Jump to content
Αναζήτηση σε
  • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Coca‑Cola Τρία Έψιλον

spaan

136 εμφανίσεις

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία Coca‑Cola Τρία Έψιλον για την ΔΩΡΕΑ προϊόντων  

3E.PNG.a2a654efd72641965b27040b55d78285.PNG 3E.PNG.e3fc1ce1131608496533ef15990576a4.PNG

Πώς καταφέρνει η κορυφαία ελληνική εταιρεία του κλάδου των μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα να ικανοποιεί τις ανάγκες εκατομμυρίων καταναλωτών; Στην Coca‑Cola Τρία Έψιλον γνωρίζουμε τον τρόπο. Παράγουμε τοπικά και διανέμουμε ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Από το 1969, εξυπηρετούμε τις ανάγκες εκατομμυρίων καταναλωτών σε όλη τη χώρα, παράγοντας και διανέμοντας ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων ποιότητας με 553,497 εκατ. λίτρα προϊόντος σε πωλήσεις. Παράγουμε στις εγκαταστάσεις μας ανά την Ελλάδα και διαθέτουμε στην ελληνική αγορά, μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο πωλήσεων στη χώρα, 15 μάρκες και συνολικά περισσότερα από 200 διαφορετικά προϊόντα και συσκευασίες, κορυφαία σε ποιότητα και αγαπημένα από τους Έλληνες καταναλωτές.

Ανάμεσα σε αυτά τα προϊόντα είναι τα σήματα της Τhe Coca‑Cola Company (Coca‑Cola, Fanta, Sprite, FUZETEA, PowerAde, Adez και τα mixers Schweppes) και προϊόντα που έχουμε αναπτύξει και παράγουμε στην Ελλάδα, όπως η Amita, η Amita Motion, το Frulite και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ. Το χαρτοφυλάκιο προϊόντων που προσφέρουμε στην ελληνική αγορά συμπληρώνεται με τα snacks TSAKIRIS και τη διανομή του ενεργειακού ποτού Monster, του καφέ Lavazza και των αλκοολούχων ποτών των εταιριών The Edrington, Ισιδώρου Αρβανίτου, Brown-Forman και Gruppo Campari.

Εδώ και 50 χρόνια, τα προϊόντα μας συνοδεύουν καθημερινά τις πιο δροσερές, απολαυστικές στιγμές χιλιάδων Ελλήνων. Πίσω από αυτά κρύβεται η αφοσίωση και η αγάπη των ανθρώπων μας. Χάρη σε αυτούς, μπορούμε να συνεχίζουμε και να εγγυόμαστε την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Πίσω από τα προϊόντα μας βρίσκονται και οι ελληνικές επιχειρήσεις που αποτελούν τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες μας, με τους οποίους μας συνδέει ένας κοινός στόχος: η διαρκής πρόοδος και η ανάπτυξη, για ένα καλύτερο αύριο.

Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και την απασχόληση

με 1.500 εργαζομένους και χιλιάδες έμμεσες θέσεις εργασίας σε όλη την Ελλάδα. Στην Coca‑Cola Τρία Έψιλον, εδώ και 49 χρόνια, παράγουμε το 96% των προϊόντων μας στις μονάδες μας στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα εξάγουμε το 6% του συνολικού όγκου παραγωγής μας. Διατηρούμε ισχυρή και σταθερή παρουσία στη χώρα, επενδύοντας σταθερά στη δραστηριότητά μας. Από το 2013 έως σήμερα, οι συνολικές επενδύσεις που υλοποιούμε ανέρχονται σε 35 εκατ. ευρώ

Δημιουργούμε αξία για την ελληνική αγορά, μέσω της συνεργασίας μας 

με περισσότερους από 4.500 Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές. Σε αυτούς αναλογεί το 90% της δαπάνης των προμηθειών μας.  Διατηρούμε μακρόχρονες σχέσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με περισσότερους από 100.000 εμπορικούς συνεργάτες στην ελληνική αγορά. Η ετήσια δαπάνη προμηθειών κατά μέσο όρο ανέρχεται σε 150 εκατ. ευρώ, ενώ για την παραγωγή των χυμών και των αναψυκτικών μας χρησιμοποιούμε 50.000 τόνους φρούτων από την ελληνική γη στηρίζοντας έμπρακτα την εγχώρια παραγωγή.

Δεσμευόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος

Το νερό είναι η πρώτη ύλη για τα προϊόντα μας και πολύτιμο αγαθό για όλους. Με στόχο την προστασία του, ξεκινήσαμε πρωτοβουλίες όπως το πρόγραμμα «Αποστολή Νερό». Από το 2008 σε 29 νησιά του Αιγαίου έχουν εγκατασταθεί: 3 μονάδες πόσιμου νερού και 53 συστήματα συλλογής βρόχινου, εξοικονομώντας ετησίως περισσότερα από 260.000.000 λίτρα νερού. Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, στηρίζουμε την ελληνική φύση και συμβάλλουμε στη βελτίωση της ζωής για περισσότερους από 54.000 κατοίκους σε περιοχές με λειψυδρία.

Ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της κοινωνίας,

Eμπνεόμαστε από τη νέα γενιά και τη στηρίζουμε έμπρακτα. Αναλαμβάνουμε καινοτόμες πρωτοβουλίες και υλοποιούμε προγράμματα που θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Από το 2012 με το πρόγραμμα «Το Σχολείο Που Θέλεις» έχουμε βελτιώσει τις σχολικές υποδομές σε 13 σχολεία, μέσα από επισκευαστικές εργασίες. Προσφέρουμε ένα καλύτερο σχολικό περιβάλλον και φωτεινά χαμόγελα σε 4.500 μαθητές κάθε χρόνο, έχοντας επενδύσει έως σήμερα πάνω από 1,1 εκατ. ευρώ.

Στον Όμιλο Coca‑Cola HBC μοιραζόμαστε ένα όραμα: να είμαστε στην κορυφή, σε όποια αγορά κι αν δραστηριοποιούμαστε.

Οι αξίες μας

Αυθεντικότητα: Αγαπάμε το σωστό και όχι το εύκολο. Μένουμε πιστοί στον κώδικα αξιών μας και συμπεριφερόμαστε πάντα με ακεραιότητα.

Αριστεία: Θέλουμε να ξεχωρίζουμε σε ό,τι κι αν κάνουμε.

Γνώση: Δεν σταματάμε να ρωτάμε, να μαθαίνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι.

Νοιαζόμαστε για τους ανθρώπους μας: Η μεγαλύτερή μας επένδυση είναι οι άνθρωποί μας. Πιστεύουμε σε αυτούς και τους δίνουμε ευκαιρίες, για να εξελίσσουν τις ικανότητές τους.

Λειτουργούμε σαν ένα: Πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας και στην αξία της καλής συνεργασίας.

Κερδίζουμε μαζί με τους πελάτες μας: Οι πελάτες μας είναι η καρδιά και η ουσία όλων όσων κάνουμε.

Το όραμά μας είναι να μας αναγνωρίζουν ως ηγέτη στον κλάδο μας, ως τον πλέον προτιμώμενο προμηθευτή για τους πελάτες μας και ως θετική δύναμη για την κοινωνία μας. Βελτιώνουμε συνεχώς την ανταγωνιστικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη της εταιρείας μας, χάρη στη δέσμευση, το ταλέντο και την καινοτομία  των ομάδων μας.

Στόχος μας είναι να επιταχύνουμε την ανάπτυξη της εταιρείας μας, αξιοποιώντας το μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων που διαθέτουμε, το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας, 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα, μαζί με τους ανθρώπους μας, την πιο δραστήρια και αφοσιωμένη ομάδα της αγοράς, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τα προϊόντα μας και διασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη επιχειρηματική μας επιτυχία.
 

Διεύθυνση Κεντρικών Γραφείων
Coca‑Cola Τρία Έψιλον

Λ. Κηφισίας 60
Αθήνα 15125 - Μαρούσι
Ελλάδα

Μονάδα Παραγωγής Σχηματαρίου
Coca‑Cola Τρία Έψιλον Σχηματάρι
Σχηματάρι
Βοιωτία 320 09
Ελλάδα
Τηλέφωνο +30 2262051200

Μονάδα Παραγωγής Αιγίου
Coca‑Cola Τρία Έψιλον Αιγίου
Τεμένης 29
Αίγιο 251 00
Ελλάδα
Τηλέφωνο +30 26910 68200

Μονάδα Παραγωγής Ηρακλείου
Coca‑Cola Τρία Έψιλον Ηρακλείου
Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου
Ηράκλειο Κρήτης 711 10
Ελλάδα
Τηλέφωνο +30 2810 307673

Μονάδα Παραγωγής Τσακίρης
Coca‑Cola Τρία Έψιλον Τσακίρης
Θέση Μούλκια
Αταλάντη Φθιώτιδος 352 00
Ελλάδα
Τηλέφωνο +30 22330325100 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...