Jump to content

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Info Quest Technologies


spaan

272 εμφανίσεις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία Info Quest Technologies  για την ΔΩΡΕΑ 5 τεμάχια ποντίκια PC

33234767_2155493594671930_7289953299803930624_n.thumb.jpg.3794f1e32f4af4ce220e219d01cec05a.jpg39992253_707495952919677_5119208534130556928_n.thumb.jpg.8b78013304a1f4a87c957312595b0627.jpg

Η Info Quest Technologies με μια ματιά

Στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό και τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ελληνικής αγοράς.
Η Info Quest Technologies, μέλος του Ομίλου Quest, πρωταγωνιστεί για περισσότερα από 37 χρόνια στην Ελληνική αγορά Πληροφορικής, αποτελώντας την κύρια πύλη εισόδου και διάχυσης των νεών τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών στην Ελλάδα. Ξεκινώντας ταυτόχρονα με την εμφάνιση των πρώτων προσωπικών υπολογιστών, το 1981, έχει συνδέσει σε σημαντικό βαθμό την πορεία της με την εξέλιξη και διαμόρφωση της εγχώριας αγοράς. Τα τελευταία χρόνια που η τεχνολογία, πιο ραγδαία από ποτέ, αλλάζει κάθε έκφανση της ζωής σε ατομικό και επιχειρηματικό επίπεδο, η εταιρεία εξελίσσεται δυναμικά, επιδιώκοντας να συμβάλλει στην επιτάχυνση της πορείας της ελληνικής κοινωνίας προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. 

Σήμερα η Info Quest Technologies

Διατηρεί την ηγετική της θέση στη διάθεση προϊόντων ICT, συνεργαζόμενη με περισσότερους από 290 διεθνείς κατασκευαστές πληροφορικής και επικοινωνιών,παρέχοντας προϊόντα και λύσεις, τόσο για την καταναλωτική, όσο και για την επιχειρηματική αγορά
Διευρύνει τις δραστηριότητές της στον τομέα του Mobility & Internet of Things, διαθέτοντας καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, με κύριο άξονα ανάπτυξης τα προϊόντα Xiaomi
Αναπτύσσεται δυναμικά στην περιοχή των Managed Services υπό το πρίσμα του Cloud, παρέχοντας προηγμένες λύσεις και υπηρεσίες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.QuestonCloud.com
Αποτελεί το μεγαλύτερο Apple Authorized Service Center της χώρας, καθώς και Εξουσιοδοτημένο Service Center πολλών διεθνών κατασκευαστών

To Όραμά μας

Να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση στον τομέα ICT  και να διαπρέψουμε στο νέο διασυνδεδεμένο κόσμο, δημιουργώντας αξία, μέσω της διάθεσης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

Η αποστολή μας

Να επιταχύνουμε την πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, μέσω των συνεργασιών μας, τη συνεπή στρατηγική μας με έμφαση στην καινοτομία, τη συνεχή επένδυσή μας σε τεχνογνωσία, τους ανθρώπους και την πελατοκεντρική μας φιλοσοφία.

Πορεία με οδηγό την καινοτομία

Η Info Quest Technologies AEBE, ιδρύθηκε ως Info-Quest το 1981 και έκτοτε εξελίσσεται συνεχώς, έχοντας συνδέσει σε σημαντικό βαθμό την πορεία της με την ανάπτυξη και διαμόρφωση της εγχώριας αγοράς. Επιδεικνύοντας επιχειρηματική καινοτομία και ευελιξία, η εταιρεία εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους, δυναμικά αναπτυσσόμενους σε στέρεη οικονομική βάση, Ελληνικούς Ομίλους, τον Όμιλο Quest, με πολυσχιδή δραστηριότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τον Φεβρουάριο του 2011 μετά την απόφαση του Ομίλου της Info Quest έγινε απόσχιση του κλάδου «Διανομής και Τεχνικής υποστήριξης προϊόντων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών» από την Info-Quest AEBE και εισφορά του στην 100% θυγατρική της «INFO QUEST TECHNOLOGIES Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Προϊόντων και Υπηρεσιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών». Με τον μετασχηματισμό αυτό η μητρική πλέον Info-Quest ΑΕΒΕ μετατράπηκε σε εταιρεία συμμετοχών - QUEST Συμμετοχών Α.Ε.- ενώ η Info Quest Technologies ΑΕΒΕ συνέχισε στο σύνολό της τις εμπορικές δραστηριότητες της Info-Quest ΑΕΒΕ, με την ίδια δυναμική, αξίες και φιλοσοφία και προσήλωση στην καλύτερη δυνατή υποστήριξη του πελάτη.

