Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλο AVMAP 

spaan

138 εμφανίσεις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον όμιλο AVMAP και τον πρόεδρο κύριο Ανδρέα Βασιλόπουλο για την ΔΩΡΕΑΝ σύνδεση με το Κέντρο Λήψης Σημάτων  MILLENGUARD SECURITY – AVMap GIS AE

8778.JPG.a108ddb18a4da8ee4a5e8b1899d41546.JPGmillenguard.jpg.50ab18c53cd19d45fdea627eff828185.jpg

ΟΜΙΛΟΣ AVMAP

28059461_10215687710490313_3890004353857592649_n.jpg.3db35d4d4cfb0d17a8a1660c937ecc08.jpg

Ο Πρόεδρος του Ομίλου

Ο Ανδρέας Βασιλόπουλος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972.

Είναι συμβασιούχος καθηγητής στο γνωστικό αντικείμενο της γεωπληροφορικής (Παν/μιο Αθηνών και ΑΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας) και τακτικός ερευνητής στο Ινστιτούτο ISTA (Παν/μιο Besancon, Γαλλία) και στο εργαστήριο Τηλεανίχνευσης (Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών). Από το Υπουργείο Ανάπτυξης έχει οριστεί Εθνικός εκπρόσωπος στις Ευρωπαϊκές δράσεις COST (634, Α27, C22 , ES0701, ES0907, ES1104, ES1306 και ES1308) της European Science Foundation.

Αριστούχος Διδάκτωρ του τμ. Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος του Παν/μίου Αθηνών και του Τμ. Γεω-αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Compte της Γαλλίας, υπήρξε υπότροφος της Ακαδημίας Αθηνών, υπότροφος του ΙΚΥ για μεταδιδακτορική έρευνα, ενώ ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας του έχει απονείμει 5 διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Το 1998 ίδρυσε την πρώτη του εταιρεία πληροφορικής και το 2004 τον όμιλο AVMap του οποίου παραμένει Πρόεδρος. Ο Όμιλος καλύπτει σήμερα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων (πληροφορική, media, περιβαλλοντικές μελέτες, υπηρεσίες ασφάλειας, real estate, ενέργεια, συμβουλευτική, κλπ), για το Δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Από το 2006, οι επιχειρηματική του δράση έχει επεκταθεί και στην Ευρωπαϊκή αγορά, ενώ το 2009 ξεκίνησε πλούσιο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με υποτροφίες φοιτητών και δωρεές προς την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από το 2004, επίσης, εκλέγεται Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του επιστημονικού φορέα «Ινστιτούτο Γεωπεριβάλλοντος». Το Ινστιτούτο ιδρύθηκε από επιστήμονες του Ακαδημαϊκού και πολιτικού χώρου (Πρύτανης καθηγ. Σ.Κάτσικας,  Κοσμήτορας καθηγ. Κ.Μακρόπουλος, Διευθυντής Εργ.Τηλεανίχνευσης καθηγ. Δ.Βαϊόπουλος, Νομάρχης Σάμου Μ.Κάρλας, καθηγ. Κ.Κυριακόπουλος, κ.ά.), με σκοπό την έρευνα για τη βέλτιστη αξιοποίηση της φυσικής και πολιτισμικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Από το 2006 έως και το 2012 ήταν εκδότης της μηνιαίας εφημερίδας «Ακαδημαϊκός Λόγος», με μηνιαία κυκλοφορία 20.000 έντυπων φύλλων και ηλεκτρονική αποστολή σε περισσότερους από 17.000 αποδέκτες.

Τον Μάιο του 2015 αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα αυτοδιοικητικά, ανακοινώνοντας παρότι πολύ πρόσφατος κάτοικος, την υποψηφιότητά του στις δημοτικές εκλογές του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου. Ως επικεφαλής του συνδυασμού "ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ" επιμελήθηκε ενός πλήρους, επιστημονικά μελετημένου και τεκμηριωμένου προγράμματος. Μετά από την 3μηνη προεκλογική εκστρατεία αναδείχθηκε 4η δύναμη και σήμερα διατελεί Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης).

Ως γεωλόγος έχει συμμετάσχει σε πολλές γεωτεχνικές – περιβαλλοντικές μελέτες, ενώ ως Γεωπληροφορικός από το 1994 έχει αναλάβει εγκαταστάσεις ολοκληρωμένων Γ.Σ.Π. σε πάνω από 50 Δημόσιους Ελληνικούς και Γαλλικούς φορείς, ενώ με την  ερευνητική του ομάδα ανέπτυξε ειδικό λογισμικό για τον εντοπισμό Ρωμαϊκών κτηματολογίων από το Παν/μιο της Σορβόννης.

