Jump to content
Αναζήτηση σε
  • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία GENESIS Pharma

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία GENESIS Pharma για την σημαντική ΔΩΡΕΑ της στο σύλλογο μας 
logo.png.65b0f112b30c8b10196b26de03a80fb6.png

Το 1997 είδαμε λίγο πιο μακριά.
Είδαμε το μέλλον της θεραπείας να έρχεται πιο κοντά. Και δημιουργήσαμε την πρώτη ελληνική εταιρεία φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας.
Η  GENESIS Pharma ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στη φαρμακευτική βιοτεχνολογία το 1997, όταν ο κλάδος βρισκόταν σε πρώιμα στάδια, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Στόχος της εταιρείας ήταν να συνδυάσει τις ραγδαίες εξελίξεις στο πεδίο της επιστήμης με μια επιτυχημένη και καινοτόμα επιχειρηματική δραστηριότητα, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη δημιουργία μιας νέας αγοράς. Λειτουργώντας με συνέπεια και προσήλωση σε αυτό το στόχο, η GENESIS Pharma ήταν και παραμένει η πρώτη ελληνική φαρμακευτική εταιρεία με εξειδίκευση στην προώθηση, πώληση και διανομή φαρμακευτικών προϊόντων βιοτεχνολογίας. 

Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της αποτελείται απο πρωτότυπα και καινοτόμα φάρμακα κυρίως στους τομείς της ογκολογίας, της αιματολογίας, του κεντρικού νευρικού συστήματος, της νεφρολογίας, της ρευματολογίας και της δερματολογίας, ως αποτέλεσμα της συνεργασίας της με σημαντικές πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες. Μεταξύ των συνεργατών της βρίσκονται δυο από τις μεγαλύτερες εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης πρωτότυπων φαρμακευτικών προϊόντων παγκοσμίως βάσει κεφαλαιοποίησης, οι Biogen και Celgene. 

Έχοντας ως έδρα την Ελλάδα, η GENESIS Pharma από το δεύτερο χρόνο λειτουργίας της επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην Κύπρο, μέσω της θυγατρικής GENESIS Pharma (Cyprus) Ltd, αλλά και σε αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπως η Βουλγαρία και η Ρουμανία.

1.JPG.1adcfb11ae2aab72b16506091d68c625.JPG
 
Τα τελευταία χρόνια, η GENESIS Pharma κατατάσσεται μεταξύ των μεγαλύτερων φαρμακευτικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά βάσει κύκλου εργασιών, ενώ είναι σταθερά στις πρώτες θέσεις σε νοσοκομειακές πωλήσεις στη χώρα.
Επιπλέον, αποτελεί μια από τις πιο πολυβραβευμένες ελληνικές εταιρείες, καθώς από το 2000 έως σήμερα έχει λάβει δεκάδες βραβεία και πιστοποιήσεις για τους ρυθμούς ανάπτυξης, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, τη δέσμευσή της στην αριστεία, το εργασιακό της περιβάλλον και τις επιδόσεις της στον τομέα της εταιρικής υπευθυνότητας.

Η εξέλιξη της ζωής καθορίζεται από το γενετικό κώδικα.
Η πορεία μιας εταιρείας από τον κώδικα αξιών της.
Από το 1997 υπηρετούμε την αποστολή μας και εργαζόμαστε για την εκπλήρωση του οράματός μας, παραμένοντας πάντα πιστοί στις αξίες που καθοδηγούν την καθημερινή μας λειτουργία.

η αποστολή μας
Αναγνωρίζοντας τις μεγάλες προοπτικές της βιοτεχνολογίας στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση σπάνιων, χρόνιων και βαριάς μορφής ασθενειών, εργαζόμαστε με αποστολή να διασφαλίσουμε στους ασθενείς στη χώρα μας άμεση πρόσβαση σε πρωτοποριακές βιοτεχνολογικές θεραπείες, μέσω συνεργασιών με τις μεγαλύτερες διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες έρευνας και ανάπτυξης φαρμάκων.

το όραμά μας
Το όραμά μας στη GENESIS Pharma είναι να καθιερωθούμε ως η καλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα, σε όρους υψηλής τεχνογνωσίας, καινοτομίας και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, επιστρέφοντας αξία:

στην ιατρική κοινότητα: να είμαστε πρώτοι στην αντίληψη της ιατρικής κοινότητας για τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

στους ανθρώπους μας: να παρέχουμε το ιδανικό περιβάλλον εργασίας, αποτελώντας την πρώτη επιλογή για τα καλύτερα στελέχη του κλάδου.

