Jump to content
Αναζήτηση σε
  • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΙΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

spaan

267 εμφανίσεις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΤΣΙΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. για την ΔΩΡΕΑ 5 τεμάχια  Φωτιστικό LED οροφής E-DLS

1.JPG.4cdc84d6f3064d898adbd3678783e4c3.JPG  d6e0c71ca3722c71ddd73a242718257f_L.jpg.8f0dde0b76602a057616edff6025d4d5.jpg

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1974. Κύριο αντικείμενο ήταν οι ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις και η παραγωγή φωτιστικών σωμάτων, οικιακών και βιομηχανικών. Με τον διακριτικό τίτλο "Tsiolakis Line & Light" ανέπτυξε πολλά καινοτόμα φωτιστικά για την εποχή, κατέκτησε βραβεία σχεδιασμού και απέκτησε σημαντικό τμήμα της αγοράς στον γραμμικό φωτισμό φθορίου και στον οικιακό φωτισμό. Προσέφερε πρώτη στην ελληνική αγορά το ηλεκτρονικό ballast κατασκευής της, που αύξανε την οικονομία κατανάλωσης και βελτίωνε την αξιοπιστία των φωτιστικών.

Την δεκαετία του 1990 επέκτεινε τις δραστηριότητές της παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα σε πρατήρια υγρών καυσίμων. Σταθμός ήταν η ανάληψη του έργου αναβάθμισης της εταιρικής εικόνας των πρατηρίων της ΕΚΟ στην περιοχή της Β. Ελλάδος. Παράλληλα κατασκεύασε φωτιστικά στεγάστρου με λαμπτήρες HQI που αποτέλεσαν standard στην αγορά.

Από τις αρχές του 2000 προσέθεσε το τμήμα κτιριακών κατασκευών, αναλαμβάνοντας την μελέτη και κατασκευή ή ανακαίνιση βιομηχανικών κτηρίων, κατοικιών, πρατηρίων υγρών καυσίμων και λοιπών ειδικών κτηρίων, αναλαμβάνοντας πολλά και σημαντικά ιδιωτικά έργα, συνεργαζόμενη με σημαντικές εταιρείες, όπως η LIDL, η BP και η Jetoil.

Παράλληλα μετέφερε την έδρα της στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις εντός της Βιομηχανικής Περιοχής Θεσσαλονίκης, συνολικού εμβαδού 2000 τ.μ..

Υιοθέτησε συστήματα διασφάλισης ποιότητας και επένδυσε στην συνεχή επιμόρφωση των εργαζομένων, διακρίνοντας πώς το συγκριτικό της πλεονέκτημα πρέπει να είναι και θα είναι η άριστη ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρει.

Σταθμός στην νέα δεκαετία ήταν η ανάληψη του έργου Brand Remediation (ανάπλασης) όλων των πρατηρίων υγρών καυσίμων του δικτύου της Shell (Coral) στην Ελλάδα, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2012. Στα πλαίσια του προγράμματος ανέπτυξε και εγκατέστησε σε όλο το δίκτυο σήματα τιμών φωτιζόμενα με τεχνολογία LED

Τα πλεονεκτήματα των Techlumen

Παράγονται στην Ελλάδα  

Όλα τα μέρη των φωτιστικών, εκτός από το LED chip και τον driver

κατασκευάζονται και συναρμολογούνται στις εγκαταστάσεις μας στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης.

Αξιοπιστία   

Ο πυρήνας των φωτιστικών Τechlumen© είναι τα LED-chips της Bridgelux, πρωτοπόρο εταιρεία παραγωγής LED υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας, με έδρα το Livermore της California. Όλα τα φωτιστικά μας χρησιμοποιούν original chips της Bridgelux και όχι κινέζικες απομιμήσεις τους.

Κάθε φωτιστικό αναγράφει τον ακριβή τύπο του chip που φέρει καθώς και τον σειριακό του αριθμό.

Έτερο συστατικό αποτελεί οι drivers της Mean Well και της Tridonic, κορυφαίες εταιρείες στον χώρο των τροφοδοτικών.