Διαμόρφωση του Επιχειρηματικού μοντέλου Διανομής

Την δεκαετία του ’80 η Info-Quest έκανε διαθέσιμες τις τεχνολογίες αιχμής της διεθνούς αγοράς σε όλη την ελληνική επικράτεια, διαμορφώνοντας το επιχειρηματικό μοντέλο Διανομής και Υποστήριξης, αντιπροσωπεύοντας τα προϊόντα των σημαντικότερων οίκων πληροφορικής και δημιουργώντας το πρώτο οργανωμένο πανελλαδικό δίκτυο μεταπωλητών και την πρώτη οργανωμένη τεχνική υπηρεσία.

e-Commerce – www.you.gr

Το 2006 ξεκινά η πορεία του ηλεκτρονικού καταστήματος λιανικής πώλησης www.you.gr, που αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον δημοφιλή e-shops στην Ελλάδα, με προϊόντα τεχνολογίας, καθημερινής χρήσης και φροντίδας.

Mobility & Internet of Things – H Xiaomi στην Ελλάδα

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, το 2016 η Info Quest Technologies, ξεκίνησε συνεργασία με την Xiaomi, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές στους τομείς του Μobility & Internet of Things, ενώ τον Ιούλιο 2017 άνοιξε το πρώτο Authorized Mi Store, ένα καταστήματος αποκλειστικά με προϊόντα Xiaomi, κάνοντας την καινοτομία Xiaomi, προσιτή σε όλους – «Innovation for everyone». Στον τομέα του Mobility & IoT η εταιρεία επενδύει συστηματικά, διαθέτοντας προϊόντα πολλών κατασκευαστών, όπως drones DJI, smartphones & wearable Cubot, παρέχοντας πολλαπλές επιλογές στους πελάτες της.

Υπηρεσίες στη σύγκλιση Πληροφορικής & Επικοινωνιών – Internet & Κινητή Τηλεφωνία

Τις επόμενες δεκαετίες η εταιρεία πρωταγωνίστησε στην ανάπτυξη λύσεων και υπηρεσιών στη σύγκλιση πληροφορικής και επικοινωνιών, με ενεργή συμμετοχή στη διάδοση της κινητής τηλεφωνίας και του Internet στη χώρα και την ανάπτυξη λύσεων και εφαρμογών. Το 1991 δημιούργησε την πρώτη πιστοποιημένη κατά ISO γραμμή παραγωγής προσωπικών υπολογιστών στην Ελλάδα - Quest PC- δίνοντας σημαντική προστιθέμενη αξία σε ένα ελληνικό προϊόν, ενώ το 2000 ανέπτυξε την πρώτη στη χώρα εφαρμογή ηλεκτρονικού εμπορίου για τους μεταπωλητές της (B2B e-Commerce), προσφέροντας εργαλεία για αυξημένη παραγωγικότητα, απόδοση και ανταγωνιστικότητα. Η εταιρεία, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες δραστηριοποιήθηκε, επίσης, με μεγάλη επιτυχία σε τομείς όπου επήλθε απελευθέρωση της αγοράς, όπως η κινητή και σταθερή τηλεφωνία με την Q-Telecom και η παραγωγή ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές.

Υπηρεσίες Cloud - Νέα εποχή Συνδρομητικών Υπηρεσιών

Έχοντας ως διαρκή στόχο την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών από όλο το εύρος της αγοράς, με αποτελεσματικό, απλό και οικονομικά προσιτό τρόπο, η Info Quest Technologies έχει επενδύσει συστηματικά στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών Cloud. Σε συνεργασία με κορυφαίους οίκους, όπως η Microsoft και η IBM, έχει σχεδιάσει εξειδικευμένες λύσεις και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της εγχώριας αγοράς . Παράλληλα, ξεκίνησε τη διάθεση της καινοτόμου cloud εφαρμογής εμπορικής διαχείρισης Q-Zone, μιας ολοκληρωμένης, προσιτής και εύκολης στη χρήση εφαρμογής, που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις αυτοματοποίησης της μικρής, μεσαίας και μεγάλης εμπορικής επιχείρησης, φέρνοντας τη δύναμη του Internet στα χέρια του εμπόρου. Ταυτόχρονα έχει αναπτύξει την πλατφόρμα www.QuestonCloud.com παρέχοντας μοναδικές δυνατότητες επιλογής, παραμετροποίησης, συγκεντρωτικής διαχείρισης, ενημέρωσης και κοστολόγησης cloud υπηρεσιών.

