Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

ΔΩΡΕΕΣ

 • καταχωρήσεις
  265
 • σχόλιο
  1
 • εμφανίσεις
  7.533

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία GS-GROUP

spaan

116 εμφανίσεις

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία GS-GROUP που είναι πάντα δίπλα μας ,για την ευγενική χειρονομία της να μας κάνει Δωρεά  ΚΑΜΕΡΕΣ KTEC D720PL TV1/AHD/CV

gs1.jpg.8c9baef33487dea8986fedbb40eefe0e.jpg 27459018-564001567269117-3446880801110129952-n(1).jpg.942a1c1c8751e31f928364056387c4e8.jpg27331638-564001540602453-1829429921835694251-n.jpg.250c0e846faab21131780da5d54af7bf.jpg

Η GS-GROUP ως δυναμικός παράγοντας στο χώρο παροχής υπηρεσιών ιδιωτικής ασφάλειας δραστηριοποιείται με υπευθυνότητα και αναλαμβάνει να καλύψει κάθε ανάγκη των πελατών της για προληπτική εφαρμογή μέτρων προστασίας από κακόβουλες και εγκληματικές ενέργειες.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2001, ενώ το 2009 αναδιοργανώθηκε και έκτοτε παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συστήματα ηλεκτρονικής ασφάλειας καθώς και το δικό μας Κέντρο Λήψης Σημάτων, έναν κεντρικό σταθμό παρακολούθησης και προώθησης σημάτων συναγερμού, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, ικανό να συνδυάζει την προσωπική ενέργεια και τη συλλογική δράση με αποτελεσματικότητα και σκοπό την προστασία και διαφύλαξη της περιουσίας σας 24 ώρες τη μέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

Επισκεφτείτε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα εδώ, όπου θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συστημάτων συναγερμού καθώς και παρελκόμενα αυτών.

Τα στελέχη μας ενημερώνονται συνεχώς, προκειμένου να βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογίας και προσφέρουν σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις, προσαρμοσμένες τόσο στις δικές σας ανάγκες όσο και σε ανταγωνιστικές τιμές.

«Η ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχουμε, είναι πού σημαντικός παράγοντας για εμάς. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους και πλέον επώνυμους κατασκευαστές, οι οποίοι είναι όλοι πιστοποιημένοι με ISO 2001.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
Η GS GROUP, παράλληλα με την προμήθεια των υλικών, σας παρέχει και ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχετικά με τα συστήματα ηλεκτρονικής ασφάλειας καλύπτοντας ολοκληρωμένα όλους τους τομείς σχετικά με την παροχή υπηρεσιών στα συστήματα προστασίας εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.Η GS Group διαθέτει το δικό της Κέντρο Λήψης Συναγερμού με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και συνδυάζει την προσωπική ενέργεια και τη συλλογική δράση, με την αποτελεσματικότητα με σκοπό την προστασία και διαφύλαξη της περιουσίας σας 24ώρες/365 ημέρες.

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ
Αναλαμβάνουμε πάρκα Φωτοβολταϊκών με προνομιακές τιμές.

Σύστημα ασφάλειας με συναγερμό
Κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης CCTV
Κέντρο λήψης σημάτων 24 ώρες / 365 μέρες
Ενημέρωση οπλισμού – αφοπλισμού μέσω SMS
Προβολή και παρακολούθηση από το κινητό σας μέσω Internet
Άμεση επέμβαση με προσωπικό ασφαλείας
Δωρεάν έλεγχος του συστήματος
Παρακολούθηση των φάσεων του ρεύματος και της απόδοσης παραγωγής

GPS TRACKER
Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για τις μεγάλες προσφορές GPS Trackers.

Η GS Group είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα των συσκευών παρακολούθησης και εντοπισμού οχημάτων και ανθρώπων, την Teltonika.

Διαθέτουμε δικό μας server και μέσω της ιστοσελίδας hellastracker.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε τα οχήματά σας.