Έχει συντονίσει 55 ερευνητικά έργα με επιστήμονες από 25 χώρες και είναι επιστημονικός υπεύθυνος σε 3 μεγάλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα γεωπληροφορικής και περιβάλλοντος, συντάκτης 9 επιστημονικών βιβλίων Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων εκδοτικών οίκων και συγγραφέας 2 Πανεπιστημιακών συγγραμμάτων, 1 μονογραφίας και περισσότερων από 180 δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

Πολιτική ποιότητας

Η Διοίκηση της AV MAP δεσμεύεται:

 • Στην πλήρη κάλυψη των απαιτήσεων των πελατών σε κάθε συναλλαγή τους με την εταιρεία.
 • Στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό
 • Στην παροχή όλων των απαραίτητων πόρων για την εφαρμογή και διαρκή βελτίωση του Συστήματος Ποιότητας
 • Στην νομότυπη και άρτια λειτουργία της επιχείρησης ακολουθώντας πιστά και χωρίς απόκλιση οτιδήποτε αναφέρεται στην κείμενη νομοθεσία και έχει σχέση με την δραστηριότητα της
 • Στην εξασφάλιση ότι η πολιτική ποιότητας και οι στόχοι ποιότητας καθορίζονται και είναι πλήρως συμβατοί με το πλαίσιο και τη στρατηγική διεύθυνση της Εταιρείας. Οι στόχοι ποιότητας έχουν τεθεί και διατηρούνται ως μέρος των εσωτερικών διαδικασιών ελέγχου, της παρακολούθησης και  της ανασκόπησης του συστήματος με απώτερο στόχο την αύξηση ικανοποίησης των πελατών. Η αύξηση των πωλήσεων σε όλα τα επίπεδα της επιχείρησης με την παράλληλη διατήρηση ή αύξηση του προσωπικού αλληλοεπιδρούν και συνεργάζονται με την υψηλή ικανοποίηση του πελάτη, την εκμηδένιση των παραπόνων και τις μη συμμορφώσεις του συστήματος

Στα παραπάνω πλαίσια, η AV MAP  στοχεύει:

 • στην ανάπτυξη και θεσμοθέτηση απλών και ευέλικτων διαδικασιών λειτουργίας
 • στην τυποποίηση των μεθόδων εργασίας.
 • στη διασφάλιση της σταθερότητας της ποιότητας των προσφερόμενων προϊόντων.
 • στην ανάπτυξη μηχανισμών έγκαιρης πρόληψης και εντοπισμού προβλημάτων ποιότητας.
 • στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό των οργανωτικών δομών τις εταιρείας.
 • στην αύξηση της ικανοποίησης των πελατών

Είναι πεποίθηση  της AV MAP  ότι η εφαρμογή του Συστήματος Ποιότητας κατά το διεθνές πρότυπο ISO 9001(έκδοση 2015) θα συμβάλλει τα μέγιστα στην υλοποίηση των στόχων της εταιρείας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η ποιότητα επιτυγχάνεται με την άρτια οργάνωση της εταιρείας καθώς και με την ανάλυση, καταγραφή, θεσμοθέτηση, και εφαρμογή σαφών διαδικασιών λειτουργίας οι οποίες ακολουθούνται πιστά από όλους, μέχρι να παραχθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Δηλώνουμε ότι στην εταιρεία:

 • Η ποιότητα αποτελεί γνώμονα όλων των δραστηριοτήτων της.
 • Τελικοί κριτές της ποιότητας των προϊόντων / υπηρεσιών είναι οι πελάτες.

Πελατολόγιο

Το πελατολόγιο του ομίλου AVΜap αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα φορέων και επιχειρήσεων, τόσο της Ελλάδας, όσο και του Εξωτερικού και περιλαμβάνει ερευνητικά και εκπαιδευτικά ιδρύματα, υπουργεία, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, βιομηχανίες, τράπεζες, εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, εταιρείες διαφήμισης & marketing, ιδιωτικές κλινικές, ιατρεία, πολιτικά και μελετητικά γραφεία. Συγκεκριμένα, η εταιρία AVMap GIS Α.Ε. από το 2003 έχει υλοποιήσει έργα σε δεκάδες φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Γαλλία. Ειδικά στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το πελατολόγιο ξεπερνά τους 280 φορείς (Δήμους, Νομαρχίες, Περιφέρειες, εταιρείες αυτών).

