Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

ΔΩΡΕΕΣ

 • καταχωρήσεις
  297
 • σχόλιο
  1
 • εμφανίσεις
  13.620

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Διατύπωση

spaan

142 εμφανίσεις

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Διατύπωση που είναι πάντα δίπλα μας ,για την ευγενική χειρονομία της να μας κάνει Δωρεά Επαγγελματικές κάρτες

19958999-1259817090813510-3683132819607076906-n.jpg.f7f35adea4d2e9acd20944559dc43bbf.jpg 24991446-540117849657489-3095524624193186971-n.thumb.jpg.1d078072e563fcece623627b35b50e7f.jpg

Επαγγελματικές Κάρτες
Οι επαγγελματικές κάρτες είναι κάτι, σαν τη ταυτότητα μας. Δίνουν κύρος και στυλ και δείχνουν στοιχεία για την προσωπικότητα μας. Κερδίστε τις εντυπώσεις με την κάρτα σας! H πρώτη επαφή με τον εκάστοτε πελάτη είναι πολύ σημαντική, γ αυτό πρέπει να είναι ξεχωριστή.Πρωτεύοντα ρόλο σε αυτό παίζει η δημιουργία της μακέτας. Πρέπει να έχει όμορφο εικαστικό, χρωματική αρμονία, φαντασία, στυλ και μοναδικότητα. Το τμήμα δημιουργικού μας αναλαμβάνει μακέτες γρήγορα και αποτελεσματικά, έτσι σας εγγυάται την εκτύπωση που ταιριάζει, στο ύφος της εταιρείας σας.Μια ωραία μακέτα θα πρέπει να συνοδεύεται και από μια εξαιρετικής ποιότητας εκτύπωση. Τυπώνουμε επαγγελματικές κάρτες, κάρτες με uv, κάρτες λαμιναριστές, διαφημιστικά φυλλάδια, μπλοκ απλά και αυτογραφικά, και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, εδώ μπορείτε να το τυπώσετε.

Κάρτες με UV
Για εσάς που θέλετε να ξεχωρίζετε με την πρώτη ματιά, οι κάρτες uv είναι η καλύτερη επιλογή!
Εντυπωσιακές και επιβλητικές κάνουν αισθητή την παρουσία τους η ιδιαίτερη υφή που έχουν σίγουρα δε θα περάσει απαρατήρητη.
Ιδανική επιλογή σε κάρτες με σκούρο φόντο αναδεικνύεται καλύτερα αυτή η τεχνική.

Κάρτες Λαμιναριστές
Μια διαφορετική κάρτα, άκρως επιβλητική για εσάς που θέλετε να ξεχωρίσετε σε κάθε επαγγελματικό ραντεβού σας. Λόγω του πάχους των χαρτιών η συγκεκριμένη κάρτα είναι άκαμπτη.Είναι μια ιδιαίτερη τεχνική που εφαρμόζεται σε αυτές τις κάρτες γ αυτό ονομάζονται λαμιναριστές.
Μια δοκιμή θα σας πείσει, επιλέξτε τη διάσταση που επιθυμείτε, αφήστε στο τμήμα δημιουργικού μας, την κατασκευή της μακέτας και σας υποσχόμαστε αποτέλεσμα που θα σας ενθουσιάσει.

Κάρτες με Θερμοτυπία
Μια εντυπωσιακή κάρτα, που δίνει κύρος, κομψότητα και prestige. Η υφή της θα σας εντυπωσιάσει, λόγω του πάχους του χαρτιού η συγκεκριμένη κάρτα είναι άκαμπτη υπάρχουν δύο αποχρώσεις χαρτιού σε χρώμα άσπρο ή μαύρο και τρεις διαφορετικοί τρόποι εκτύπωσης! Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε χρυσοτυπία ή ασημοτυπία η το ιριδίζον.
Υπάρχει δειγματολόγιο για το χαρτί και την ποιότητα εκτύπωσης στο κατάστημά μας, θα χαρούμε να κλείσουμε κάποιο ραντεβού να σας δειγματίσουμε τα προϊόντα μας.

Διαφημιστικά φυλλάδια – Έντυπα
Τα διαφημιστικά φυλλάδια είναι ένας από τους πιο διαδεδομένους τρόπους προβολής σας, γιατί μπορούν να περιέχουν αρκετές πληροφορίες είτε με κείμενο είτε με εικόνα. Έχουν στόχο, την άμεση προβολή στον αποδέκτη του περιεχόμενου του. Επιλέξτε μέσα από μία μεγάλη γκάμα μεγεθών και βάρος χαρτιού. Επιλέξετε αν χρειάζεται δίπλωμα και τα τεμάχια. Έντυπα Α5, Α4, Α3, Α6 είναι οι κοινές διαστάσεις. Φυσικά παράγουμε και άλλες διαστάσεις. Ζητήστε προσφορά στο prosfores@diatiposi.gr.
Το τμήμα δημιουργικού μας, αναλαμβάνει μακέτες γρήγορα και αποτελεσματικά, έτσι σας εγγυάται την εκτύπωση που ταιριάζει στο ύφος της εταιρείας σας.
Αναλαμβάνουμε διαφημιστικά φυλλάδια, έντυπα, μπλοκ αυτογραφικά, συνταγολόγια, τιμολόγια, σουπλά, επαγγελματικές κάρτες, αυτοκόλλητα, ψηφιακές εκτυπώσεις, σχεδιασμό μακέτας και άλλα.