Τρίτο συστατικό των φωτιστικών Τechlumen© είναι η ενσωματωμένη ψύκτρα από χυτό αλουμίνιο, σχεδιασμένη ώστε να εξασφαλίζει άριστη απαγωγή της θερμότητας, του μεγαλύτερου εχθρού της ομαλής λειτουργίας ενός φωτιστικού, διατηρώντας παράλληλα χαμηλό βάρος και μεγάλη μάζα.

Τελευταίο και εξίσου σημαντικό συστατικό των φωτιστικών Τechlumen© είναι οι άριστα καταρτισμένοι τεχνίτες και η υιοθέτηση προτύπων ελέγχου σε κάθε στάδιο της παραγωγής.

Όλα τα παραπάνω συντελούν στην μέγιστη αξιοπιστία κάθε φωτιστικού Τechlumen© τα οποία συνοδεύονται από εγγύηση 5 ετών.

Οικονομική Απόδοση

Όπως κάθε νέα τεχνολογία, έτσι και τα φωτιστικά LED έχουν μεγαλύτερο κόστος αρχικής απόκτησης. Παρόλα αυτά σε 1 - 2 χρόνια, ανάλογα με την χρήση τους, αποσβένεται το κόστος αυτό, λόγω της πολύ μικρότερης κατανάλωσης ρεύματος.

Πραγματικά, σύμφωνα με εργαστηριακούς ελέγχους, ένα φωτιστικό HQI250W έχει κατανάλωση 0,31 KWh/h, ενώ το φωτιστικό LED Techlumen 70W είχε κατανάλωση 0,071 KWh/h ενώ είχε 20% μεγαλύτερη φωτεινότητα.

Με άλλα λόγια, γίνεται 78% εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ έχουμε μεγαλύτερη φωτεινή απόδοση.

Το LED ST-67 -54W έχει κατανάλωση 0,055 KWh/h, επιτυγχάνοντας 81% εξοικονόμηση ενέργειας με μόλις 5% μικρότερη φωτεινότητα από το συμβατικό φωτιστικό.

Χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας

Τα υφιστάμενα φωτιστικά νατρίου - υδραργύρου, παρόλο που είναι ιδιαίτερα αποδοτικά, εκπέμπουν σημαντική θερμότητα. Σε συνθήκες χρήσης, είτε το φωτιστικό βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο ή σε εξωτερικό, σκόνη, υγρασία κ.α. επικάθονται στο τζάμι. Λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσσεται (περίπου 200°C) ενσωματώνεται η σκόνη στην επιφάνεια του τζαμιού, με αποτέλεσμα να είναι πολλές φορές αδύνατος ο καθαρισμός τους. Αυτό οδηγεί σε πολύ χαμηλότερη πραγματική απόδοση του φωτιστικού.

Εν αντιθέσει με τα συμβατικά φωτιστικά, τα φωτιστικά LED δεν εκπέμπουν θερμότητα, παρά μόνο στην βάση τους. Με την ενσωματωμένη ψήκτρα δεν αναπτύσσονται θερμοκρασίες άνω των 60°C, ενώ στην επιφάνεια του τζαμιού η θερμοκρασία προσεγγίζει την θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αυτό διευκολύνει τον καθαρισμό του φωτιστικού, ακόμα και εν λειτουργία.

Επιπλέον η χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας συντελεί στην αυξημένη διάρκεια ζωής και στις χαμηλές ενεργειακές απώλειες.

Επίσης, δεν μολύνει θερμικά το περιβάλλον και μειώνει τις ανάγκες ψύξης εσωτερικού χώρου, με αντίστοιχα οικονομικά οφέλη.

Δεν υπάρχει τρεμοπαίξιμο φωτός   

Τα φωτιστικά Techlumen LED λειτουργούν σε χαμηλή τάση DC και δεν παράγουν στροβοσκοπικά φαινόμενα. Η χρήση drivers υψηλής ποιότητας σταθεροποιεί το ρεύμα και τα φωτιστικά Techlumen παράγουν φως που δεν “κουράζει” το μάτι.