Εταιρική ευθύνη

Η AVMap GIS Α.Ε., συνεπής με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης της κοινωνίας, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κοινωνικό σκέλος των αξόνων ‘κοινωνία – περιβάλλον – πολιτισμός – οικονομία’ αναγνωρίζοντας την βαρύτητα του κοινωνικού της ρόλου, ιδιαίτερα στις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται. Η πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης υιοθετήθηκε τον Ιανουάριου του 2005 και προσδιορίζει τον στόχο και τις βασικές αξίες που διέπουν την δράση του ομίλου.

Η πολιτική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Οι εταιρείες του ομίλου προσβλέπουν σε ανάληψη υψηλού επιπέδου κοινωνικής ευθύνης, μέσα από την τήρηση και την προώθηση των πανανθρώπινων αξιών αλλά και των κοινωνικών, πνευματικών και πολιτιστικών αξιών των περιοχών και των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούνται. Ο όμιλος φροντίζει ώστε η κοινωνική του δράση να βρίσκεται πάντα σε αρμονία και με τα μακρόπνοα συμφέροντα των μετόχων του.

Οι αξίες

Σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (Οι εταιρείες του ομίλου συμμορφώνονται πλήρως με αποφάσεις που απαγορεύουν συνεργασία με χώρες, επιχειρήσεις ή πρόσωπα που υποθάλπουν τη βία και την τρομοκρατία)

Σεβασμός για το περιβάλλον (Οι εταιρείες του ομίλου πιστεύουν ότι αναπόσπαστο κομμάτι καλής εταιρικής συμπεριφοράς αποτελεί η υιοθέτηση και εφαρμογή συγκεκριμένων πολιτικών για το περιβάλλον στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής ευθύνης)

Κοινωνική συνεισφορά (Οι εταιρείες του ομίλου συνεισφέρουν στην κοινωνική συνοχή και στην πρόοδο των περιοχών και των χωρών όπου δραστηριοποιούνται. Ο Όμιλος υποστηρίζει τις προσπάθειες αντιμετώπισης διεθνών προβλημάτων κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης)

Συμβολή στις τέχνες, στον πολιτισμό και στην παιδεία (Οι εταιρείες του ομίλου συμβάλλουν στην ενίσχυση και προβολή των πολιτιστικών αξιών και δράσεων στο χώρο της Τέχνης και της παιδείας της κάθε χώρας στην οποία δραστηριοποιούνται)

Ανεξαρτησία (Η πολιτική της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου είναι ανεξάρτητη από τα επιμέρους συμφέροντα πελατών, μετόχων ή τρίτων. Οι εταιρείες του ομίλου δεν υποστηρίζουν ούτε επιχορηγούν πολιτικά κόμματα, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο.)

Άξονες δραστηριότητας

Άνθρωπος

Οι εταιρείες του ομίλου υποστηρίζουν προγράμματα κοινωνικής αλληλεγγύης, συνδράμουν στο έργο φορέων με αναγνωρισμένη δράση για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων και ενισχύουν ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και άτομα. Προσφέρουν χορηγίες για βραβεία, υποτροφίες, έρευνα, έκδοση εντύπων, βιβλίων και αφιερωμάτων, στηρίζουν το επιστημονικό έργο, κυρίως συνέδρια, για όλο το φάσμα των επιστημών και συνδράμουν, με αίσθημα οικολογικής συνείδησης, στο έργο φορέων που μεριμνούν για το περιβάλλον και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Διαθέτουν πονήματα σε βιβλιοθήκες Πανεπιστημίων, Τεχνολογικών Ιδρυμάτων και άλλων κοινωνικών φορέων προκειμένου να καλύψουν ανάγκες γνώσης και έρευνας και προσφέρουν ως δωρεά ίδιο ηλεκτρονικό εξοπλισμό σε εκπαιδευτικά και κοινωνικά ιδρύματα.

Πολιτισμός

Οι εταιρείες του ομίλου στηρίζουν δραστηριότητες και εκδηλώσεις που αφορούν τη μουσική, τα εικαστικά και τις παραστατικές τέχνες και προσφέρουν χορηγίες για τη διαφύλαξη και ανάδειξη του ιστορικού και πολιτιστικού «γίγνεσθαι», καθώς και για εκδόσεις πολιτιστικού και ιστορικού ενδιαφέροντος. Συνδράμουν στην πραγματοποίηση συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων με επενδυτικό και χρηματοοικονομικό περιεχόμενο.

