice.it

0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...