Με τις συσκευές της Teltonika μπορείτε να παρακολουθήσετε το όχημά σας σε πραγματικό χρόνο, να ορίσετε μέχρι 5 γεωγραφικές ζώνες επιτήρησης, να ελέγξετε την ταχύτητα και γενικά την οδηγική συμπεριφορά του οχήματος, να αναγνωρίσετε τον οδηγό και επίσης στην περίπτωση του σκάφους μπορείτε να ειδοποιηθείτε αν πήρε νερά.

Οι συσκευές της Teltonika είναι ευρωπαϊκής κατασκευής τελευταίας τεχνολογίας, μπορούν να αποστείλουν τις συντεταγμένες GPS μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας και είναι κατάλληλες για γρήγορο και εύκολο εντοπισμό της θέσης αυτοκινήτων, φορτηγών, πλοίων κλπ. Μπορείτε να παρακολουθείτε διαρκώς το όχημά σας μέσω του διαδικτύου ή να μάθετε το στίγμα του με ένα απλό μήνυμα SMS. Μπορείτε να ελέγχετε την ταχύτητα του αυτοκινήτου με μόνιμη καταγραφή όλο το 24ωρο. Θα γνωρίζετε πάντα πού βρίσκεται το αυτοκίνητο σας, πού πήγε, πότε και για πόσο χρονικό διάστημα σταμάτησε καθώς και όλο το ιστορικό των διαδρομών που έκανε τους τελευταίους μήνες.

Επίσης με έναν ειδικό αντάπτορα μπορείτε να αποκτήσετε πληροφορίες όπως: ένδειξη ανάφλεξης, χιλιόμετρα οχήματος, ταχύτητα του οχήματος, συνολική κατανάλωση καυσίμων, στάθμη καυσίμου, θέση επιτάχυνσης, θερμοκρασία κινητήρα, εργασία κινητήρα, διάρκεια ζωής του κινητήρα, συναγερμό, ζώνη ασφαλείας οδηγού και συνοδηγού, κατάσταση του αερόσακου, προειδοποίηση ελέγχου κινητήρα, προειδοποίηση χαμηλής στάθμης καυσίμων, πίεση και επίπεδο λαδιού και πολλά άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά του AVL τερματικού:

Ασφάλεια / παρακολούθηση αυτοκινήτου
Λειτουργία μέσω παραμέτρων (λήψη & αποστολή)
Πράσινη οδήγηση (αξιολόγηση της επιτάχυνσης, του φρεναρίσματος, των στροφών)
Online παρακολούθηση
Γεωφράχτης (geofence)
Αισθητήρας κίνησης
Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας όταν είναι σε κατάσταση αναμονής.
Εσωτερική εφεδρική μπαταρία

Δυνατότητες
GPS and I/O data acquisition
Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο
Δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικών αισθητήρων
Έξυπνος αλγόριθμος για την λήψη δεδομένων (ώρα, απόσταση, γωνία και βάσει συμβάντων)
Αποστολή δεδομένων μέσω GPRS (πρωτόκολλα TCP/IP και UDP/IP)
Έξυπνος αλγόριθμος για συνδέσεις GPRS (εξοικονόμηση κίνησης GPRS)
Λειτουργία σε δίκτυα περιαγωγής (roaming – λίστα με προτεινόμενους παροχείς GSM)
Εντοπισμός συμβάντων στις Ι/Ο συσκευές και αποστολή αυτόν μέσω GPRS ή SMS
Προγραμματισμένη αποστολή 24 συντεταγμένων μέσω SMS
Ορισμός μέχρι 5 γεωγραφικών ζωνών επιτήρησης (geofence zones – ορθογώνιες ή κυκλικές)
Κατάσταση αναμονής (εξοικονόμηση ενέργειας οχήματος)
FOTA (firmware updating via GPRS)
Αισθητήρες κίνησης
Πολύ μικρό κουτί εύκολο στην τοποθέτηση
Καταγραφή σε πραγματικό χρόνο
Λίστα εξουσιοδοτημένων αριθμών για λήψη εντολών.
Προηγμένη ανίχνευση υπερβολικής ταχύτητας
Αναγνωριστικό οδηγού (1-Wire ® iButton ID κλειδί)
Ελεγχος συμπεριφοράς αυτοκινήτου (επιταχύνσεις, επιβραδύνσεις και στροφές) για την ελαχιστοποίηση της εκμετάλλευσης του οχήματος