Περιβάλλον

Οι εταιρείες του ομίλου εφαρμόζουν με συνέπεια την πολιτική που έχουν χαράξει για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος, ενισχύοντας την περιβαλλοντική συνείδηση του προσωπικού της και εμμέσως των μετόχων και της πελατείας τους. Παρακολουθούν και βελτιώνουν συνεχώς το Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, ακολουθούν τη σχετική νομοθεσία, θέτουν στόχους με βάση τα αντίστοιχα κριτήρια, αποτιμούν της άμεσες και έμμεσες επιπτώσεις των δραστηριοτήτων τους στο περιβάλλον και παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις. Το Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης επικεντρώνεται στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων, τον εξορθολογισμό των επαγγελματικών μετακινήσεων, την αποτελεσματική διαχείριση χαρτιού και στερεών αποβλήτων, την εφαρμογή περιβαλλοντικών κριτηρίων στις προμήθειες και την εφαρμογή πολιτικής για την ανάλυση και την εκτίμηση περιβαλλοντικών κινδύνων στις διαδικασίες των χρηματοδοτήσεων.

Χορηγίες για την οργάνωση και διεξαγωγή εκδηλώσεων

Άξονες χρηματοδότησης

 • Συνέδρια
 • Ημερίδες
 • Μεταπτυχιακά προγράμματα
 • Εκπαιδευτικές δράσεις (εκδόσεις, training schools, εκδρομές)

Χρηματοδότηση

Η χρηματοδότηση κάθε πρότασης θα γίνει επί τη βάσει αναλυτικού προϋπολογισμού που θα υποβληθεί μαζί με τα λοιπά στοιχεία της αίτησης. Η ανώτατη χρηματοδότηση κάθε πρότασης θα ανέρχεται στα 3.000€, με εξαίρεση τα μεταπτυχιακά προγράμματα όπου μπορεί να ανέλθει στα 15.000€, ποσά στα οποία συμπεριλαμβάνονται κάθε είδους επιβαρύνσεις, όπως παρακρατήσεις, φόροι κλπ.

Δωρεές προς δημόσιους φορείς (Τοπική αυτοδιοίκηση, ερευνητικά ιδρύματα)

Άξονες χρηματοδότησης

 • Αγορά επιστημονικού εξοπλισμού
 • Προστασία / αναβάθμιση περιβάλλοντος
 • Αναβάθμιση ποιότητας ζωής του πολίτη
 • Συμμετοχή σε ευρωπαϊκά προγράμματα

Χορηγίες για τη διεξαγωγή έρευνας

Θεματικοί άξονες

 • Γεωπιστήμες
 • Γεωπληροφορική
 • Πληροφορική

Προϋποθέσεις

 • να έχουν ένα σαφώς προσδιορισμένο και αξιοποιήσιμο τελικό αποτέλεσμα.
 • να υποβληθούν από έναν μεμονωμένο ερευνητή (κάτοχο MSc/ PhD) ή από ομάδα μελετητών που θα έχει έναν επικεφαλής συντονιστή.
 • Το αποτέλεσμα της μελέτης δεν επιτρέπεται να αξιοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του Ομίλου.
 • Η μελέτη δύναται να συγχρηματοδοτηθεί και από άλλους φορείς.
 • Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να υποβάλει άνω της μίας πρότασης και κάθε επιμέρους μελετητής δύναται να συμμετέχει σε περισσότερες ομάδες.
 • Οι προτάσεις δύνανται να υποβληθούν στην ελληνική ή την αγγλική γλώσσα.
 • Οι επιλεγείσες ομάδες θα υπογράψουν σχετική σύμβαση με τον Όμιλο.
 • Οι επιλεγείσες ομάδες θα κάνουν παρουσίαση των πορισμάτων τους σε ειδική ημερίδα που θα διοργανώσει ο Όμιλος εντός του επόμενου έτους.

Χρηματοδότηση

Η χρηματοδότηση κάθε έργου/ μελέτης θα γίνει επί τη βάσει αναλυτικού προϋπολογισμού που θα υποβληθεί μαζί με τα λοιπά στοιχεία της αίτησης. Η ανώτατη χρηματοδότηση κάθε μελέτης μπορεί να είναι από 10.000€ έως 30.000€, ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται κάθε είδους επιβαρύνσεις, όπως παρακρατήσεις, φόροι κλπ.

