Jump to content
Αναζήτηση σε
  • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία VILEDA 

spaan

203 εμφανίσεις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρία VILEDA για την ΔΩΡΕΑ υλικά καθαρισμού 

NEW_slider_TURBO_with_logo_1920x520.thumb.jpg.bfd47ea163da027b40c02b1e443c07be.jpg

Κοιτάζοντας πίσω σε περισσότερα  από 65 χρόνια ιστορίας, η Vileda ® είναι ένα από τα διεθνώς αναγνωρισμένα εμπορικά σήματα οικιακού καθαρισμού, μαζί με τα O'Cedar ®, Wettex ®, Gala ® και Swash ®. 

Οι δραστηριότητες της μητρικής εταιρείας της Vileda, Freudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH (FHCS), χωρίζονται στο Καταναλωτικό Τμήμα (περίπου το 85% των πωλήσεων) και το Επαγγελματικό Τμήμα. Η FHCS είναι θυγατρική του Ομίλου Freudenberg, μια διεθνής οικογενειακή εταιρεία με περισσότερα  από 160 χρόνια ιστορίας. 

Οι συνολικές πωλήσεις της  Freudenberg Home and Cleaning Solutions GmbH (FHCS) το 2012 αυξήθηκαν κατά 3,7 τοις εκατό σε 712,6 εκατομμύρια ευρώ, έναντι 687,2 εκατομμυρίων ευρώ το 2011. 

Ανάπτυξη

Η μεγάλη  ανάπτυξη ενισχύθηκε από τη θετική ανταπόκριση των πελατών σε διάφορα νέα προϊόντα. Καινοτομίες που έγιναν  πολύ καλά δεκτές  από την αγορά περιλαμβάνουν: 

1. Την  νέα Vileda 1, 2 Spray επίπεδη σφουγγαρίστρα  με  ενσωματωμένο δοχείο ψεκασμού για τον καθημερινό καθαρισμό. 

2. Ηλεκτρικές συσκευές, όπως το νέο Vileda ρομπότ καθαρισμού, το καινοτόμο σύστημα καθαρισμού  Vileda Easy-Wring and Clean -  για εύκολο και αποτελεσματικό σφουγγάρισμα και το  Vileda  Virobi   που σκουπίζει τα πατώματά σας, ώστε να μην χρειάζεται να το κάνετε εσείς. 

3. Το σφουγγάράκι Vileda Power που είναι ιδανικό  για την απομάκρυνση επίμονης βρωμιάς με καλύτερη  επίδοση από τα κοινά σφουγγαράκια καθώς χάρη στην φίμπρα που διαθέτει η βρωμιά δεν κολλάει και ξεπλένεται εύκολα. 

Στην ανάπτυξη προϊόντων σε γενικές γραμμές δόθηκε μια ισχυρότερη περιφερειακή εστίαση με τη δημιουργία κέντρων τεχνικής ανάπτυξης στο Σικάγο, ΗΠΑ και στην Suzhou, Κίνα. Παράγουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Στις ευρωπαϊκές μονάδες παραγωγής μας, παράγονται πολλά γνωστά προϊόντα μας, όπως οι σπογγοπετσέτες, οι μη υφασμένες πετσέτες, τα σφουγγαράκια, οι σκούπες, οι σφουγγαρίστρες και πολλά άλλα. 

Παγκόσμια Παρουσία

Έχουμε επεκτείνει την διάθεση των προϊόντων μας σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των πιο πρόσφατων εξαγορών μας στην Ταϊλάνδη, την Ινδονησία, τη Μαλαισία, την Ταϊβάν, την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και την  κοινοπραξία μας στην Ινδία. 

Στην Ιορδανία, έχουμε ξεκινήσει με επιτυχία μια κοινοπραξία παραγωγής για την διάθεση στην  περιοχή της Μέσης Ανατολής. 

Δήλωση αποστολής

Η Freudenberg Home and Cleaning  Solutions GmbH  προσφέρει επώνυμα προϊόντα οικιακού καθαρισμού,  που κάνουν την καθημερινή δουλειά των καταναλωτών και των πελατών μας σε όλο τον κόσμο ευκολότερη και πιο αποτελεσματική. 

Η οργάνωση μας και το πνεύμα της εταιρείας μας θα είναι καινοτόμα και πολυπολιτισμικά, βασισμένα στην  εμπιστοσύνη και την ακεραιότητα, το ομαδικό πνεύμα και τη δέσμευση  επιδίωξης  συνεχούς  βελτίωσης. 

Θα προσελκύσουμε  και θα  αναπτύξουμε εξαιρετικά ταλαντούχους ανθρώπους, προσφέροντάς τους  επαγγελματικό περιβάλλον και επιχειρηματική ελευθερία με το ελάχιστο αναγκαίο αριθμό τυποποιημένων κανόνων. 

