Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Papapolitis 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Papapolitis για την ΔΩΡΕΑ  1 τεμάχια  Λεκάνη ACAPULKO 1 τεμάχια Καζανάκι ACAPULKO 1 τεμάχια  Κάλυμμα λεκάνης BAHAMA

40269183_2127278690636206_8768131015584514048_n.jpg.08ea773905c2e5d3715eed97298a44c5.jpg 

Η εταιρία Papapolitis ιδρύθηκε το 1967 και δραστηριοποιείται στην πώληση ειδών υγιεινής και πλακιδίων.
Την τελευταία δεκαπενταετία αναρριχήθηκε στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου των ειδών υγιεινής και πλακιδίων στην Ελλάδα και καθιερώθηκε στη συνείδηση του καταναλωτή ως συνώνυμο της ποιότητας και της κορυφαίας εξυπηρέτησης.

Η εταιρία εδρεύει στη Βούλα, ενώ διαθέτει δίκτυο καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και συγκεκριμένα στη Βούλα, στην Κηφισιά, στην Αγ. Παρασκευή, στο Παγκράτι και στο Μαρκόπουλο Αττικής, όπου βρίσκεται και το πρότυπο κέντρο αποθήκευσης και διανομής.
Καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών της αγοράς:

(α) ιδιώτες (νέα κατασκευή, ανακαίνιση, συντήρηση) 
(β) επαγγελματίες του χώρου της κατασκευής (αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανικούς, εργολάβους οικοδομών, μεγάλες τεχνικές εταιρίες)
(γ) ξενοδοχεία (νέα κατασκευή, ανακαίνιση, συντήρηση)
(δ) καταστήματα ειδών υγιεινής (χονδρική πώληση)

Η εταιρία διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, που ξεκινάει από τους μοντέρνους και λειτουργικούς εκθεσιακούς χώρους, οι οποίοι φιλοξενούν τα πλέον επώνυμα, ποιοτικά και καλαίσθητα προϊόντα, συνεχίζεται με τους εξειδικευμένους πωλητές και διακοσμητές, διαρκώς εκπαιδευόμενους για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και καταλήγει στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση, με στόχο τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση του καταναλωτή.

Με διαρκή ανάπτυξη σε πολλά επίπεδα (δίκτυο διανομής, ανθρώπινο δυναμικό, βελτίωση εσωτερικής οργάνωσης κλπ) και ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα (ικανοποίηση καταναλωτή, εργαζόμενου, προμηθευτή και κάθε συνεργαζόμενου) η εταιρία οδηγείται σ’ αυτό που ονομάζεται Ολική Ποιότητα, προσπαθώντας κάθε μέρα να γίνεται και καλύτερη.

Η εταιρία Papapolitis ιδρύθηκε το 1967 από τον Κωνσταντίνο Παπαπολίτη.Το πρώτο κατάστημα ανοίγει στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Θεμιστοκλέους 27, κατάστημα 27 m2, με αντικείμενο το εμπόριο ειδών υγιεινής και πλακιδίων.

Το 1977 μεταφέρθηκε σε νέο μεγαλύτερο χώρο 1.000 m2, στο Παγκράτι, όπου και η έδρα της για περίπου 20 χρόνια.

Με τριάντα χρόνια σκληρής προσπάθειας δημιουργήθηκε μία εταιρία υπερήφανη ότι εμπορεύεται τα καλύτερα προϊόντα του είδους και ότι δημιουργεί πελάτες ευχαριστημένους από τη συνεργασία.

Το μυστικό της επιτυχίας ήταν οι πολύ γερές της βάσεις: η ποιότητα, η συνέπεια και το ήθος. Έτσι, χτίστηκε η μεγαλύτερη περιουσία της εταιρίας, το «καλό όνομα».

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, με την είσοδο στη διοίκηση της δεύτερης γενιάς, πατώντας στις ίδιες βάσεις που έθεσε ο ιδρυτής της, η εταιρία αναπτύχθηκε περαιτέρω, προβαίνοντας σε διοικητική αναδιοργάνωση σε σύγχρονα πρότυπα. Στις βάσεις του παρελθόντος προστέθηκαν η καινοτομία και η ομαδικότητα.

Το 1997 η έδρα της μεταφέρθηκε στη Βούλα όπου και παραμένει μέχρι σήμερα.

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια δημιουργήθηκαν τέσσερα πρότυπα υπερ-καταστήματα, ένα στη Βούλα (Λ. Βουλιαγμένης 72) το 1997, ένα στην Κηφισιά (16ο χλμ Εθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας) το 2002 (πάνω από 2.500 m2 εκθεσιακών χώρων για το καθένα), ένα στο Μαρκόπουλο Αττικής (31ο χλμ Λ. Αθηνών-Λαυρίου) το 2005 (1.500 m2) και ένα στην Αγία Παρασκευή (Λεωφ. Μεσογείων 318) το 2007 (1.000 m2).

Το 1998 έγινε η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα στον κλάδο της η οποία δημιουργεί εταιρικό διαδικτυακό τόπο (www.papapolitis.gr).