Η κάρτα Sim που παρέχεται είναι Global το οποίο σημαίνει ότι το όχημα μπορεί να βγει σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς χρεώσεις περιαγωγής. Η καταγραφή των δεδομένων γίνεται σε δικό μας server. Σε περίπτωση που μετακινηθεί το όχημα χωρίς να βάλετε το κλειδί στην μηχανή ή αν κάποιος προσπαθήσει να την αποσυνδέσει από την μπαταρία, η συσκευή θα σας στείλει ένα μήνυμα στο κινητό σας. Με την συσκευή αυτή επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε για την οδηγική συμπεριφορά του οδηγού. Το αυτοκίνητό σας, η μηχανή και το σκάφος σας μπορεί να εντοπιστεί άμεσα από ενδεχόμενη κλοπή ενώ θα έχετε την δυνατότητα να το σταματήσετε στέλνοντας απλά ένα SMS ή μία εντολή από τον υπολογιστή σας. Επίσης μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε συγκεκριμένους αριθμούς κινητών τηλεφώνων για να στέλνετε εντολές. Οι συσκευές της Teltonika είναι πολύ μικρές και εύκολες στην τοποθέτηση.

Εφαρμογές
Ασφάλεια
Παρακολούθηση και καταγραφή
Οδική βοήθεια
Πληρωμή διοδίων

Τεχνικές πληροφορίες:

GSM: Quad-band 900/1800 MHz; 850/1900 MHz GPRS class 10 (up to 85,6 kbps); SMS (text/data)
GPS/GLONASS: NMEA protocol compatible. Messages: GGA, GGL, GSA, GSV, RMC, VTG, TXT 32 channel GPS/GLONASS receiver Not less than -160 dBm

Διεπαφή:

1 ψηφιακή είσοδο που προορίζεται για την παρακολούθηση της ανάφλεξης
2 ψηφιακές είσοδοι
1 αναλογική είσοδο (10V ή 30V)
2 ψηφιακές Open-colector εξόδους (σύνδεση εξωτερικών ρελέ, LED, βομβητές κλπ)
1-Wire® αισθητήρα θερμοκρασίας
1-Wire® iButton
Αισθητήρα κίνησης
Τροφοδοσία ρεύματος (+10 … 30) V DC
Κεραία εσωτερική
GSM εσωτερική
GPS / GLONASS εσωτερική κεραία
Ενσωματωμένη εφεδρική μπαταρία
2 LED κατάστασης
USB Port
Διαμόρφωση και μεταφόρτωση firmware (FOTA και μέσω καλωδίου USB)

gs2.jpg.21ca2b9524c269323a8cabf761b2e37d.jpg

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ
Άπειρες φορές έχουμε ακούσει την σειρήνα ενός συναγερμού να χτυπά. Στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς να δίνει κανείς μας σημασία. Αν όμως υπάρχει σύνδεση με Κέντρο Λήψης Σημάτων τα πράγματα αλλάζουν. Το σήμα του συναγερμού καταφθάνει ταχύτατα στο κέντρο επιχειρήσεων και το εξειδικευμένο έμπειρο προσωπικό ασφαλείας αναλαμβάνει άμεσα να ενημερώσει και να κινητοποιήσει όλους τους αρμόδιους που εμπλέκονται στην συγκεκριμένη φυλασσόμενη εγκατάσταση.

