Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

ΔΩΡΕΕΣ

 • καταχωρήσεις
  294
 • σχόλιο
  1
 • εμφανίσεις
  12.977

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία PYRAMIS

spaan

200 εμφανίσεις

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία PYRAMIS που ειναι πάντα διπλα μας ,για την ευγενική χειρονομία της να μας κάνει Δωρεά ανοξείδωτο νεροχύτη

piramis1.thumb.jpg.a8504e1fb87543d7c3375a2d135a30de.jpgpiramis1(1).thumb.jpg.5d6917cbe529bee2de08adde079cf2a0.jpg

Η Πυραμίς Μεταλλουργία Α.Ε. σήμερα, συγκαταλέγεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ανοξείδωτων νεροχυτών παγκοσμίως, με δυναμικότητα άνω των 1,500,000 τεμαχίων ετησίως, με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα που καλύπτει το 97% της συνολικής παραγωγής της. Τα προϊόντα της εξάγονται σε πάνω από 65 χώρες παγκοσμίως και στις 5 ηπείρους, ενώ επίσης διαθέτει δίκτυο με 8 θυγατρικές εταιρείες σε Ρουμανία, Πολωνία, Αγγλία, Γερμανία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ιταλία και Ρωσία.
Σε ισχύς βρίσκεται επίσης εμπορική συμφωνία για την αποκλειστική χρήση του εμπορικού σήματος & διάθεσης των προϊόντων Πυραμίς από την ανεξάρτητη εταιρία Pyramis UAE  για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το εργοστάσιο της PYRAMIS στη Θεσσαλονίκη είναι ένα πραγματικό επίτευγμα. Σε μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, η PYRAMIS διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής νεροχυτών παγκοσμίως. Σε μια ιδιόκτητη περιοχή 286.000 m2, οι εγκαταστάσεις παραγωγής καλύπτουν μία έκταση 30.000 m2 και στεγάζουν μία μονάδα με παραγωγική δυνατότητα, πάνω από 5.000 νεροχυτών ημερησίως. Καμιά υποχώρηση δεν έχει γίνει στις προδιαγραφές ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας των προϊόντων, καθώς και την ανάπτυξη βελτιώσεων, άμεσα και αποελεσματικά, με σεβασμό στο περιβάλλον.

Αξίες

 • Εντιμότητα
 • Ακεραιότητα
 • Αξιοπιστία
 • Υπευθυνότητα
 • Ομαδική δουλειά
 • Αφοσίωση στην εκπλήρωση των εταιρικών στόχων και προτεραιοτήτων
 • Επαγγελματισμός-Αποτελεσματικότητα
 • Αναγνώριση και Επιβράβευση της προσωπικής και ομαδικής προσπάθειας
 • Διεύρυνση του γνωστικού μας πεδίου
 • Αυτογνωσία-Αυτοκριτική

και πάνω απ' όλα...

...Πάθος για τη δουλειά μας!

Η πολιτική της Pyramis είναι να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται πλήρως στις ποιοτικές απαιτήσεις τους, παράγονται μέσα από διαδικασίες που διασφαλίζουν την υγιεινή και ασφάλεια των εργαζομένων της και προάγουν την προληπτική προστασία του περιβάλλοντος. Για το σκοπό αυτό η επιχείρηση έχει εφαρμόσει και διατηρεί ένα τεκμηριωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβάλλοντος και Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία (Υ.Α.Ε.) σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001, ISO 14001- EMAS και OHSAS 18001.

Αποστολή της Pyramis από την αρχή της λειτουργίας της είναι η εθελοντική προσφορά σε θέματα που αφορούν το εργατικό δυναμικό που στελεχώνει και στηρίζει την εταιρεία, η συνεχής εξυπηρέτηση και απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των συνεργατών της και η παρέμβαση σε θέματα που σχετίζονται με τη φροντίδα του περιβάλλοντος και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Στην Pyramis, το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της εταιρείας, γι’ αυτό και η επένδυση σε αυτό είναι ύψιστη προτεραιότητα.

Συνολικά απασχολούνται 423 άτομα (324 άνδρες & 99 γυναίκες), από τα οποία το 22% στη διοίκηση, το 60% στην παραγωγή και στην έδρα της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη ενώ το υπόλοιπο 18% απασχολείται στις θυγατρικές της εταιρείες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. Το 75% του διοικητικού προσωπικού διαθέτει πτυχία ανώτερης και ανώτατης εκπαίδευσης, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των εργαζομένων είναι 40 έτη. Ο μέσος όρος προϋπηρεσίας στην εταιρεία είναι 9 έτη, γεγονός που αποδεικνύει την σταθερότητα της εταιρείας στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

Εργοστάσιο - Γραφεία - Έκθεση Θεσσαλονίκης
17ο χλμ Θεσσαλονίκης - Σερρών
Τ.Θ 10 278
541 10 Θεσσαλονίκη
Τηλ. +30 23940 56 700
Φαξ. +30 23940 71 134
Email: sales@pyramis.gr

Υποκατάστημα - Έκθεση Αθηνών
Λεωφόρος Κηφισού 44 & Κ. Αλατσάτων
122 41 Αιγάλεω
Tηλ. +30 210 577 67 42
Φάξ. +30 210 577 67 470 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...