Τιμολόγια
Εξοικονομήστε χρήματα τυπώνοντας γρήγορα και οικονομικά έγχρωμα τιμολόγια εξαιρετικής ποιότητας, δίνοντας prestige και στυλ στην εταιρική σας ταυτότητα.Για όλη την ομάδα μας σημασία έχει η μοναδικότητα του εκάστοτε πελάτη μας, εδώ δεν υπάρχουν έτοιμες μακέτες. Κάθε πελάτης μας είναι ξεχωριστός και δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να το εισπράξει και ο ίδιος αυτό. Μελετούμε τις ανάγκες τις επιχείρησης σας, στη συνέχεια προτείνουμε τις πιο αποτελεσματικές λύσεις που θα βοηθήσουν στην προβολή σας. Με χαμόγελο, φαντασία και μεράκι φτιάχνουμε μακέτες που ξεχωρίζουν σε τιμές εξαιρετικά χαμηλές!

Επιστολόχαρτα
Τυπώστε επιστολόχαρτα σχεδιασμένα να δώσουν κύρος και στύλ στην αλληλογραφία σας. Επιστολόχαρτα, Διαφημιστικά φυλλάδια, έντυπα πολυσέλιδα, συνταγολόγια, τιμολόγια, επιστολόχαρτα,  κάρτες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, εδώ θα το τυπώσετε. Έχουμε τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, αλλά κυρίως εξαιρετική ποιότητα. Εκτυπώνουμε και παραδίδουμε κάθε ημέρα. Πανελλαδική αποστολή, το τμήμα δημιουργικού μας αναλαμβάνει μακέτες, γρήγορα και αποτελεσματικά, έτσι σας εγγυάται την εκτύπωση που ταιριάζει στο ύφος της εταιρείας σας.

Σουπλά Εστίασης
Έχετε εστιατόριο, ταβέρνα, ξενοδοχείο, παιδότοπο κ.α τότε τα σουπλά εστίασης μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως τιμοκατάλογους, για λόγους αισθητικούς, διαφημιστικούς και υγιεινής!
Επιλέξτε ένα από τα 10 έτοιμα σχέδια μας ή στείλτε μας την δική σας μακέτα ή ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί ένα που να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας!

Σουπλά Εκδηλώσεων
Δοκιμάστε τα σουπλά εκδηλώσεων δίνοντας ένα διαφορετικό τόνο διακόσμισης στις πολύτιμες στιγμές σας, χρησιμοποιείστε τα σε κάθε ιδιαίτερο γεγονός της ζωής σας, όπως σε παιδικά πάρτι γενέθλιων, ονομαστικές γιορτές ή ημέρας όπως της γυναίκας, της μητέρας, του πατέρα, του παιδιού η σε διάφορες άλλες εκδηλώσεις όπως γάμος, βάφτιση, γέννηση.
Επιλέξτε από τις έτοιμες μακέτες που έχουμε φτιάξει εμείς για εσάς ή ελάτε να δημιουργήσουμε την δική σας μακέτα σύμφωνα με το θέμα της εκδήλωσης σας.

Φάκελα
Εκτυπώστε φάκελα με την επωνυμία σας, τοποθετήστε τα τιμολόγια, τις επιστολές και κάθε πολύτιμο έγγραφο της αλληλογραφίας σας!
Συνδυάστε τα με επιστολόχαρτα και βγείτε διπλά κερδισμένοι απο τις προσφορές μας! Έχουμε τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς,
αλλά κυρίως εξαιρετική ποιότητα.
Εκτυπώνουμε και παραδίδουμε κάθε ημέρα.

Μπλόκ Σημειώσεων
Μπλοκ για προσωπικές η εταιρικές σημειώσεις, έξυπνο διαφημιστικό δώρο για την ιδανική προβολή της εταιρείας σας.
Μη ψάχνετε μικρά χαρτάκια εδώ και εκεί, για να σημειώσετε κάτι,η λύση είναι εδώ! Χρήσιμα μπλοκ σημειώσεων ήρθαν για να σας λύσουν τα χέρια βάζοντας τις σκέψεις σας σε οργάνωση. Ακόμη ένας διαφορετικός τρόπος προβολής του καταστήματος σας, είναι σίγουρα ένα διαφημιστικό δώρο που δε θα περάσει απαρατήρητο.