Αξιολόγηση - Επιλογή

Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει από ειδική για το σκοπό αυτό Επιστημονική Επιτροπή του Ομίλου. Η επιστημονική επιτροπή θα προβεί κατά την κρίση της στην επιλογή έως και 3 μελετών, οι οποίες θα χρηματοδοτηθούν κατά το έτος 2011.

Υποβολή Αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να  στείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση research@avmap.gr αίτηση δήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής για να τους αποσταλεί η αίτηση και όλο το συμπληρωματικό υλικό.

Υποτροφίες AVMap

Είδη υποτροφιών

- Υποτροφίες για προπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό

- Υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές στο εσωτερικό (MSc και PhD)

- Υποτροφίες έρευνας μικρής διάρκειας (έως 6 μηνών)

Προϋποθέσεις

Ο σπουδαστής / σπουδάστρια θα πρέπει να είναι Έλληνας πολίτης, να μην έχει συμπληρώσει το 30 έτος της ηλικίας, να μην έχει άλλη χρηματοδότηση για τον ίδιο ή παρεμφερή σκοπό, να έχει αξιοσημείωτη πορεία σπουδών και σημαντικούς στόχους για μελλοντική αξιοποίηση των γνώσεων που θα λάβει με τη χρήση της υποτροφίας. Ειδικότερα θα πρέπει να έχει:

- Λάβει τους προηγούμενους τίτλους εκπαίδευσης με βαθμό μεγαλύτερο του 7/10 (ή της αντιστοιχίας)

- Λάβει το ανώτερο πτυχίο τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας

- Λευκό ποινικό μητρώο

Χρηματοδότηση

Η χρηματοδότηση κάθε υποψηφίου θα γίνει επί τη βάσει του αναλυτικού προϋπολογισμού εξόδων σπουδών που θα υποβληθεί μαζί με τα λοιπά στοιχεία της αίτησης και για όσα έξοδα θεωρηθούν επιλέξιμα. Το ποσοστό της χρηματοδότησης θα είναι κατά μέγιστο το 60% του κόστους σπουδών. Η ανώτατη χρηματοδότηση κάθε υποψηφίου θα ανέρχεται στα 6.000€ ετησίως ποσό στο οποίο συμπεριλαμβάνονται κάθε είδους επιβαρύνσεις, όπως παρακρατήσεις, φόροι κλπ.

Θέσεις εργασίας

Τι θα θέλαμε από εσάς

Ένας σημαντικός παράγοντας επιτυχίας του Ομίλου AVMap είναι οι ίδιοι οι άνθρωποί του. Σεβόμαστε τους ανθρώπους μας, υποστηρίζουμε τις προσπάθειές τους και εργαζόμαστε με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε όλοι οι άνθρωποί μας να είναι υπερήφανοι που εργάζονται στην AVMap και να είναι ικανοποιημένοι με την εργασία τους.

Προϋπόθεση είναι η σκληρή προσπάθεια, η σωστή συμπεριφορά και η υγειής αντίληψη. Θέλουμε να έχουμε το κίνητρο να προάγουμε τους συνεργάτες μας σε ανώτερες θέσεις, αφήνοντας έτσι χώρο για την πρόσληψη νέων.

Σκοπός μας είναι να προσλαμβάνουμε ανθρώπους που διαθέτουν ταλέντο, ενέργεια, δέσμευση στην επίτευξη των στόχων και ικανότητα να σκέφτονται πέρα από τα προκαθορισμένα. Εάν είστε ένα δυναμικό άτομο ηλικίας κάτω των 45 ετών, με κατάλληλη μόρφωση και ενδιαφέρον για εργασία, τότε ελάτε σε εμάς.

Διαδικασία επιλογής

Οι υποψήφιοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο hr@avmap.gr. Συμπληρώνοντας όσο πληρέστερα μπορείτε το βιογραφικό σας μας βοηθάτε να επιλέξουμε σωστότερα.

Κάθε εβδομάδα το Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων του Ομίλου αποδελτιώνει/προ-αξιολογεί τα βιογραφικά που λαμβάνει και καλεί τους υποψηφίους με σειρά καταλληλότητας.

Επιλέξτε κάποιο τμήμα για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις.

avmap_toplinkbar.jpg.43236a4331d40c875768ac6d3dc4c82f.jpg

Λ. Μαραθώνος 77
19009, Πικέρμι
Tηλ.: 210 8056321-6
Fax: 210 8056327
Email:avmap@avmap.gr0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...