Οι Άνθρωποί μας

Το Ανθρώπινο Δυναμικό αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο για την Info Quest Technologies. Η εταιρεία δίνει σημαντικές ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους, να πάρουν πρωτοβουλίες, να συνεργασθούν με αξιόλογους επαγγελματίες και να εξελιχθούν.

Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού

Η προσέλκυση και η διατήρηση υψηλού επιπέδου ανθρώπινου δυναμικού, ταλέντων και ικανών ανθρώπων, καθώς και η φροντίδα για την εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους, αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρεία. Συστηματικά αναπτύσσονται προγράμματα επιμόρφωσης και παροτρύνονται οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν σε αυτά. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει:

Ανάπτυξη διοικητικών και δεξιοτήτων ηγεσίας, με χρήση μεθοδολογιών και προγραμμάτων όπως Κέντρα Ανάπτυξης και το Quest Mini MBA, το οποίο έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με έγκυρο εκπαιδευτικό φορέα ειδικά για τις ανάγκες του Οργανισμού
Προγράμματα βιωματικής κατανόησης των κοινών αξιών των εργαζομένων
Τεχνικές εκπαιδεύσεις σε προϊόντα και λύσεις που η εταιρεία αναπτύσσει, διαθέτει και υποστηρίζει
Εξειδικευμένη εκπαίδευση ανάλογα με επί μέρους ανάγκες

Ίσες Ευκαιρίες

Η παροχή ίσων ευκαιριών προς όλους, αποτελεί ουσιαστική προτεραιότητα για την Info Quest Technologies. Παράλληλα, η εταιρεία ασπάζεται τις 10 Αρχές του Οικουμενικού Συμφώνου του Ο.Η.Ε., οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων Αρχές για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Εργασία, σχετικά με θέματα που αφορούν σε Υγεία και Ασφάλεια, Ίσες Ευκαιρίες και Αποφυγή Διακρίσεων, Ελευθερία του συνδικαλίζεσθαι, Καταναγκαστική Εργασία, Παιδική Εργασία, Ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Υποστηρίζεται πλήρως και με απόλυτη συνέπεια η αρχή του σεβασμού και της ίσης μεταχείρισης όλων των εργαζομένων, ανεξαρτήτως φύλου και θέσης στο οργανόγραμμα. Ενθαρρύνεται η επαγγελματική ανάπτυξη των γυναικών, με την παροχή ίσων ευκαιριών σε θέματα αμοιβής και προαγωγής.

Η εταιρεία ενθαρρύνει την έκφραση προτάσεων και παρατηρήσεων από τους εργαζόμενους και πραγματοποιεί τακτικά έρευνα γνώμης του προσωπικού. Εφαρμόζει πρακτικές υλικής και ηθικής επιβράβευσης όσων εργαζόμενων διακρίνονται για το ήθος, την φιλομάθεια, την ευσυνειδησία και την απόδοση, ενώ στις παροχές της περιλαμβάνεται πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Τέλος, η εταιρεία προτρέπει συστηματικά τους εργαζόμενους να διατηρούν ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή. Οργανώνει ομαδικές δραστηριότητες, δραστηριότητες για τα παιδιά των εργαζομένων, ενώ διαθέτει και ένα σύγχρονο γυμναστήριο, προτρέποντας σε πιο αθλητικό τρόπο ζωής.

Οι Αρχές και οι Αξίες μας

Η Info Quest Technologies αναπτύσσεται με βάση της αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και με προσήλωση σε ένα ισχυρό αξιακό σύστημα, που εκφράζει τη φιλοσοφία των ιδρυτών του Ομίλου Quest και αποτελεί τον πυρήνα της κουλτούρας και της φιλοσοφίας του.