Από το 1998 ξεκίνησαν συνεργασίες με κορυφαίες εταιρίες συναφών κλάδων του χώρου της κατασκευής. Έτσι, δημιουργούνται σταδιακά καταστήματα τύπου shop in shop στα έπιπλα κουζίνας (MieleSnaidero), στα μάρμαρα (Sofikitis), στην πισίνα (Interacqua).
 
Το 2004 αναβαθμίστηκε το μηχανογραφικό σύστημα της εταιρίας, με την εφαρμογή του SAP, κορυφαίου ERP και δημιουργήθηκαν τμήμα ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και τμήμα marketing.

To 2005 δημιουργήθηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο Διανομής της εταιρίας, στο Μαρκόπουλο Αττικής (7.500 m2  στεγασμένων χώρων σε ένα σύνολο 20.000 m2), το πρώτο με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές στην Ελλάδα, όσον αφορά στον κλάδο του (SAP R3, WMS, RF labeling & bar-coding, διαχείριση παρτίδων κλπ). Χάρις στις σύγχρονες μεθόδους logistics είναι ικανό να εξυπηρετήσει τις μελλοντικές ανάγκες της εταιρίας για την επόμενη δεκαετία, μεγιστοποιώντας την απόδοση και δίνοντας νέα πνοή στη λειτουργία της.

Παράλληλα αναπτύχθηκαν (α) τμήμα εργολάβων οικοδομών και (β) τμήμα μεγάλων έργων (ειδικών project), με σκοπό να καλύψουν τις ανάγκες των τεχνικών εταιρειών και των ξενοδοχείων.

To 2006 δημιουργήθηκε η υπηρεσία τοποθέτησης «Με το κλειδί στο χέρι» για να καλύψει την ανάγκη των καταναλωτών για αξιοπιστία και υπευθυνότητα στην τοποθέτηση των ειδών υγιεινής και πλακιδίων.

To 2008 έγινε η πρώτη εταιρία του κλάδου της στην Ελλάδα που εφάρμοσε σύστημα διαχείρισης για την ποιότητα (ΕΝ ISO 9001).

Το 2008 ξεκίνησε η ανακαίνιση του καταστήματος της Βούλας, της ναυαρχίδας της εταιρίας, η οποία ολοκληρώθηκε το 2010, ανεβάζοντας τον πήχυ της λειτουργικότητας και της αισθητικής ακόμα υψηλότερα.

Από το 2012 η εταιρία προσφέρει και επισήμως κάτι που παρείχε στους πελάτες της εδώ και πολλά χρόνια, την «Εγγύηση χαμηλότερης τιμής».

Η επιτυχημένη πορεία επιβεβαιώνεται και με τις πάμπολλες διακρίσεις της (επιχείρηση «διαμάντι» της ελληνικής βιομηχανίας και εμπορίου με βάση τα στοιχεία της Statbank, “Strongest companies in Greece” από την ICAP,  “best dealer of the year” από πολλούς οίκους κλπ).

Η εταιρία, παρά τη μείωση του κύκλου εργασιών της λόγω της οικονομικής κρίσης, συνεχίζει να αυξάνει το μερίδιο αγοράς της, έχοντας καθιερωθεί σαν ένα από τα κορυφαία ονόματα του κλάδου της στην Ελλάδα, ενώ συνεχίζει την ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα και τη διαρκή προσπάθεια για την προσέγγιση της Ολικής Ποιότητας.

Όραμά μας είναι να είμαστε καινοτόμοι στον κλάδο μας, στα είδη για το Μπάνιο, την Κουζίνα και το Δάπεδο και να ικανοποιούμε στο μέγιστο δυνατό τις ανάγκες όλων των συνεργαζόμενων μαζί μας.

Αποστολή μας είναι η διάθεση προϊόντων που πληρούν υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφερόμενα με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής
 
Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί το ισχυρότερο σημείο της εταιρίας, αυτό που κάνει τη διαφορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η εταιρία επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού, μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης σε όλα τα τμήματά της, προσφέροντας εμπειρία ετών για να ικανοποιήσει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες του καταναλωτή.

Η εταιρία απασχολεί 55 εργαζόμενους (στοιχεία 2013), οι οποίοι απασχολούνται στα εξής τμήματα: 
 
 • Διοίκηση
 • Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Τμήμα Πωλήσεων
 • Τμήμα Πωλήσεων μεγάλων έργων
 • Τμήμα Σχεδιαστών-Διακοσμητών
 • Τμήμα Τεχνικής υποστήριξης
 • Τμήμα Marketing
 • Τμήμα Προμηθειών
 • Τμήμα Logistics
 • Οικονομικό Τμήμα
 • Τμήμα Μηχανογράφησης
 
Στρατηγική της εταιρίας είναι η διαρκής επιμόρφωση να οδηγεί σε συνεχή βελτίωση, για το άτομο και κατά συνέπεια και για το σύνολο. Η διοίκηση προσπαθεί να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας, έτσι ώστε το ίδιο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας να αποτελεί το μοχλό ανάπτυξής της.
 