Συνταγολόγια

Το συγκεκριμένο είδος μπλοκ αποτελεί ίσως το πολυτιμότερο εργαλείο των ιατρών μετά το ακουστικό τους, σημειώσεις για τους ασθενείς, ιατρικές συνταγές και βεβαιώσεις για κάθε νόμιμη χρήση. Η οργάνωση, μας ακολουθεί σε όλα τα επίπεδα με το μοναδικό online σύστημα παραγγελιών.

Ότι χρειάζεστε το βρίσκετε άμεσα και ενημερώνεστε ακόμη και για το κόστος της παραγγελίας σας! Σε περίπτωση που έχετε έτοιμη μακέτα υπάρχει η δυνατότητα να μας στείλετε το έτοιμο αρχείο προς εκτύπωση μέσα από τη σελίδα μας!Ένα αξιόλογο πελατολόγιο γιατρών μας εμπιστεύτηκαν πανελλαδικά. Νιώθουμε υπερήφανοι και συνεχίζουμε με περισσότερο μεράκι κ αγάπη την επίτευξη πιο μεγάλων καθημερινών στόχων!

Αυτογραφικά Διπλότυπα
Μπλοκ αυτογραφικά με πολλές χρήσεις. Κατάλληλα για μπλοκ αποδείξεων, εισπράξεων, τιμολογίων, δελτίο αποστολών, εισιτηρίων, δελτίο παραγγελιών η επισκευών και πολλά ακόμη. Επιλέξτε τη διάσταση που επιθυμείτε και τα χρώματα σε περίπτωση που δε βρείτε αυτό που θέλετε στείλτε μας τη προσφορά σας στο prosfores@diatiposi.gr

Αυτογραφικά Τριπλότυπα
Μπλοκ αυτογραφικά με πολλές χρήσεις. Κατάλληλα για μπλοκ αποδείξεων, εισπράξεων, τιμολογίων, δελτίο αποστολών, εισιτηρίων, δελτίο παραγγελιών η επισκευών και πολλά ακόμη. Επιλέξτε τη διάσταση που επιθυμείτε και τα χρώματα σε περίπτωση που δε βρείτε αυτό που θέλετε στείλτε μας τη προσφορά σας στο prosfores@diatiposi.gr

Αυτοκόλλητα
Ένα προϊόν με αμέτρητες χρήσεις,σε μπουκάλια, τζάμια, χαρτί, πλαστική επιφάνεια, ιδανική χρήση του σε λείες επιφάνειες. Μπορεί να έχει κοπτικό σε ό,τι σχήμα μπορείτε να φανταστείτε! Δείτε από το μενού τις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν. Αν δε βρείτε αυτό που ψάχνετε μη διστάσετε να μας ζητήσετε προσφορά στο prosfores@diatiposi.gr. Έχουμε τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, αλλά κυρίως εξαιρετική ποιότητα. Εκτυπώνουμε και παραδίδουμε κάθε ημέρα. Διαφημιστικά φυλλάδια, έντυπα πολυσέλιδα, μπλοκ σημειώσεων, συνταγολόγια, τιμολόγια, επαγγελματικές κάρτες και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, εδώ θα το τυπώσετε.

Αυτοκόλλητα για ποτήρια του καφέ
Σταματήστε τα ενοχλητικά ατυχήματα των πελατών σας από τα λερώματα του καφέ! Αγοράστε ποιοτικά αυτοκόλλητα για τα ποτήρια του καφέ (αυτοκόλλητα υπερχείλισης) και ξενοίαστε! Παράλληλα μπορείτε να βάλετε το λογότυπο της εταιρείας σας η κάποιο τηλέφωνο σας ενισχύοντας την προβολή σας.

Λίγα λόγια για την ομάδα μας..

Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον χώρο των τυπογραφείων και των εκτυπώσεων, η ανάγκη της δημιουργίας της εταιρείας μας, προέκυψε ψάχνοντας τον ιδανικό συνεργάτη που να έχει χαμηλές τιμές, αλλά κυρίως την ιδανική ποιότητα έτσι δημιουργήσαμε μια ομάδα από έμπειρα στελέχη, που είναι έτοιμα να ανταποκριθούν και στις πιο υψηλές απαιτήσεις σας.

Επικοινωνία
Γερβασίου Γρεβενών 133 Νίκαια
ΤΗΛ : 210 49 66 565
ΦΑΞ  : 210 49 66 545
contact@diatiposi.gr ( Τμήμα Εξυπηρέτησης )
prosfores@diatiposi.gr ( Τμήμα Προσφορών )

Δευτέρα – Παρασκευή : 09:00 – 17:000 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...