στους διεθνείς συνεργάτες μας: να είμαστε η πρώτη επιλογή των κορυφαίων εταιρειών βιοτεχνολογίας στον κόσμο για την προώθηση και πώληση των προϊόντων τους.

στην κοινωνία και το περιβάλλον: να αποτελούμε εταιρεία πρότυπο για τη συνεισφορά μας στην κοινωνία, την ελληνική οικονομία και την αειφόρο ανάπτυξη.

2.JPG.39811a96b09f2e262b7f42468d1e53a1.JPG

οι αξίες μας
Ακεραιότητα: Η επαγγελματική ηθική, η δικαιοσύνη, η ειλικρίνεια, η διαφάνεια είναι για εμάς αξίες εξίσου σημαντικές με την επιτυχία. Στο τέλος κάθε ημέρας, θέλουμε να είμαστε  υπερήφανοι, όχι μόνο για τους στόχους που πετύχαμε, αλλά και για τον τρόπο που τους πετύχαμε.

Καινοτομία: Πιστεύουμε πως μόνο εάν σκεφτόμαστε έξω και πέρα από τα καθιερωμένα, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Πριν από κάθε μας επαγγελματικό βήμα, σκεφτόμαστε τους νέους δρόμους που μπορούμε να ανακαλύψουμε, ώστε να προσφέρουμε πραγματική αξία στην ιατρική κοινότητα, τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Δέσμευση στην Αριστεία: Στοχεύουμε πάντα ψηλά και απαιτούμε το καλύτερο, κατ’ αρχήν από εμάς τους ίδιους, αλλά και από τους συνεργάτες μας. Η επιτυχία δεν μας εφησυχάζει. Για οτιδήποτε κάνουμε, ρωτάμε πάντα τους εαυτούς μας αν υπάρχει τρόπος να γίνει καλύτερα και τον ακολουθούμε.

Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή: Μας καθοδηγεί η δέσμευσή μας να υπηρετούμε με τη δουλειά μας τον άνθρωπο και τη ζωή. Να προσφέρουμε στην ιατρική κοινότητα και τους ασθενείς τις πιο σύγχρονες θεραπείες. Να παρέχουμε στους εργαζομένους μας την ασφάλεια, την αναγνώριση και την προοπτική που τους αξίζει. Να δίνουμε πίσω στην κοινωνία, για να κάνουμε καλύτερη τη ζωή εκείνων που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Από το 1997, εργαζόμαστε καθημερινά για να διασφαλίσουμε στους Έλληνες ασθενείς άμεση πρόσβαση σε σύγχρονα, καινοτόμα και πρωτότυπα φαρμακευτικά προϊόντα.
Η GENESIS Pharma εισάγει και διαθέτει σήμερα στην ελληνική φαρμακευτική αγορά πρωτότυπα φάρμακα, υψηλής τεχνολογίας και θεραπευτικής αξίας, στην πλειοψηφία τους βιοτεχνολογικά.

Τα περισσότερα από τα καινοτόμα αυτά φάρμακα προορίζονται αποκλειστικά για νοσοκομειακή χρήση και στοχεύουν στην κάλυψη θεραπευτικών αναγκών ασθενών με σπάνιες, σοβαρές παθήσεις. 

3.JPG.ef9db9f95b121158a6567d88f5e33e48.JPG

Η εταιρική υπευθυνότητα για εμάς στην GENESIS Pharma βρίσκεται στον πυρήνα της εταιρικής μας κουλτούρας και της καθημερινής μας λειτουργίας ενώ έχει συνδεθεί με την επιχειρηματική μας στρατηγική, ως ένας από τους τρείς βασικούς της άξονες.
Ο επαγγελματισμός, η διαφάνεια και η ευθύνη ήταν και είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις σχέσεις μας με τους εργαζομένους μας, τους συνεργάτες μας, με την ιατροφαρμακευτική κοινότητα και τους ασθενείς, με την κοινωνία ευρύτερα. Δεσμευόμαστε να συνεισφέρουμε ουσιαστικά και πέρα από τις νομικές και κανονιστικές μας υποχρεώσεις, σε όλους τους συμμετόχους μας, σε όλους όσοι άμεσα ή έμμεσα επηρεάζονται από τη δραστηριότητά μας. Είναι μια δέσμευση που αναλάβαμε συνειδητά και υπηρετούμε με συνέπεια.