Φιλικά στο περιβάλλον 

Τα φωτιστικά LED δεν περιέχουν υδράργυρο και μόλυβδο.

Φιλικά στον άνθρωπο

Τα φωτιστικά LED, εν αντιθέσει με τα συμβατικά, δεν εκπέμπουν ακτινοβολία UV και IR οι οποίες είναι ιδιαίτερα επιβλαβείς για την υγεία.

Άμεση λειτουργία

Τα υφιστάμενα φωτιστικά νατρίου, χρειάζονται ορισμένο χρόνο προθέρμανσης, προκειμένου να φτάσουν στην μέγιστη φωτεινότητά τους. Χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερο χρόνο, μετά από κάποια διακοπή ρεύματος ή πτώση τάσης. Αντίθετα τα φωτιστικά LED φωτίζουν άμεσα, στην μέγιστη φωτεινότητά τους, κάθε φορά που τίθενται σε λειτουργία.

Διάρκεια ζωής 

Το LED chip της Bridgelux έχει διάρκεια ζωής 100,000 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Δηλαδή 10 φορές μεγαλύτερη διάρκεια από κάθε λάμπα άλλης τεχνολογίας.

Απόδοση

Τα LED-chip των φωτιστικών Τechlumen© έχουν υψηλή απόδοση που σε κάθε περίπτωση ξεπερνά τα 130lm/W και φτάνει ως τα 200 lm/W, απόδοση σημαντικά καλύτερη από τον ανταγωνισμό.

about-techlumen.jpg.8f7db132199e3903e7d17a455364b4f1.jpg

Η επαφή με τους χρήστες των εγκαταστάσεων και των προϊόντων που κατασκευάσαμε, η γνώση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων των επιχειρήσεων και των ιδιωτών, καθώς και η ανάδειξη της ενεργειακής απόδοσης ως μέγιστο ζητούμενο της εποχής, γέννησε τα Techlumen.

Τα Τechlumen είναι φωτιστικά τεχνολογίας LED, που προσφέρουν εξαιρετική απόδοση, ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας και έχουν αξιοσημείωτη ποιότητα κατασκευής.

Επιπλέον ακολουθούν την αιχμή της τεχνολογίας και αναβαθμίζουν τακτά τις εκδόσεις τους με τα πλέον καινοτόμα, αποδοτικά και αξιόπιστα εξαρτήματα.

Το ζητούμενο της εποχής μας είναι η ενεργειακή απόδοση. Στον τομέα του φωτισμού η τεχνολογία που εξασφαλίζει την εξοικονόμηση ενέργειας είναι το LED. Δεν είναι όμως όλα τα φωτιστικά LED ίδια. Στην αγορά υπάρχει πληθώρα προϊόντων χαμηλού κόστος, που διαφημίζουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά τα οποία στην πράξη διαψεύδονται. Επίσης υπάρχουν λίγα τα οποία προσφέρουν πραγματικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά με υψηλότατο κόστος. Το κενό μεταξύ των δυο αυτών περιπτώσεων επιδιώκουν να καλύψουν τα Τechlumen, που παράγονται στην Ελλάδα από την Tsiolakis Construction.

Σημαντικό κριτήριο για την επιλογή των μοντέλων που σχεδιάζουμε και παράγουμε είναι η εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής. Σήμερα παράγουμε πλέον φωτιστικά σώματα με απόδοση που υπερβαίνει τα 200lm/W διατηρώντας την 5ετή εγγύηση.

Χρησιμοποιώντας επώνυμα LED chip της Bridgelux και της Tridonic, με 10ετή εγγύηση καλής λειτουργίας, και drivers της Meanwell και της  Tridonic, εξαιρετικά σχεδιασμένη ψύκτρα και λοιπά μέρη, ελεγμένα επί μήνες στα εργαστήρια μας τα Τechlumen© στοχεύουν στην μέγιστη ποιότητα με συγκριτικά χαμηλό κόστος κτήσης.

Τα προϊόντα μας0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...