Πυστεύουμε ότι η επιτυχής εκτέλεση των στρατηγικών μας σχεδίων, θα οδηγήσει μακροπρόθεσμα σε  ισχυρές παγκόσμιες ηγετικές θέσεις των εμπορικών σημάτων μας από την άποψη της κερδοφορίας και του μεριδίου αγοράς - προς όφελος των επιχειρήσεων μας, των εργαζομένων μας, των μετόχων μας, των πελατών μας και των κοινωνιών στις οποίες εργαζόμαστε και ζούμε.  

Οι Κατευθυντήριες Αρχές είναι μια σύντομη εκδοχή των Επιχειρηματικών Αρχών του ομίλου, συνοψισμένες για τους εργαζομένους μας σε όλο τον κόσμο, τους επιχειρηματικούς εταίρους μας και το ευρύ κοινό. 

Αξία για τους Πελάτες

Δεσμευόμαστε για την πρόβλεψη, την κατανόηση και την ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών μας. Ως εργατικός προμηθευτής με πάθος για τη λεπτομέρεια παρέχουμε την απαραίτητη υποστήριξη για να κάνουμε τους πελάτες μας επιτυχημένους. 
Προσφέρουμε ανώτερη αξία μέσω της δέσμευσής μας για ποιότητα, εξυπηρέτηση και αξιοπιστία, που υποστηρίζεται από την παγκόσμια παρουσία μας.

Καινοτομία

Ως μια πολυεθνική εταιρεία γερμανικής προέλευσης που ανταγωνίζεται στις παγκόσμιες αγορές, η εδραιωμένη παράδοση μας στην καινοτομία και την ανανέωση ωφελεί τους πελάτες μας. Η συνεχής καινοτομία σε ό, τι κάνουμε είναι ουσιαστικής σημασίας για τη μακροπρόθεσμη οικονομική επιτυχία μας. Είμαστε πρωτοπόροι στην συνεχή βελτίωση, και η κουλτούρα μας ενθαρρύνει και επιβραβεύει τη δημιουργικότητα και την πρωτοβουλία όλων των εργαζομένων μας.

Ηγεσία

Η επιχειρηματικότητα είναι η κληρονομιά μας και το θεμέλιο της επιτυχίας μας. Συνεχίζουμε αυτήν την παράδοση μέσω διαιρημένων αρμοδιοτήτων, ελευθερία δράσης και προσωπικής ευθύνης. Πιστεύουμε στην σταθερή ηγεσία βάσει προσωπικού παραδείγματος, τη σεμνότητα, στην εναπόθεση εμπιστοσύνης στους ανθρώπους, και την προώθηση του ομαδικού πνεύματος. Έχουμε δεσμευτεί για την ανάπτυξη των μελλοντικών ηγετών μας εντός του Ομίλου Freudenberg προκειμένου να διασφαλιστεί αυτό το στυλ.

Άνθρωποι

Ως οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε αφοσιωμένοι στην ευημερία και την προσωπική ανάπτυξη των εργαζομένων μας. Απορρίπτουμε όλες τις μορφές διάκρισης και παρενόχλησης και δείχνουμε κατανόηση και σεβασμό στις μεταξύ μας σχέσεις. Προωθούμε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον όπου οι εργαζόμενοι εργάζονται μαζί σε παγκόσμιες ομάδες για να εμπλουτιστεί η κουλτούρα μας και οι ικανότητες μας. Πιστεύουμε στην αξία της ύπαρξης σχέσεων με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους βιομηχανικούς εταίρους.

Ευθύνη

Η εταιρεία μας και οι οικογενειακοί μέτοχοι της δεσμευόμαστε για την προστασία του περιβάλλοντος και στο να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες σε όλες τις χώρες και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Λαμβάνουμε κάθε δυνατή μέριμνα για την ασφάλεια των χώρων εργασίας και των προϊόντων μας. Ως οικογενειακή επιχείρηση, προσπαθούμε για τα υψηλότερα πρότυπα της προσωπικής συμπεριφοράς. Η αμεροληψία και ακεραιότητα καθοδηγούν τη συμπεριφορά μας μεταξύ μας, προς τους επιχειρηματικούς εταίρους μας και το ευρύ κοινό.

Μακροπρόθεσμος Προσανατολισμός

Μετά από περισσότερο από 160 χρόνια, ο Όμιλος Freudenberg είναι και θα παραμείνει εξ ολοκλήρου οικογενειακή επιχείρηση. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο μακροπρόθεσμος επιχειρηματικός προσανατολισμός μας είναι μια μεγάλη δύναμη που ωφελεί τους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Αν και δεν είμαστε αντίθετοι σε λογικά ρίσκα, η οικονομική πειθαρχία και σταθερότητα, θα εξακολουθήσουν να καθορίζουν το εύρος και την ταχύτητα της στρατηγικής μας ανάπτυξης. Η Freudenberg έχει μια μακρά και επιτυχημένη παράδοση σε παγκόσμιες συνεργασίες, σε συμμαχίες και συνεργασίες που θα επιτρέψουν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την ενίσχυση της ανταγωνιστική μας θέσης.


Logo_Vileda_Professional.png.7fcebe0e16a6957267065be4d6824219.png

Εξυπηρέτηση Πελατών: 800-500-2580 9:00 – 17:000 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...