Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Global Synergy Buying Group  

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Global Synergy Buying Group  για την ΔΩΡΕΑ 2 παλέτες αλεύρι με τον Πλάστη 

 8909.JPG.27c26fe066fea73a37ea2b01622e850c.JPG     62447994_906959022973368_8357012751691808768_n.thumb.jpg.493bf38360867fb801a39516a3e207f3.jpg 66351814_906958976306706_2931498583213473792_n.thumb.jpg.73943ee3acc6fd802f28ee76dc23e58d.jpg 

Global Synergy Buying Group

Η μεγαλύτερη εξειδικευμένη εταιρεία ιδιωτικής ετικέτας στην Ελλάδα.


01.jpg.933201f7b3d52b137a020ef0933a47c7.jpg

Η Global Synergy Buying Group Α.Ε. (GSBG) συστάθηκε τον Οκτώβριο του 2011. Είναι θυγατρική της ΕΛΓΕΚΑ Α.Ε. και έχει έδρα της τη Θεσσαλονίκη.

Δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο τροφίμων όπως ( ζυμαρικά /ρύζια /ρύζια, δημητριακά, μπισκότα /γκοφρέτες, κέικ/γλυκίσματα, πίτες/ ζύμες, παγωτά/ γρανίτες κ.α.)   προϊόντων προσωπικής φροντίδας και καθημερινής συντήρησης νοικοκυριού, κατά κύριο λόγω ιδιωτικής ετικέτας (private label).

Η GSBG ξεκίνησε τη λειτουργία της με απόλυτη εξειδίκευση και φιλοδοξία να ανταποκριθεί άρτια, σύγχρονα και ολοκληρωμένα στη δυναμική ανάπτυξη που παρουσιάζει ο κλάδος private label.

Σήμερα, είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην τροφοδοτική αλυσίδα προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στην Ελλάδα.

Με την εγγύηση της μητρικής εταιρείας ΕΛΓΕΚΑ, της μεγαλύτερης ελληνικής εμπορικής επιχείρησης στον κλάδο των τροφίμων, και την πολύτιμη εμπειρία που διαθέτει μία εξειδικευμένη ομάδα στελεχών, η GSBG μπορεί και προσφέρει στους πελάτες της μία ευρύτατη γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων, σε εξαιρετικές τιμές και ένα σύνολο εξειδικευμένων υπηρεσιών που περιλαμβάνουν από την έρευνα αγοράς έως την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, και σε συγκεκριμένους προορισμούς στο εξωτερικό.

Η GSBG λειτουργεί ως αγοραστής, προμηθευτής και σύμβουλος. Η οργανωτική δομή της περιλαμβάνει τμήματα, Αγορών, Πωλήσεων, B2B, Μarketing και Logistics. Κάθε τομέας δράσης μας, αποτελεί ένα δυνατό σημείο στο επιχειρησιακό πλάνο των πελατών μας  και μακροπρόθεσμο πλεονέκτημα για όσους συνεργάτες μας εμπιστεύονται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στόχος μας είναι να δημιουργούμε και να αναπτύσσουμε αποτελεσματικές συνεργασίες και να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη κερδοφορία των πελατών μας.

Γίνετε κι εσείς κρίκος συνεργασίας στην τροφοδοτική αλυσίδα της Global Synergy Buying Group και επωφεληθείτε από την εξειδίκευση, το μέγεθος και το εύρος υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει!  

Πλεονέκτημα για όλους με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας σε καταπληκτικές τιμές!

