Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

spaan

199 εμφανίσεις

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. για την ΔΩΡΕΑ ΚΑΤΑΨΥΚΤΗΣ- ΨΥΓΕΙΟ USR -1427A+UNITED

cms70.thumb.jpg.a1751be683d3fdab9b966c3ebd80b9a3.jpg

Η εταιρία ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται δυναμικά από το 1989 στο χώρο εισαγωγής και εμπορίας οικιακών ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών.

Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσφορά στο ευρύ καταναλωτικό κοινό μίας μεγάλης γκάμας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, που κάνουν την καθημερινή ζωή πιο εύκολη και λειτουργική, η ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.έχει συνάψει εμπορικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές του κόσμου και διακινεί ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα μεγάλα brands στο χώρο του οικιακού εξοπλισμού.
Η φιλοσοφία της εταιρίας μας έχει επίκεντρο τον καταναλωτή , με κύριο άξονα την υψηλή ποιότητα κατασκευής σύμφωνα με τις πιο αυστηρές διεθνείς προδιαγραφές, την ασφάλεια, τον άψογο σχεδιασμό καθώς και την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας - τιμής . Προσπαθούμε και ανταποκρινόμαστε έχοντας ως κέντρο των στόχων μας την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτικού κοινού και εφαρμόζουμε με ήθος και συνέπεια, στρατηγικές που διέπονται από τις αρχές αυτές και εξυπηρετούν αυτό το στόχο . Η εταιρία μας , έχει σταθερά ανοδική δυναμική πορεία και πλέον συγκαταλέγεται στις πιο καταξιωμένες επιχειρήσεις του κλάδου με το όνομά της να είναι συνωνυμο της αξιοπιστίας και της εγγύησης . Για αυτό, ευχαριστούμε τους πελάτες μας που συνεχώς επιβεβαιώνουν τις επιλογές μας και μας επιτρέπουν να στοχεύουμε ακόμη πιο ψηλά ενισχύοντας συνεχώς περισσότερο τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαιότητας που έχουμε αναπτύξει . Ανταποδίδουμε στο καταναλωτικό κοινό την εμπιστοσύνη του, μεταφέροντάς και μεταβιβάζοντας σε αυτό την εμπειρία και τη δυναμική που διαθέτουμε, δια μέσου της ποιότητας, της συνέπειας και του προσιτού κόστους των προιόντων μας.

Δίκτυο Πωλήσεων
Η Αμοιρίδης Σαββίδης Α.Ε. διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων και διανομής .

Τα προϊόντα μας διατίθενται σχεδόν από σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων λιανικής πώλησης αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα .
Πολλά από τα καταστήματα πώλησης των μεγαλύτερων πόλεων καλύπτονται με μόνιμα απασχολούμενο προσωπικό της εταιρίας μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και τα υπόλοιπα με περιοδικές επισκέψεις από τους συνεργάτες μας .
Το δίκτυο διανομής της εταιρίας μας διαθέτει αυτοματοποιημένη διαχείριση με πανελλαδική κάλυψη και 24ωρη ανταπόκριση για το 75% του πληθυσμού.

12743548_450882328440829_8660015800567879862_n.jpg.490cca5d8e67efa1319af4aa0048e091.jpg

Εγκαταστάσεις

Η εταιρία μας εδρεύει στην οδό 17ης Νοεμβρίου 87Α, σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όμορα της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης στο ύψος της Πυλαίας, σε ένα χώρο 9000τ.μ., ενώ παράλληλα διαθέτει στην Αττική υποκατάστημα επί της οδού Ποσειδώνος 45 στο Μοσχάτο.

Η έδρα της εταιρίας μας διαθέτει κάθετη μονάδα αυτόνομης υποστήριξης των προϊόντων μας και αυτοματοποιημένο κέντρο Logistics για πανελλαδική εξυπηρέτηση των πωλήσεων και του service. Στις εγκαταστάσεις μας φιλοξενούνται κάθετες μονάδες τεχνικής υποστήριξης καθώς επίσης και πλήρης παρακαταθήκη χιλιάδων κωδικών ανταλλακτικών.

H γεωγραφική της θέση όντας σε στρατηγικό σημείο , δηλώνει την δυναμική της που δεν περιορίζεται στην Ελληνική επικράτεια και μας δίνει πλεονέκτημα έναντι ανάπτυξης στην υπόλοιπη Ευρώπη .

Προϊόντα

 • Σειρά προιόντων MORRIS
 • Σειρά προιόντων F&U
 • Σειρά προιόντων UNITED
 • Σειρά προιόντων DAEWOO
 • Σειρά μικροσυσκευών HARMONY
 • Σειρά επίπλων TV/Audio/Video HARMONY
 • Πινακίδες LED
 • Λύσεις για ξενοδοχεία

  Κεντρικά γραφεία και τεχνικό τμήμα
  Κτήριο MORRIS, πάροδος 17ης Νοεμβρίου 87, Ζώνη ΕΜΟ, Πυλαία,
  Θεσσαλονίκη
  Τηλ: 2316006600 

  Υποκατάστημα και τεχνικό τμήμα περιοχής Αττικής
  Ποσειδώνος 45, Μοσχάτο, 18344
  Αθήνα
  Τηλ: 2316006600


0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...