Η εταιρία Papapolitis δίνει μεγάλη βαρύτητα στην ασφαλή και σωστή μεταφορά και παράδοση των εμπορευμάτων, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζουν τα υλικά μας (εύθραυστα, ογκώδη και βαριά) αλλά και ο ίδιος ο χώρος της οικοδομής (δυσκολία στην πρόσβαση, άγνοια των τεχνιτών, ασυνεννοησία μεταξύ συνεργείων κλπ). Η διαδικασία συσκευασίας, φόρτωσης και παράδοσης των εμπορευμάτων έχει μελετηθεί με ιδιαίτερη προσοχή, με σκοπό να μειώσουμε στο ελάχιστο τις πιθανότητες λάθους, ζημιάς ή άλλου προβλήματος.
 
Χρησιμοποιούμε barcode και ειδικές μηχανές συσκευασίας εμπορευμάτων, τα προϊόντα σημαίνονται με ετικέτες που αναγράφουν αναλυτικό packing list με το χώρο προορισμού του κάθε είδους σε επίπεδο ορόφου, διαμερίσματος, μέχρι και δωματίου!

Η τελική φόρτωση γίνεται σε ευρωπαλέτες, οι οποίες τηρούν τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές αντοχής και συμβατότητας των σύγχρονων μηχανημάτων φορτοεκφόρτωσης. Ο ιδιόκτητος στόλος των φορτηγών μας, σύγχρονος και εξοπλισμένος με ειδικούς γερανούς, διασφαλίζει την ασφαλή μεταφορά, ενώ δίνει τη δυνατότητα ταχύτατης παράδοσης ακόμα και σε όροφο οικοδομής, εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες.
 
Έχετε ανάγκη να ανακαινίσετε το χώρο σας αλλά δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε;
Διστάζετε να προχωρήσετε σε ανακαίνιση του χώρου σας, διότι δεν θέλετε να εμπλακείτε με συνεργεία και τεχνίτες;

Η Papapolitis έχει τη λύση με την υπηρεσία τοποθέτησης «Με το κλειδί στο χέρι».

Οι εξουσιοδοτημένοι τεχνίτες μας μπορούν να αναλάβουν:

(α) τοποθέτηση των προϊόντων σε νέα κατοικία
(β) ανακαίνιση του μπάνιου, της κουζίνας, του δαπέδου ή της πισίνας σας
(γ) αντικατάσταση ή επιδιόρθωση προϊόντος

Η τοποθέτηση των ειδών υγιεινής και πλακιδίων είναι μια κρίσιμη εργασία, η οποία αν δεν γίνει σωστά μπορεί να καταστρέψει το τελικό αποτέλεσμα.
Οι λεπτομέρειες στην τοποθέτηση είναι πολλές και κρίσιμες, σε σημείο που η τοποθέτηση των ίδιων υλικών από δύο διαφορετικούς τεχνίτες μπορεί να είναι από απαράδεκτη έως «έργο τέχνης».

Οι εξουσιοδοτημένοι τεχνίτες μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, έμπειροι και ικανοί να τοποθετήσουν τα υλικά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε περίπτωση που δεν έχετε δικό σας τεχνίτη πλακιδίων ή υδραυλικό που να εμπιστεύεστε, απευθυνθείτε σε κάποιον πωλητή μας.
 
Εξειδικευμένο συνεργείο θα υλοποιήσει το έργο σε χρόνο-ρεκόρ, με την εγγύηση Papapolitis, με συνέπεια και επαγγελματισμό που δεν έχετε συνηθίσει.

After sales service
Οι επώνυμοι οίκοι διασφαλίζουν τα ελάχιστα ποσοστά ελαττωματικών προϊόντων, εξειδικευμένο και οργανωμένο service, όπως επίσης και ανταλλακτικά και αναλώσιμα για πολλά χρόνια.

Παρόλα αυτά, επειδή το πρόβλημα μπορεί να προκύψει, είτε από αστοχία υλικού, είτε από ανθρώπινο λάθος στη μεταφορά ή την τοποθέτηση, θεωρούμε χρέος μας να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε, άμεσα και αποτελεσματικά.

Οι άνθρωποι του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης είναι έτοιμοι να δώσουν λύση στο πιθανό πρόβλημα, όσος χρόνος και να περάσει από την προμήθεια και την τοποθέτηση των προϊόντων.

Στόχος μας είναι να είμαστε κοντά στο πρόβλημα, να υπερνικήσουμε την όποια γραφειοκρατία, να ενεργήσουμε κατάλληλα έτσι ώστε το πρόβλημα να λυθεί στον ταχύτερο δυνατό χρόνο και με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία του καταναλωτή.

logo_papapolitis50.gif.531bccbd13680885a67ebba06cd6118e.gif

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας; Μπορείτε είτε να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας είτε να επικοινωνήσετε απ' ευθείας με συγκεκριμένο τμήμα της εταιρείας.
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας θεμάτων e-shop
+30 210 9658883
Κεντρικό κατάστημα
 
Λ. Βουλιαγμένης 72
Βούλα 166 73
Τηλ: +30 210 96 58 883
Fax: +30 210 96 57 113


0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...