Φιλοσοφία μας στην Global Synergy Buying Group είναι να παρέχουμε υπηρεσίες αξίας σε κάθε τομέα που δραστηριοποιούμαστε  - Αγορές, Πωλήσεις, B2B Marketing και Logistics- για κάθε πελάτη και συνεργάτη μας.

designo.jpg.3f3be6e3ea3daf3888c36ad3c3f026a9.jpg
 
Θέλουμε και επιδιώκουμε να προσφέρουμε πλεονέκτημα σε όλους με:
- κάθε προϊόν που επιλέγουμε και καταλήγει στα χέρια του τελικού καταναλωτή,
- κάθε παλέτα προϊόντων που παραδίδουμε ακόμα και στον πιο απομακρυσμένο συνεργάτη μας,
- κάθε αποκλειστικό προϊόν που δημιουργούμε για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται την εικόνα και προβολή ενός νέου brand,
- κάθε συμφωνία που κλείνουμε είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.
Όραμά μας είναι να γίνουμε η πιο δυνατή και αξιόπιστη ελληνική εταιρεία ιδιωτικής ετικέτας στην αγορά της Ευρώπης.
Αποστολή μας είναι να παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πλέγμα υπηρεσιών στους πελάτες - συνεργάτες μας και προμηθευτές - ενισχύοντας διαρκώς τη θέση μας στην τροφοδοτική αλυσίδα (supply chain).
 
Η λειτουργία της GSBG διέπεται σε κάθε επίπεδο από τις παρακάτω αξίες:

Υπεροχή.
Δεν συμβιβαζόμαστε με τα ημίμετρα, δεν επαναπαυόμαστε.
Διεκδικούμε και διαπραγματευόμαστε για τα συμφέροντα των πελατών μας.
Εργαζόμαστε σκληρά και διακηρύττουμε καθολικά, επιχειρηματικά και ανθρώπινα την πρόθεση μας να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.
Κέρδος για όλους.
Είμαστε επιλεκτικοί.
Εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας με τα καλύτερα προϊόντα.
Συνεργαζόμαστε με πιστοποιημένους προμηθευτές και παραγωγούς.
Ενισχύουμε τον στόλο μας και το ανθρώπινο δυναμικό μας με εξειδικευμένα στελέχη και σύγχρονη υποδομή.
Διαφάνεια.
Χωρίς αυτή δεν μπορεί να υπάρξει εμπιστοσύνη και χωρίς εμπιστοσύνη δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη.
Η GSBG αναπτύσσεται διαρκώς, γιατί διασφαλίζει τη δημιουργία ξεκάθαρων, δίκαιων και προσοδοφόρων σχέσεων για όλους.
Ασφάλεια.
Ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα σημαίνει έλεγχος σε κάθε υπηρεσία, πιστοποιήσεις από διεθνείς οίκους και αυστηροί κανόνες υγιεινής που διασφαλίζουν την ποιότητα των προϊόντων μας, των χώρων αποθήκευσης και των μέσων μεταφοράς τους.
Βιώσιμη ανάπτυξη.
Επιδιώκουμε την ισορροπία ανάμεσα στο οικονομικό όφελος και την επίδρασή μας στο περιβάλλον με εξοικονόμηση ενέργειας και αύξηση της ανακύκλωσης.