Καταγραφή και κατηγοριοποίηση των συμμετόχων μας (stakeholders)
Με σκοπό να συνθέσουμε ένα ολοκληρωμένο και ισορροπημένο πλαίσιο στρατηγικών στόχων, αλλά και προκειμένου να ενισχύουμε σταθερά το θετικό μας αποτύπωμα απέναντι σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, έχουμε αναγνωρίσει τις βασικές και δευτερεύουσες ομάδες stakeholders και έχουμε προχωρήσει σε καταγραφή των προσδοκιών τους. Κάθε μια από τις κύριες ομάδες των stakeholders μας έχει συγκεκριμένες προσδοκίες από εμάς, τις οποίες στοχεύουμε να εκπληρώνουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να αναπτύσσουμε και να διατηρούμε μαζί τους ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με γνώμονα το αμοιβαίο όφελος.

Επιπλέον, η εταιρεία προτεραιοποιεί τις ομάδες των stakeholders με κριτήρια:
τη σημαντικότητα της αμφίπλευρης επιρροής της καθεμιάς εξ αυτών από και προς την εταιρεία μας και
τη δύναμη επιρροής τους για τη συνέχιση των εργασιών μας.

 Με βάση το μοντέλο διαχείρισης των σχέσεων με τους stakeholders της, η εταιρεία αποσκοπεί στη διαμόρφωση ενός υψηλού επιπέδου επικοινωνίας και συνεργασίας μαζί τους, η οποία βασίζεται στην ειλικρίνεια και στη διαφάνεια και μέσω της οποίας θα είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες τους, να διαχειρίζεται και να προλαμβάνει πιθανούς κινδύνους, καθώς και να εντοπίζει περιοχές προς βελτίωση στη διαδικασία διαχείρισης των διαφόρων θεμάτων.
Ο εντοπισμός των αναγκών και προσδοκιών των ενδιαφερομένων μερών είναι μια διαδικασία δυναμική και προϋποθέτει τη συνεχή επικοινωνία μας με τις βασικές ομάδες συμμετόχων: διάλογο με τους διεθνείς συνεργάτες μας για την αναγνώριση επιχειρηματικών κινδύνων, εντοπισμό των δυνατών και αδύναμων σημείων της εταιρείας στους τομείς αγορά-εργασία-κοινωνία-περιβάλλον, ετήσιες έρευνες ικανοποίησης ιατρών, νοσοκομείων και φαρμακαποθηκών, ετήσια έρευνα ικανοποίησης εργαζομένων κλπ.

Ελλάδα
Κεντρικά Γραφεία - Έδρα
ΓΕΝΕΣΙΣ ΦΑΡΜΑ ΑΕ
Λ. Κηφισίας 270, ΤΚ 15232            
Χαλάνδρι – Αθήνα
Tηλ: 210 877 1500
e-mail: info@genesispharma.com
Fax: 210 689 3877
Fax Φαρμακοεπαγρύπνησης:
Διεύθυνση Αιματολογίας-Ογκολογίας/Ανοσολογίας & Φλεγμονωδών Παθήσεων: 210 6826 277
Διεύθυνση Κεντρικού Νευρικού Συστήματος & Ρευματολογικών Παθήσεων: 210 6834 361

Γραφεία Διοίκησης
Φιλελλήνων 24, ΤΚ 15232
Χαλάνδρι – Αθήνα
Tηλ: 210 877 1500
Fax: 210 689 3877 

Γραφεία Θεσσαλονίκης
Κτίριο Θερμαϊς
12ο χλμ.Ν.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Μουδανιών
Κόμβος Θέρμης, 
ΤΚ 570 01 Θεσσαλονίκη
Tηλ: 2310 334412-14
Fax: 2310 334416
 
Κύπρος
GENESIS Pharma (Cyprus) Ltd
Consulco Building,
Οδός Μετοχίου 73,    
2ος και 3ος Όροφος,
2407 Έγκωμη,
Τ.Θ. 23638,
1684 Λευκωσία – ΚΥΠΡΟΣ
Τηλ: +357 22 769946
Τηλ: +357 22 765715
Φαξ: +357 22 769978
info-cyprus@genesispharmagroup.com0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...