Ένας συναγερμός μπορεί να χτυπά για πολλούς λόγους. Οι κυριότεροι είναι οι κάτωθι: Ένας διαρρήκτης – κακοποιός να παραβιάζει τον χώρο μας ενώ λείπουμε μακριά ή ακόμα ενώ κοιμόμαστε μέσα στον χώρο μας. Το κέντρο λήψης σημάτων της GS GROUP θα λάβει αμέσως σήμα διάρρηξης το οποίο θα αναφέρει αναλυτικά από ποιο σημείο ή σημεία ακριβώς του χώρου μας έχει παραβιαστεί, οι χειριστές θα προβούν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να προλάβουν, να αποτρέψουν και να ενημερώσουν.

Άλλος λόγος είναι γιατί κάποιος προσπαθεί να σαμποτάρει το σύστημα του συναγερμού να προκαλέσει δολιοφθορά με σκοπό να απομονώσει πιθανώς την σειρήνα του για να μην χτυπά ώστε να «δουλέψει» ανενόχλητος. Αμέσως το κέντρο λήψης σημάτων της GS GROUP θα λάβει σήμα Σαμποτάζ της σειρήνας και θα κάνει τις απαραίτητες ενημερώσεις.

Μπορεί να χτυπά γιατί ο συναγερμός έχει κάποιο τεχνικό πρόβλημα όπως πρόβλημα με την μπαταρία του ή κάποιο ασύρματο αισθητήριό  του δεν έχει μπαταρία και άλλα πολλά. Το κέντρο λήψης σημάτων της GS GROUP θα λάβει σήμα ξεχωριστό για κάθε περίπτωση και θα κάνει τις απαραίτητες ενέργειες.  Επίσης σε περιπτώσεις που απειλείται η ίδια μας η ζωή, παράδειγμα Απειλή – Εξαναγκασμένος αφοπλισμός  του συναγερμού υπό την  απειλή κάποιου  όπλου,  σε περίπτωση Ληστείας – Πανικού, σε περίπτωση Ιατρικής Βοήθειας, σε περίπτωση εγκλωβισμού σε ανελκυστήρα χωρίς να είναι κανένας άλλος στο κτήριο. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις μόνο το κέντρο λήψης σημάτων μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, λαμβάνοντας αντίστοιχο σήμα σε κάθε περίπτωση και πράττοντας γρήγορα για βοήθεια. Χωρίς κέντρο λήψης  δεν θα υπάρχει κανείς να βοηθήσει.

Το κέντρο λήψης σημάτων της GS GROUP είναι αυτό που θα προσφέρει όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα 365 ημέρες τον χρόνο βοήθεια τηλεφωνική σε ότι αφορά τον χειρισμό του συστήματος του συναγερμού σας. Είναι αυτό που με ένα τηλεφώνημά σας  θα σας ενημερώσουν οι έμπειροι χειριστές του, οποιαδήποτε στιγμή για την κατάσταση του συναγερμού σας, παράδειγμα είναι οπλισμένος – ON ώστε να προστατεύεται ο χώρος μου ή τον ξέχασα να τον θέσω σε λειτουργία, επανήλθε το ρεύμα, μήπως κάποιος υπάλληλος αφόπλισε εκτός ωραρίου με δόλιο σκοπό κ.α.

Το κέντρο λήψης σημάτων είναι υποχρεωτικό σε πολλές περιπτώσεις σύναψης ασφαλιστήριου συμβολαίου με κάποια ασφαλιστική εταιρεία για περιπτώσεις διάρρηξης, φωτιάς, μερικής κλοπής εμπορεύματος και άλλα και σε κάποιες άλλες περιπτώσεις υπάρχει σημαντική έκπτωση των ασφαλίστρων.
Με το κέντρο λήψης σημάτων της GS GROUP  μπορείτε να έχετε αν το ζητήσετε πλήρη καταγραφή και αποστολή μηνιαίας ή εβδομαδιαίας κίνησης του συναγερμού σας με οπλισμούς – αφοπλισμούς για καλύτερο έλεγχο της ασφάλειας του χώρου σας, της περιουσίας σας.