ell-sytos.jpg.e780192cbc90ebe4f2b2df39e0a4456b.jpg

Ένα σύγχρονο πεδίο συνάντησης εμπόρων και προμηθευτών

Να δημιουργείς τις προϋποθέσεις, ώστε οι συνεργάτες σου να συνδέονται και να αλληλεπιδρούν είναι καινοτομία, μία καινοτομία που προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και υψηλότερη κερδοφορία σε όλους.
Στην Global Synergy Buying Group επενδύουμε στην εξειδίκευση και την τεχνογνωσία.
Έχουμε δημιουργήσει μια πλατφόρμα δικτύωσης, εμπορικής συμφωνίας και μακροχρόνιας συνεργασίας ανάμεσα σε όλους τους κρίκους της τροφοδοτικής αλυσίδας που συνδέουμε και εξυπηρετούμε.
Εδώ, οι προμηθευτές και οι παραγωγοί προϊόντων μπορούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους μέσα από το κανάλι διανομής της GSBG που περιλαμβάνει από καταστήματα  της γειτονιάς έως υπεραγορές και αλυσίδες τροφίμων του εξωτερικού.
Οι έμποροι λιανικής και χονδρικής μπορούν χωρίς έρευνα αγοράς και χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, να ανακαλύψουν εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής σε πιστοποιημένα προϊόντα που επιλέγει, εγγυάται και εμπορεύεται η GSBG.
Όλοι μπορούν να επωφεληθούν από τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες Πωλήσεων, Αγορών, B2B marketing και logistics.
Στην GSBG θα βρείτε ένα κέντρο επαγγελματικών επαφών και εξειδικευμένων υπηρεσιών στον τομέα του private label, αλλά και ένα αξιόπιστο πλαίσιο όπου η συνέργεια έχει τον πρώτο λόγο.
Η GSBG μπορεί να αποτελέσει και για σας, ένα διεθνές σημείο αναφοράς όπως είναι ήδη για πολλούς αξιόλογους επαγγελματίες της Ελλάδας και του εξωτερικού στον τομέα της ιδιωτικής ετικέτας.

Επιχειρηματικότητα σημαίνει υπευθυνότητα, ανταπόδοση στην κοινωνία
Κοινωνική συνεισφορά.
Επιχειρηματικότητα σημαίνει υπευθυνότητα, ανταπόδοση στην κοινωνία.
Στην Global Synergy Buying Group έχουμε δεσμευτεί να εφαρμόζουμε αέναα περιβαλλοντολογικά ορθές επιχειρηματικές πρακτικές.
Το ίδιο βεβαίως απαιτούμε και από το δίκτυο των συνεργατών μας με σκοπό τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος και την εκπλήρωση της κοινωνικής μας ευθύνης απέναντι στις επερχόμενες γενιές.
Όλα τα προϊόντα που αναλαμβάνουμε να εκπροσωπούμε, να διακινούμε και να διαθέτουμε, τα ελέγχουμε ενδελεχώς, ώστε να πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας.
Εφαρμόζουμε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανακύκλωσης που συμβάλλει καθοριστικά στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και στη διαμόρφωση ενός φιλικού πλαισίου εργασίας απέναντι στη φύση.
Μόνο μέσα στο 2013 ανακυκλώσαμε πάνω από 398,69 τόνους υλικών συσκευασίας (γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο, ξύλο, χαρτί).

Υλικά συσκευασίας σε τόνους:
Χαρτί: 211,64
Χάρτινη συσκευασία υγρών: 2,03
Πλαστικό: 100,05
Αλουμίνιο: 9,86
Σίδηρος: 62,44
Γυαλί: 4,51
Ξύλο: 1,36
Λοιπά: 6,80
Σύνολο: 398,69

Το εργασιακό περιβάλλον αποτελεί επίσης, έναν θεμελιώδη τομέα κοινωνικής ευθύνης.
Στην GSBG επιδιώκουμε όλοι οι εργαζόμενοί μας να εργάζονται σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον.
Να έχουν την υποστήριξη, καθοδήγηση και εκπαίδευση που χρειάζονται για να προοδεύσουν.
Να βρίσκουν μέσα από τις συνεργασίες της καθημερινότητας όλα τα συστατικά που χτίζουν εμπιστοσύνη.
Κάθε άνθρωπος που επιλέγουμε να γίνει μέλος της ομάδας GSBG είναι μία επιπλέον αξία στο ανθρώπινο κεφάλαιο της εταιρείας, ένας αρχηγός στον τομέα του και μία εταιρική δέσμευση ότι θα διασφαλίζονται η ασφάλεια, η ισορροπία και η πρόοδος στη ζωή του.

9+ λόγοι για να γίνετε μέλος της αλυσίδας GSBG

1. Στρατηγική θέση.
Η GSBG είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στο χονδρεμπόριο τροφίμων, προϊόντων προσωπικής φροντίδας και καθημερινής συντήρησης νοικοκυριού, κατά κύριο λόγο ιδιωτικής ετικέτας (private label).
 