Ικανοποίηση του πελάτη
 
Όλες οι ενέργειες του Ομίλου Quest αποσκοπούν στην απόλυτη ικανοποίηση και στην παροχή προστιθέμενης αξίας στους εξωτερικούς και εσωτερικούς Πελάτες.
Η δημιουργία, η διατήρηση και η συνεχής ενδυνάμωση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες αποτελεί διαρκή επιδίωξη

Ομαδικότητα
 
Συνέργεια μεταξύ συναδέλφων, ομάδων, τμημάτων και εταιρειών, με στόχο τη διάχυση της γνώσης και της πληροφορίας, τη βελτίωση της παραγωγικότητας και την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα
 
Υποστήριξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας και του υπεύθυνου επιχειρείν, συνδέοντάς τα με την τεχνολογία και την καινοτομία, ως εργαλεία ανάπτυξης και προόδου.

Ήθος και ακεραιότητα
 
Όλες οι ενέργειες στον Όμιλο Quest, αποπνέουν σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, διακρίνονται από εντιμότητα, σταθερότητα και υψηλό κώδικα ηθικής δεοντολογίας.

Γνώση - Συνεχής Βελτίωση - Καινοτομία
 
Συνεχής αναζήτηση και ενεργή υποστήριξη νέων ιδεών. Υιοθέτηση μεταρρυθμίσεων και νεωτερισμών, που οδηγούν στη βελτίωση των υπηρεσιών και της λειτουργίας του Οργανισμού. Διαρκής διεύρυνση των γνώσεων, με στόχο τη συνεχή βελτίωση.

Τεκμηρίωση και Αξιολόγηση
 
Τεκμηρίωση των αποφάσεων με δεδομένα, μετρήσιμοι στόχοι και αξιολόγηση με βάση το αποτέλεσμα.

Η Φιλοσοφία της Ποιότητας

Η Ποιότητα αποτελεί καθημερινή προτεραιότητα και κουλτούρα της Info Quest Technologies γενικότερα, διαποτίζοντας όλες τις δραστηριότητες, από τη δημιουργία και παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, τις προμήθειες, τις σχέσεις με τους πελάτες και συνεργάτες, τον τρόπο λειτουργίας, τον έλεγχο και τη συνεχή βελτίωση και υιοθετείται η προσέγγιση Ολικής Ποιότητας.

Η Info Quest Technologies, είναι από τις πρώτες ελληνικές εταιρείες πληροφορικής που απέκτησαν το διεθνές πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας ISO 9001. Σήμερα κατέχει το πιστοποιητικό ISO 9001:2015 (GR / ENG) καθώς και το Πιστοποιητικό Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2004.

Διακρίσεις

Στην 37ετή πορεία της η Info Quest Technologies έχει διακριθεί σε πολλαπλά επίπεδα από φορείς της αγοράς, αλλά και από τους συνεργάτες / προμηθευτές της για την απόδοσή της, τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς και τις καινοτόμες λύσεις και επιχειρηματικές πρακτικές που εισάγει στην αγορά. Ενδεικτικά αναφέροντας το διάστημα 2010 – 2017 η εταιρεία έλαβε τις παρακάτω διακρίσεις:

Impact Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2018 -  Χρυσό βραβείο στην Κατηγορία «ICT λύσεις σε Επαγγελματίες / Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»  Η πρόταση αφορούσε: στην Cloud εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης Q-Zone(Boussias Communications και Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών)
Cisco Distributor Partner of the Year 2017 Για την Ελλάδα
Cisco Distributor Partner of the Year 2016 για την περιοχή του South EMEAR
Lighthouse E-volution Awards 2016 - Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Εφαρμογή Β-Β Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν “. Η  Πρόταση  αφορούσε : «www.Questonline.gr, QoL App & www.QuestonCloud.com: Ολοκληρωμένη e-shopping εμπειρία προϊόντων και Cloud υπηρεσιών για τους μεταπωλητές της Info Quest Technologies»  (Boussias Communications και Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών)
Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2016 -  Χρυσό βραβείο στην Κατηγορία Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας. Η πρόταση αφορούσε: Πρόταση «Info Quest Technologies: Αξιόπιστος Σύμβουλος σε θέματα Υποδομών και Λειτουργικού Επιχειρησιακού Επιπέδου»  (Boussias Communications και Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών)
ΙΤ Europa – Finalist.  European IT & Software Excellence Awards, Distributor of the year, Πρόταση μέσω της εταιρείας Precicom για το B2B portal Quest On Line.

Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2015 - Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Διανομέας Προστιθέμενης Αξίας»,  για τη λειτουργία του Οικοσυστήματος Quest On Cloud, το οποίο αποτελείται από end-to-end λύσεις στην επιλογή, αγορά, ενεργοποίηση και τιμολόγηση Cloud Υπηρεσιών μέσω μίας πλήρως αυτοματοποιημένης πλατφόρμας διάθεσης, παρακολούθησης και τιμολόγησής τους.  Τα βραβεία Business IT Excellence Awards,  έχουν θεσμοθετηθεί από το περιοδικό netweek της Boussias Communications με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και αποτελούν έναν από τους πλέον καταξιωμένους  θεσμούς της Ελληνικής αγοράς Τεχνολογίας.
IT Europa 2015 – Honorable Distinction -  Η ΙΤ EUROPA απένειμε στην Info Quest Technologies ένα ειδικό μη θεσμοθετημένο βραβείο επιβραβεύοντας την εταιρεία ως τον μοναδικό πανευρωπαϊκά διανομέα, με δύο νίκες και έξι συνεχόμενες συμμέτοχες ως φιναλίστ στο θεσμό  των European IT Excellence Awards (2010-2015) και αναγνωρίζοντας τη δυναμική και την  προσήλωση της στην εισαγωγή καινοτομίας στην Ελληνική αγορά. Η ΙΤ Europa, διοργανώτρια του θεσμού, είναι ένας αναγνωρισμένος πανευρωπαϊκά ερευνητικός και ενημερωτικός φορέας, ο οποίος απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς τεχνολογίας.

European IT Excellence Awards Finalist 2015 (IT Europa 2015) - το μόνο πανευρωπαϊκό βραβείο που επιβραβεύει τη σχεδίαση λύσεων σε συνεργασία με εξειδικευμένους ISVs, VARs & Systems Integrators, για την παροχή καινοτόμων λύσεων. Η υποψηφιότητα της εταιρείας αφορούσε στην αξιοποίηση των προηγμένων Cloud μηχανισμών που έχει αναπτύξει η  Info Quest Technologies στο πλαίσιο του οικοσυστήματος Q Cloud, παρέχοντας στους συνεργάτες της, μία ενιαία κονσόλα, προκειμένου να επιλέγουν και να παραμετροποιούν τις λύσεις cloud που προφέρουν στους πελάτες τους με τον πλέον εύκολο και απλοποιημένο τρόπο.
Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2013 Winner - Πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Επενδυτική Δραστηριότητα»  για τη δημιουργία του ολοκληρωμένου Cloud οικοσυστήματος Q Cloud, το οποίο προσφέρει ενημέρωση για λύσεις και υπηρεσίες cloud computing, προκειμένου οι κάθε μεγέθους επιχειρήσεις της Ελληνικής αγοράς να αφομοιώσουν εύκολα και άμεσα τις νέες υπηρεσίες.

European IT Excellence Awards Winner 2012 (IT Europa 2012) - Πρώτο βραβείο. Η υποψηφιότητα βασίστηκε σε λύσεις Business on iPad, που σχεδίασε και προσφέρει η εταιρεία.
Strongest Companies in Greece2010 (ICAP) - 16η θέση σύμφωνα με την κατάταξη των εταιρειών που κατατάσσονται στις Υψηλότερες Ζώνες Πιστολιπτικής Διαβάθμισης στην Ελλάδα.
2o Βραβείο Επιχειρηματικής Καινοτομίας 2010 & 3o Βραβείο Ανάκαμψης Αποτελεσμάτων 2010(Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ - Γεώργιος Ουζούνης 2010)
European IT Excellence Awards Winner2010 (IT Europa2010) - Η υποψηφιότητα βασίστηκε σε λύσεις Citrix Remote Access για εφαρμογές οικονομικής διαχείρισης.

logo-infoquest-technologies.png.f2c9ac9cedaa1f0319a7fa749482e2cf.png

Info Quest Technologies A.E.B.E.

Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Προϊόντων και Υπηρεσιών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Έδρα: Αλ. Πάντου 25, 176 71 Καλλιθέα,

Υπ/μα: Αργυρουπόλεως 2α , 176 76 Καλλιθέα

ΑΦΜ : 094173630, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Πειραιά

Τηλ. 211 999 4000, Fax: 211 999 1499

0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...