Jump to content
Αναζήτηση σε
  • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία KAFEA TERRA AEBE

spaan

158 εμφανίσεις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία KAFEA TERRA AEBE  για την ΔΩΡΕΑ TV SAMSUNG 32 για την αίθουσα του συλλόγου μας 

xwris-titlokinjiikyk.png.3827f123c64499bc10e4a6d8bbfd595a.png 40026382_706551586347447_2997739082135633920_n.jpg.51c5ac2e5abb85a557b8ec99d0db46b0.jpg

Με αφετηρία το 1988, η KAFEA TERRA AEBE λειτουργεί στην ελληνική αγορά ως μια οικογενειακή επιχείρηση, κατέχοντας ηγετικό μερίδιο στους κύριους τομείς δράσης της: Ho.Re.Ca, Retail & Office.

H KAFEA TERRA διαθέτει το πιο επιτυχημένο δίκτυο Εμπορικών Συνεργατών σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας το 96% της χώρας αλλά και με εξαγωγική δραστηριότητα στα Βαλκάνια.

Το κύριο αντικείμενο δράσης της εταιρείας μας είναι η αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση premium προϊόντων υψηλής ποιότητας, διεθνούς φήμης και αναγνωρισιμότητας, με ναυαρχίδα τον espresso Illy.

Η KAFEA TERRA AEBE πρωτοστάτησε αναδεικνύοντας τις αξίες ενός εμβληματικού αυθεντικού espressο συγκροτώντας μία άριστα εκπαιδευμένη και αφοσιωμένη ομάδα πωλήσεων, υλοποιώντας μια δυναμική και ενεργητική στρατηγική μάρκετινγκ, σε συνδυασμό με παροχή υπηρεσιών, τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση υψηλών προτύπων.

Πρώτη μας προτεραιότητα είναι να προσφέρουμε στον επιχειρηματία και στον καταναλωτή κάθε φόρα, όπου κι αν βρίσκεται, μια μοναδική ευχάριστη εμπειρία σε κάθε γουλιά καφέ illy, που… θα εξυμνεί τη σπουδαιότητα της κάθε μικρής στιγμής στη ζωή μας.

Η σχέση μας με τον καφέ είναι το πάθος, η δέσμευση αλλά και  ο ενθουσιασμός μας!

Από την αρχή της δράσης μας στον κόσμο του espresso,  στα τέλη της δεκαετίας του 1980, αναγνωρίσαμε την ανάγκη στην αγορά της καφεστίασης για οργανωμένη και αξιόπιστη τεχνική υποστήριξη του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Η μακρόχρονη ενασχόληση μας με τον espresso illy και τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια που θέτει η Illycaffe s.p.a. στο  πολυσύνθετο πλέγμα  παραμέτρων θεμελιώδους σημασίας,  από την  ποιότητα της πρώτης ύλης μέχρι την στιγμή απόλαυσης ενός άριστου espresso μας οδήγησε να αφιερώσουμε εξέχουσα σημασία στον τομέα Τεχνικών Υποδομών .

Σήμερα την Οργάνωση Tεχνικής Yποστήριξης της ΚΑΦΕΑ.Α.Ε. αποτελούν 15 εξειδικευμένοι τεχνικοί, εκπαιδευμένοι από Ιταλούς specialists στις εγκαταστάσεις της  Illycaffe στην Τεργέστη. 

Αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα  κορυφαίες μάρκες  επαγγελματικού εξοπλισμού: μηχανές καφέ La Marzocco ,FaemaMCE, μύλοι άλεσης MazzerDIP , μηχανές για μικρές – μεσαίες καταναλώσεις  La Piccola, FrancisFrancis , Mitaca, Winking.

Παράλληλα τηρούμε Τμήμα Ανταλλακτικών σε πλήρη επάρκεια με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό ελέγχου ώστε να καλύπτουμε πανελλαδικά το δίκτυο πελατών και Εμπορικών Συνεργατών  μας στην Αττική και την Υπόλοιπη Ελλάδα σε οποιαδήποτε ανάγκη τους,  σε άμεσο χρόνο.

Παρακολουθούμε εκπαιδεύσεις στα εργοστάσια των προμηθευτών μας στην Ιταλία για να διατηρούμε τον Οργανισμό πάντα ενημερωμένο στις εξελίξεις του χώρου.

Επίσης, ειδική ομάδα barista experts  έχει στην ευθύνη της  τον έλεγχο νέων μοντέλων μηχανημάτων. Αξιολογούν, μελετούν  και εφαρμόζουν όλες τις ποιοτικές ρυθμίσεις που είναι απαραίτητες. Τηρούν πρόγραμμα αξιολόγησης σε ένα πλαίσιο Ελέγχου Ποιότητας και Εκπαίδευσης στα σημεία κατανάλωσης.

Το Τεχνικό μας Τμήμα προσφέρει λύσεις σε κάθε είδους πρόβλημα, ώστε να εξασφαλίζεται άριστος espresso, κάθε φορά, σε κάθε σημείο κατανάλωσης. 

webp-net-resizeimage.thumb.jpg.a4af5701f9c9631706cde5f5ae4ce905.jpg

KAFEA TERRA AEBE
Nάξου 12 - 14, 190 02, Παιανία, Aττική
T 213 090 5500 , F 213 090 5599
Ε-mail info@kafeaterra.gr0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...