2. Εξειδίκευση.
Η GSBG είναι απολύτως εξειδικευμένη στον τομέα ιδιωτικής ετικέτας.
Η ομάδα διοίκησης και λειτουργίας της εταιρείας διαθέτει εξαιρετική τεχνογνωσία και σπάνια εμπειρία σε αυτό τον δυναμικό κλάδο της αγοράς.
 
3. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες.
Αγορές, Πωλήσεις & Προμήθειες, B2B marketing και Logistics.
Στην GSBG παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και εξυπηρέτηση στους συνεργάτες μας - προμηθευτές, παραγωγούς, αγοραστές, μικρούς και μεγάλους εμπόρους - με στόχο τη μείωση των εξόδων για όλους εσάς.
 
4. Πιστοποίηση & Τιμές.
Στην GSBG διαθέτουμε προϊόντα πιστοποιημένα από αρμόδιους ευρωπαϊκούς και ελληνικούς οργανισμούς σε μια εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής.
 
5. Διεθνές δίκτυο.
Στους πελάτες μας προσφέρουμε τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τη γκάμα των προϊόντων τους άμεσα και με χαμηλότερο κόστος με προϊόντα και από τις ξένες αγορές.
 
6. Κέρδος για όλους.
Διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων, πολύ καλής ποιότητας σε εξαιρετικές τιμές.
Το μοντέλο λειτουργίας που έχουμε αναπτύξει στην GSBG ευνοεί τη δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών και παρά το δυσχερές οικονομικό τοπίο, προσφέρει τις κατάλληλες και ικανές συνθήκες ανάπτυξης και προόδου για όλους.
 
7. Σύγχρονη υποδομή.
Η GSBG εκτείνεται σε λειτουργικούς χώρους πλήρως επανδρωμένους που περιλαμβάνουν σύγχρονες και ασφαλείς αποθήκες.
Επιπλέον, έχουμε στη διάθεσή μας έναν εμπορικό στόλο σύγχρονων φορτηγών που διανέμουν προϊόντα σε όλη την Ελλάδα.
 
8. Υγιεινή & Ασφάλεια.
Στην GSBG εγγυόμαστε απόλυτη υγιεινή σε όλες τις αποθήκες και για κάθε προϊόν που αντιπροσωπεύουμε, εμπορευόμαστε και διακινούμε.
Επιπλέον, διαθέτουμε σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης, πυρασφάλειας, πυρόσβεσης, ελέγχου & συναγερμών.
 
9. Ελληνική δύναμη.
Είμαστε μέλος του ισχυρού Ελληνικού ομίλου της ΕΛΓΕΚΑ και αποτελούμε την ελληνική αξιόπιστη πρόταση στον τομέα εμπορίας ιδιωτικής ετικέτας.
Η λειτουργία της GSBG ευνοεί τη δική μας ελληνική οικονομία και μαζί, συμπράττει στο ευρωπαϊκό όραμα για ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας και έξυπνη καταναλωτική συμπεριφορά.
+  Γνωρίστε τα επιπλέον, ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της συνεργασίας με την Global Synergy Buying Group για πελάτες και προμηθευτές!

Στην Global Synergy Buying Group θα βρείτε τον καλύτερο συνεργάτη σας.

Αν είστε προμηθευτής ή παραγωγός προϊόντων, η GSBG σας ανοίγει νέους ορίζοντες.
Μαζί μας θα μπορέσετε να διαθέσετε άμεσα τα προϊόντα σας σε πολλούς περισσότερους πελάτες και με χαμηλότερο κόστος διαχείρισης.
Με το ισχυρό πελατολόγιο της GSBG, το ευρύ δίκτυο συνεργατών μας, τις μεγάλες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις, την ευρεία γεωγραφική κάλυψη στη διανομή και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες B2B marketing μπορούμε να σας προσφέρουμε τα παρακάτω πλεονέκτηματα:
 
1. Κοινή εμπορική συμφωνία.
Δεσμευόμαστε για μακροχρόνιες συνεργασίες – έτσι, προκύπτουν και οι καλύτερες τιμές για τους τελικούς καταναλωτές.
 
