Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

ΔΩΡΕΕΣ

 • καταχωρήσεις
  294
 • σχόλιο
  1
 • εμφανίσεις
  12.870

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία VIODOM

spaan

180 εμφανίσεις

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία VIODOM που είναι πάντα δίπλα μας ,για την ευγενική χειρονομία της να μας κάνει Δωρεά 250 kg MKW 136 ΑΚΡΥΛΙΚΗ ΚΟΛΛΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ ΛΕΥΚΗ.

viodom1.jpg.3ca8a60645c12908a8f8bda4cc6d9e1e.jpg yliko.jpg.93a7af4df24b61a998f4aa114b4b4acb.jpg

Η VIODOM σήμερα είναι μια από τις δυναμικότερες ελληνικές εταιρείες στο χώρο των δομικών υλικών. Παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα δόμησης που καλύπτουν σχεδόν κάθε απαίτηση στις σύγχρονες κατασκευές και κατέχει μια σημαντική θέση στην ελληνική αγορά. Μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του χώρου της κατασκευής και μαζί τους ένα σημαντικό μερίδιο της εγχώριας αγοράς.

Από το 1992, η VIODOM έχει καταφέρει να τοποθετηθεί στις πρώτες επιλογές των επαγγελματιών στη βιομηχανία των δομικών υλικών. Η διασφαλισμένη ποιότητα των προϊόντων της και η άρτια τεχνική υποστήριξη αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρικής της ταυτότητας. 

Η εταιρεία δίνει μεγάλη σημασία στην έρευνα για την παραγωγή νέων προϊόντων και προσαρμόζεται συνεχώς στις σύγχρονες συνθήκες δόμησης. Προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες υπηρεσίες, σύμφωνα τόσο με τις απαιτήσεις τους όσο και με τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις, διαθέτει ολοκληρωμένες σειρές παραγόμενων υλικών και διακινούμενων προϊόντων:

 • ClimaSystem | Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων
 • Viodeco | Συστήματα Πατητής Τσιμεντοκονίας και Δάπεδα
 • SOVA | Έτοιμοι σοβάδες – Ειδικά κονιάματα Κόλλες & Αρμόστοκοι Πλακιδίων

Η εμπιστοσύνη και η σιγουριά που μας δείχνουν οι καταναλωτές, μας δικαιώνει, ενώ οι ευθύνες μας απέναντι στους αγοραστές πληθαίνουν. Γι' αυτό κι εμείς ανταποκρινόμαστε ανάλογα και πάντα σύμφωνα με τις αξίες μας, οι οποίες διέπουν όλες τις λειτουργίες της εταιρείας μας, που εκφράζουν το ποιοι είμαστε, πώς ενεργούμε και τι πιστεύουμε.

Επενδύουμε στην ασφάλεια και ποιότητα των προϊόντων
Θεωρούμε την ασφάλεια προσωπική μας ευθύνη και για αυτό εγγυώμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας, τα οποία είναι πιστοποιημένα με ISO 9001:2000. 

Έχουμε τους πελάτες μας στο επίκεντρο
Έχουμε συνάψει στενές σχέσεις με τους πελάτες, κατανοώντας τις ανάγκες τους και παρέχοντας πολύτιμες λύσεις, ξεπερνάμε τα στενά όρια της εμπορικής συνεργασίας και διατηρούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού.

Επιδιώκουμε την αριστεία
Το πάθος μας για τη δουλειά που κάνουμε μας οδηγεί σε συνεχείς προσπάθειες για ανάπτυξη και καινοτομία. Για αυτό το λόγο, η εταιρεία επενδύει διαρκώς σε σύγχρονο εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εξελιγμένη τεχνογνωσία.

Ενεργούμε με ακεραιότητα
Ενεργούμε με ειλικρίνεια και διαφάνεια σε όλες τις συναλλαγές και στις σχέσεις μας υποστηριζόμενες από άριστη εξυπηρέτηση.

Σεβόμαστε το περιβάλλον
Η εταιρεία υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο την προστασία του περιβάλλοντος εξασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και ακολουθεί όσο το δυνατόν λιγότερο ρυπογόνες διαδικασίες για την παραγωγή τους.

1992 | ΙΔΡΥΣΗ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1992 με αντικείμενο δραστηριότητας αρχικά την προμήθεια και διακίνηση δομικών υλικών και λίγο αργότερα και την παραγωγή τους.

1996 | ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΤΟΙΜΩΝ ΣΟΒΑΔΩΝ & ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

Το 1996 εισάγει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τους έτοιμους σοβάδες, ενώ προχωρά επίσης στην παραγωγή υλικών για στεγανοποίηση, εμπλουτίζοντας έτσι ένα σύνολο προϊόντων που βασίζονται στην δική της τεχνογνωσία.

Από το 2004 βρίσκεται στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στην Νέα Χαλκηδόνα και ένα χρόνο αργότερα εγκαινιάζει τον εκθεσιακό χώρο – υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα ολοκληρώνει τον πλήρη εκσυγχρονισμό όλου του τεχνολογικού της εξοπλισμού με συστήματα παραγωγής που υπερκαλύπτουν τις σύγχρονες απαιτήσεις ασφαλείας, ελέγχου και διαχείρισης ποιότητας, εξασφαλίζοντας τα με πιστοποιητικό ISO 9001:2000.

Προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες υπηρεσίες, η VIODOM επενδύει διαρκώς σε σύγχρονο εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό και εξελιγμένη τεχνογνωσία.

Η VIODOM έχοντας ως επίκεντρο την έρευνα για παραγωγή νέων προϊόντων, την προσαρμογή της εταιρείας στις σύγχρονες συνθήκες δόμησης αλλά και προκειμένου να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες υπηρεσίες, σύμφωνα τοσο με τις απαιτήσεις τους όσο και με τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις, δημιούργησε σειρές παραγόμενων υλικών και διακινούμενων προϊόντων.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Α.Ε.

2 ΧΛΜ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τ.Κ. 57007 ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

Τ.Θ. 11 – ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

ΤΗΛ.: 23910 23670

FAX: 23910 21121

E-mail: info@viodom.gr0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...