Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία AMET 

spaan

211 εμφανίσεις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία AMET για την ΔΩΡΕΑΝ απολύμανση του συλλόγου μας 

333.JPG.234a93293b16bff5379ac05349e27e88.JPG

Η AMET ξεκίνησε τις εργασίες της το 1995. Με μοναδικό γνώμονα την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και την προστασία του οικοσυστήματος παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στον τομέα της απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης, στην βιομηχανία, την επιχείρηση, την κατοικία και σε κάθε ιδιωτικό και δημόσιο χώρο.

Εξοπλισμός
Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός μας επιτρέπει την εκτέλεση όλων των έργων που αφορούν την υγειονομική κάλυψη κτιρίων, χώρων, προϊόντων, κ.λ.π.

Εκπαίδευση
Η συνεχής συμμετοχή σε σεμινάρια, και γενικότερα επιστημονικές εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, μας επιτρέπει να παρακολουθούμε ανελλιπώς τις εξελίξεις στο επάγγελμα μας, και να εφαρμόζουμε σωστά τόσο τις επιστημονικές ανακαλύψεις όσο και τις νέες νομικές ρυθμίσεις, αλλά και τις νέες οδηγίες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης.

amet03.jpg.bd9f273fc57df2f9ebbffa52ae42595f.jpgamet022.jpg.1034f7596d0f62fa7d0808999dd206e1.jpgapentomosi_02.jpg.99fd69153b1b68a9d9134eee0b192412.jpg

Υπηρεσίες

Απεντόμωση

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΗΡΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΕΩΣ

Ψεκασμός με εντομοκτόνο σε όλα τα σημεία. Ο ψεκασμός εξασφαλίζει την σωστή αναλογικά ποσότητα φαρμάκου σε ακτίνα 60cm. Επίσης με την πίεση που το υγρό εξέρχεται από τον ψεκαστήρα, διαχέει πιο εύκολα το φάρμακο σε χαραμάδες και άλλα σημεία που πιθανόν να υπάρχουν εστίες εντόμων.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΕ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται για εφαρμογές σε εξωτερικούς χώρους και γενικότερα όταν έχουμε να καλύψουμε μεγάλες επιφάνειες, να ψεκάσουμε δένδρα κ.λ.π.

apentomosi_04.jpg.9b14ac4a5387b2348ce2764f85c07985.jpg

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΕ ΝΕΦΕΛΟΨΕΚΑΣΜΟ

Με ειδικά μηχανικά μέσα (foger), ισχυρό διάλυμα εντομοκτόνου εξαερώνεται και διοχετεύεται προς όλες τις κατευθύνσεις. Αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται για απεντομώσεις σε κενούς χώρους, σε κανάλια, και γενικότερα σε σημεία και χώρους που δεν υπάρχουν βέβαια άνθρωποι ή τρόφιμα και δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλη μέθοδο.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΕ GEL

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι ότι μπορεί να εφαρμοστεί σε όλα τα σημεία, όπως σχισμές τοίχων, χαραμάδες, κάτω από πάγκους, πρίζες, σπασμένα πλακάκια, κ.λ.π. Μία σταγόνα gel είναι δυνατόν να προκαλέσει τον θάνατο εκατοντάδων εντόμων. Με την εφαρμογή της μεθόδου αυτής έχουν παρατηρηθεί ίχνη κανιβαλισμού των εντόμων, όπου ένα έντομο τρώει νεκρό έντομο, και έτσι μεταφέρει αλυσιδωτά το φάρμακο. Τo gel δρα στο νευρικό σύστημα των εντόμων. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Η μέθοδος αυτή εφαρμόζεται σε περιπτώσεις όπου υφίσταται σοβαρό πρόβλημα ερπόντων ή ιπτάμενων εντόμων, το οποίο δεν μπορεί να καταπολεμηθεί με τις συνηθισμένες μεθόδους.

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΗ ΜΕ ΥΠΟΚΑΠΝΙΣΜΟ

Η εφαρμογή της μεθόδου αυτής απαιτεί κατάλληλη προετοιμασία του χώρου η οποία προϋποθέτει κλείσιμο κάθε ανοίγματος (πόρτες, παράθυρα, αεραγωγούς κτλ.) προκειμένου να αποφευχθούν οι διαρροές του καπνού.