2. Πρόσβαση στη μεγάλη βάση πελατών μας.
Ως διαπιστευμένοι προμηθευτές μας έχετε τη δυνατότητα να απευθυνθείτε μέσω της GSBG σε ένα ευρύ φάσμα πελατών, από μικρά μαγαζιά της γειτονιάς μέχρι υπεραγορές και αλυσίδες τροφίμων
 
3. Αμεσότητα και ταχύτητα διακίνησης προϊόντων .
Τα κανάλια διανομής της GSBG αναλαμβάνουν τον τακτικό ανεφοδιασμό των προϊόντων σας. Η αποθήκευση γίνεται στις εγκαταστάσεις μας και η μεταφορά με τα φορτηγά μας - γεγονός που διευκολύνει τις πωλήσεις.
 
4. Μείωση του λειτουργικού σας κόστους.
Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη σφαιρική μας εξυπηρέτηση και να εξοικονομήσετε έξοδα από τον προγραμματισμό, την εμπορική πολιτική, το marketing και τη διανομή των προϊόντων σας.
 
5. Ευελιξία και εξέλιξη.
Λιγότερα λειτουργικά κόστη και επιχειρηματικές έγνοιες σημαίνει δυνατότητα εστίασης σε αυτό που είστε πραγματικά δυνατοί: να παράγετε ολοένα και καλύτερα προϊόντα με τον πιο σύγχρονο και προσοδοφόρο τρόπο για όλους.

Στη Global Synergy Buying Group θα βρείτε τα καλύτερα - πιστοποιημένα προϊόντα στις καλύτερες τιμές!

Αν είστε έμπορος και αναζητάτε τα καλύτερα προϊόντα για την επιχείρησή σας, η Global Synergy Buying Group μπορεί να σας τα διασφαλίσει και να εγγυηθεί τόσο την ποιότητά τους όσο και την εξαιρετικά χαμηλή τιμή τους, αγοράζοντας κατευθείαν από τους παραγωγούς, συγκρατώντας τα έξοδα διάθεσης, αποθήκευσης και διάθεσης.
Με την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, τη δύναμη διαπραγμάτευσης που έχει και την ενεργή πολιτική τοπικών και διεθνών συνεργασιών με επιλεγμένους προμηθευτές και παραγωγούς, μπορεί να σας δώσει τα παρακάτω πλεονέκτηματα:
 
1. Έρευνα προϊόντων & επιλεγμένες συνεργασίας.
Αναζητούμε τα καλύτερα προϊόντα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Πριν τα επιλέξουμε τα ελέγχουμε και τα δοκιμάζουμε. Συνεργαζόμαστε με εξαίρετους προμηθευτές που διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για τα προϊόντα τους.
 
2. Δυνατότητα δημιουργίας προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας & Marketing.
Σας δίνουμε τη δυνατότητα πέρα από την αγορά προϊόντων της GSBG να δημιουργήσετε το δικό σας  αποκλειστικό προϊόν ιδιωτικής ετικέτας.
Αναλαμβάνουμε τη σχεδίαση και ανάπτυξη νέων προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας ανάλογα με τις ανάγκες σας, ενώ ταυτόχρονα προωθούμε και προβάλλουμε με τις κατάλληλες ενέργειες τα προϊόντα της GSBG που εμπορεύεστε.
 
3. Εύκολη ηλεκτρονική διαβίβαση των παραγγελιών σας.
Οι παραγγελίες σας διαβιβάζονται και εκτελούνται άμεσα, ενώ παράλληλα τηρούνται τα απαραίτητα αρχεία.
 
4. Εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής.
Τα εκατοντάδες προϊόντα που σας προμηθεύουμε είναι όλα πιστοποιημένα και στις καλύτερες τιμές.
Για εμάς είναι σημαντικό να εγγυόμαστε για τα προϊόντα που βάζετε στο ράφι σας.
 
5. Υγιεινή και ασφάλεια.
Τόσο για τα εμπορεύματα όσο και για το προσωπικό, στην GSBG τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής κατά τη διάρκεια της αποθήκευσης των εμπορευμάτων στις εγκαταστάσεις μας.
Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα, ενώ είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε την πραγματοποίηση ποιοτικών ελέγχων τόσο πριν όσο και μετά τη διάθεσή τους στην αγορά.
 
6. Άμεση παράδοση.

Ελέγχουμε σχολαστικά κάθε προϊόν που φτάνει στο καλάθι του καταναλωτή.

Τρόφιμα πρώτης ποιότητας.

Στη Global Synergy Buying Group διαθέτουμε μία τεράστια γκάμα προϊόντων  (πάνω από 400 κωδικούς) που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες των καταναλωτών.
Σε εμάς, θα βρείτε εγχώρια και εισαγόμενα προϊόντα, ιδιωτικής ετικέτας, από τους καλύτερους πιστοποιημένους προμηθευτές και παραγωγούς σε εξαιρετικές τιμές.
Στην GSBG η μεγαλύτερη μέριμνά μας είναι η αποθήκευση και η διάθεση να γίνονται άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια και το έχουμε πετύχει.
Στην Global Synergy Buying Group έχουμε ως βασική αρχή οι προμηθευτές μας να συνοδεύουν τα προϊόντα τους με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.
Επιπλέον, πριν τη διάθεση των προϊόντων στην αγορά, αλλά και στη συνέχεια φροντίζουμε σε συνεργασία με διαπιστευμένα ανεξάρτητα εργαστήρια ελέγχου να ακολουθούνται αυστηροί ποιοτικοί έλεγχοι.
Ο έλεγχος αφορά τόσο στη σύσταση όσο και στη σήμανση ενός προϊόντος.
Απαντά σε όλες τις προϋποθέσεις της εθνικής και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας και καθιστά δυνατή τη διάθεση προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας που τηρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.
Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε για τους καταναλωτές την ασφάλεια και υγιεινή των προϊόντων μας.
Επιπλέον η ορθή και ακριβής σήμανση των θρεπτικών στοιχείων που αναγράφονται στις συσκευασίες βοηθάει στις συνειδητοποιημένες αγορές και στην ανάπτυξη υπεύθυνης καταναλωτικής συμπεριφοράς.
Οι συνεργάτες της GSBG δεσμεύονται να ακολουθούν πιστά αυτή την πολιτική της εταιρείας, από το στάδιο της παραγωγής μέχρι και το τελικό στάδιο πώλησης.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε μεταφέρονται από τις αποθήκες μας άμεσα και με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού.

 • gsbg
 • basket2Ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Είδη Παντοπωλείου
 • Ζαχαρώδη / Μπισκοτοειδή
 • Αλμυρά είδη / Σνακ
 • Αρτοπαρασκευάσματα
 • Κονσέρβες
 • Είδη ψυγείου
 • Είδη κατάψυξης
 • Κάβα
 • Προσωπική υγιεινή
 • Χαρτικά είδη
 • Είδη γεν. οικιακής χρήσης
 • Ζωοτροφές

logo.JPG.03bf0ece2e89e76f23a865648b48266e.JPG
GSBG A.E. - Δ.Α. 13 – Ο.Τ. 31 – Β΄ Φάση, Τ.Κ. 57022 ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου, Θεσσαλονίκη
Τ.Κ. 570 09, Θεσσαλονίκη
ΑΡ. ΓΕΜΗ: 118114904000
Tηλ.: 2310 752 392, Fax: 2310 752 602
info@gsbg.gr - www.gsbuyinggroup.gr0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...