Στην συνέχεια η διαδικασία προβλέπει την διάχυση καπνού με την βοήθεια ειδικής συσκευής σε χώρο οποίος θα πρέπει εν συνεχεία να παραμείνει κλειστός από 4 - 5 ώρες. Η μέθοδος αυτή μπορεί να είναι απόλυτα αποτελεσματική γιατί ο καπνός διεισδύει παντού, ακόμη και σε σημεία στα οποία δεν μπορεί να φτάσει το εντομοκτόνο με τις συνηθισμένες μεθόδους ψεκασμού.

myoktonia_02.jpg.bc78350eff8396c5423aa183312d8b8e.jpg

Μυοκτονία

Τα δολώματα τοποθετούνται σε δολωματικούς σταθμούς γιατί:

 • Τα τρωκτικά ακολουθούν πάντα τις ίδιες διαδρομές.
 • Λαμβάνουν την τροφή τους από σημεία στα οποία αισθάνονται ασφάλεια.
 • Τα δολώματα είvαι επικίνδυνα για τον άνθρωπο και τα ζώα. Προστατεύονται από διαφόρους παράγοντες (ηλιακή ακτινοβολία, υγρασία) οι οποίοι θα μπορούσαν να μειώσουν την αποτελεσματικότητα τους.
 • Η οδηγία 43/93 της Ευρωπαϊκής Ένωσης μας υποχρεώνει να τοποθετούμε τα δολώματα σε δολωματικούς σταθμούς που κλειδώνουν.

Για την οριστική απαλλαγή ενός χώρου από τρωκτικά θα πρέπει να εφαρμόσουμε ένα οργανωμένο πρόγραμμα μυοκτονίας.

Με βάση το σχεδιάγραμμα του χώρου που πρέπει να καλύψουμε, εντοπίζουμε τα κρίσιμα σημεία όπως είναι ο χώρος του βιολογικού καθαρισμού, οι ράμπες και οι πόρτες εισόδου, ο χώρος συλλογής των σκουπιδιών, οι αποθηκευτικοί χώροι, κ.λ.π.

Με την μέθοδο αυτή έχουμε καταφέρει να καλύψουμε τα σημεία εισόδου αλλά και να δημιουργήσουμε μία διπλή ζώνη ασφαλείας η οποία είναι πολύ δύσκολο να προσπελαστεί από τους αρουραίους.

Στους εσωτερικούς χώρους τοποθετούμε μηχανικές παγίδες σύλληψης ποντικών με κολλώδη επιφάνεια και τροφικό δόλωμα. Όλους τους σταθμούς που έχουμε τοποθετήσει, τους ελέγχουμε σε κάθε εφαρμογή αλλάζοντας τα δολώματα και τις κολλώδεις επιφάνειες.

amet06.jpg.a9279d1229ca82e353923f1e6d8b7fe9.jpg

Μικροβιακή απολύμανση

Μια κατάλληλα σχεδιασμένη υγειονομική εφαρμογή καταπολεμά ιούς και μικρόβια που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν εστίες μόλυνσης και να αποτελέσουν κίνδυνο για την δημόσια υγεία και προφυλάσσει τον χώρο μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη εφαρμογή.

Τα σκευάσματα που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για τέτοιες εφαρμογές είναι το Dalco 100 και το Fumispοre S (καπνογόνο). Τα παραπάνω σκευάσματα καταπολεμούν αποτελεσματικά τους ιούς της γρίπης και της ηπατίτιδας, τα μικρόβια της μηνιγγίτιδας καθώς και πλειάδα άλλων βακτηρίων και μυκήτων.

Πρόκειται για μη τοξικά παρασκευάσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους ανεξαιρέτως τους χώρους, με εξαιρετική ικανότητα διείσδυσης ακόμη και στα πιο απρόσιτα σημεία ενός χώρου καταπολεμώντας όλο το φάσμα των πιθανών εστιών. Η υψηλή βιοδιασπασιμότητα τους τα καθιστά ακίνδυνα για το πλαστικό, το ξύλο, τα μεταλικά αντικείμενα ενώ χρησιμεύουν και σαν αποσμητικά χώρου. Τα παραπάνω σκευάσματα είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.

Οικολογική απολύμανση

Cimex Eradicator
Ολοκληρωμένο σύστημα απολύμανσης

To Cimex Eradicator είναι μια τεχνολογική και οικολογική λύση κατά των κοριών, ψύλλων, ψειρών και άλλων μικροοργανισμών (ακάρεα, βακτηρίδια). 
Τα έντομα αυτά στις μέρες μας βρίσκονται σε ύφεση στα ξενοδοχεία, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, ακόμα και στις δημόσιες μεταφορές. Η παρουσία τους αυξάνεται τα τελευταία 6 με 8 χρόνια, ακόμα και στις ευρωπαϊκές χώρες.

Στα έντομα αρέσει να φωλιάζουν σε χαραμάδες και σε κοιλότητες στα κρεβάτια και τους καναπέδες. Κρύβονται σε πτυχές στα στρώματα, σε σχισμές και ρωγμές, στα ελατήρια ή πίσω από το προσκέφαλο του κρεβατιού, ανάμεσα στις τάβλες, σε πίνακες, σε σοβατεπί , ακόμη και σε ηλεκτρικά καλώδια και διακόπτες.

Υπερθερμαινόμενος ξηρός ατμός

Το παγκοσμίως πατενταρισμένο σύστημα της Polti, έχει τη δυνατότητα να υπερθερμάνει τον ατμό έως και τους 180 C, καθώς και να μειώσει το επίπεδο της υγρασίας όσο το δυνατόν περισσότερο. Με τα παραπάνω λύνουμε αποτελεσματικά ότι προβλήματα μπορεί να έχουμε με τα ακάρεα, βακτήρια, μικρόβια, κοριούς, ψύλλους, ψείρες και άλλους μικροοργανισμούς.

apentomosi_01.jpg.1570e23299e6ece5fa9ab12afd420f21.jpg

Τέλος σε ακάρεα και έντομα

Το Cimex Eradicator εξουδετερώνει τα υπάρχοντα αυγά (100%) και μια μεγάλη ποσότητα (περίπου 90%) των ενήλικων εντόμων και των προνυμφών. Αυτό συμβαίνει λόγω της υψηλής θερμοκρασίας της ροής του ξηρού ατμού που δρα ως «θανατηφόρα ακτίνα», σκοτώνοντας τα έντομα και τα αυγά σε όλες τις περιοχές που εφαρμόζεται.

Προϊόντα

Ηλεκτρικές Εντομοπαγίδες
Σκευάσματα Υγειονομικής Σημασίας\
Δολωματικοί Σταθμοί
Gel Απεντόμωσης

Σύστημα HACCP

Από την 01.01.1996 ο κλάδος των τροφίμων κλήθηκε να εναρμονίσει τις συνθήκες υγιεινής με τις διατάξεις της οδηγίας 43/93 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια από τις βασικές παραμέτρους της οδηγίας αυτής ορίζει τον καθορισμό των κατάλληλων διαδικασιών προκειμένου να επιτευχθούν άριστα επίπεδα υγιεινής στο πλαίσιο του Συστήματος HACCP ( Hazard Analysis and Critical Control Point).

Η εταιρεία μας στην προσπάθειά της να βελτιώσει τις υπηρεσίες που παρέχει, ενσωματώνει στο πλαίσιο των εργασιών της, την εφαρμογή των παραπάνω διαδικασιών.

Τα κύρια σημεία των διαδικασιών αυτών είναι:

 • Έλεγχος των χώρων από υπεύθυνο επιστήμονα ανά τακτά χρονικά διαστήματα.
 • Προγραμματισμός τακτικών υγειονομικών εφαρμογών.
 • Έκτακτες εφαρμογές όποτε αυτό κρίνεται αναγκαίο.
 • Χρήση οικολογικών μέσων καταπολέμησης σε περιπτώσεις όπου αυτό δεν μειώνει την αποτελεσματικότητα της εφαρμογής.
 • Χρήση πιστοποιημένων δολωματικών σταθμών.
 • Χαρτογράφηση του χώρου με καταγραφή των σημείων στα οποία έχουν τοποθετηθεί δολωματικοί σταθμοί.
 • Καταγραφή ολόκληρης της διαδικασίας των εργασιών σε ειδικά έντυπα ελέγχου

Σε κάθε επιχείρηση με την έναρξη της συνεργασίας υπάρχει φάκκελος υγειονομικής προστασίας στον οποίο περιέχονται:

 • Συμφωνητικό συνεργασίας.
 • Άδεια υγειονομικών εφαρμογών της εταιρείας.
 • Πιστοποιητικό ISO 9001:2008.
 • Ασφαλιστική κάλυψη.
 • Εγκρίσεις και MSDS των σκευασμάτων που χρησιμοποιούμε.

Μετά από κάθε εφαρμογή ο φάκκελος ενημερώνεται με:

Πιστοποιητικό απεντόμωσης-μυοκτονίας, όπου καταγράφονται οι εργασίες που έγιναν, τα σκευάσματα που χρησιμοποιήσαμε, καθώς και τυχόν παρατηρήσεις που υπάρχουν.
Δελτίο ελέγχου όπου καταγράφονται αναλυτικά τα ευρήματα από την εφαρμογή που πραγματοποιήσαμε.

logos.png.0d00fb010ceaec210f2cb1111ec749c2.png

MET - ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ - ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
Σεβαστουπόλεως 48-50, Αθήνα,
115 24 τηλ.: 210 6924784, 210 6924027, amet@amet.gr0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...