Με το κέντρο λήψης σημάτων της GS GROUP θα είστε σίγουροι ότι θα έχετε έγκαιρη ενημέρωση χωρίς αμφιβολίες ξεκάθαρα. Δεν έχουμε να κάνουμε με ένα «άψυχο» τηλεφωνητή ή με ένα sms στο κινητό μας (που μπορεί και να είναι εκτός δικτύου) ή  με την πλακέτα του συναγερμού, αλλά με έναν άνθρωπο – χειριστή που θα σας εντοπίσει στα τηλέφωνα που έχετε δώσει και θα σας ενημερώσει με ακρίβεια και θα μπορείτε να τον ρωτήσετε λεπτομέρειες για τον προστατευόμενο χώρο που μπορεί να αποβούν καίριες.
Γιατί θέλετε αυτόνομα και αυτόματα χωρίς άσκοπες ενοχλήσεις, να ενεργεί το κέντρο λήψης της GS GROUP σε όποια σήματα που εσείς επιθυμείτε να ενεργεί.

Το κέντρο λήψης σημάτων & εικόνας της GS GROUP συμβάλει σημαντικά και ολοκληρώνει την προστασία σας. Σίγουρα κάθε επιπλέον μέτρο ασφάλειας που λαμβάνετε συμβάλει σε μια ολοκληρωμένη προστασία και ασφάλεια της περιουσίας σας.

Οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να συνδεθεί το σύστημα συναγερμού με ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων είναι αρκετοί.

Εμείς θα σας παρουσιάσουμε κάποιους από αυτούς:
Για να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι αν χτυπήσει ο συναγερμός τους ενώ βρίσκονται μακριά, θα πρέπει το σύστημα συναγερμού να χρησιμοποιεί ένα από τα παρακάτω μέσα:
α) Τηλεφωνική γραμμή ή κινητό τηλέφωνο (GSM),
β)Σταθερό internet ή κινητό internet (GPRS)
γ) RF .

Υπάρχουν αρκετοί απλοί τρόποι για να εμποδίσουν το σύστημα συναγερμού να επικοινωνήσει, μπλοκάροντας ταυτόχρονα όλους τους τρόπους. Η μόνη και ασφαλή περίπτωση, είναι το σύστημα συναγερμού να είναι συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σημάτων και να επικοινωνεί με αυτό, ακόμα και κάθε 1΄ (σε χώρους υψηλού κινδύνου).
Σε αυτή την περίπτωση, η κινητοποίηση θα γίνει όχι γιατί έλαβε το Κέντρο Λήψης Σημάτων κάποιο σήμα συναγερμού, αλλά γιατί έχει Διακοπή Επικοινωνίας.

Μόνο ένα Κέντρο Λήψης Σημάτων μπορεί να το παρακολουθήσει αυτό. Και η πράξη έδειξε ότι ακόμα και εάν προγραμματίσουμε σε έναν απλό τηλεφωνητή όλα τα τηλέφωνα, όλης της οικογένειας, σε μια κοινωνική εκδήλωση όπως γάμος ενός συγγενικού προσώπου, κανένας δεν θα είναι σε θέση να ελέγξει, ούτε καν το κινητό του.

Μόνο το Κέντρο Λήψης Σημάτων γνωρίζει αν βρίσκεστε υπό απειλή εσείς ή κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς σας. Οι σύγχρονοι συναγερμοί έχουν την δυνατότητα να ρυθμιστεί σ’ αυτούς ένας κωδικός απειλής. Αυτός ο κωδικός είναι διαφορετικός από τον κανονικό σας κωδικό και λειτουργεί μόνο αν είστε συνδεδεμένοι με το Κέντρο Λήψης Σημάτων. Έτσι αν βρίσκεστε υπό απειλή και σας πει ο κλέφτης να αφοπλίσετε τον συναγερμό, εισάγετε αυτό τον κωδικό, ο συναγερμός αφοπλίζει κανονικά και δεν θα χτυπήσει στο χώρο, αλλά το Κέντρο Λήψης Σημάτων ενημερώνεται ότι αφοπλίσατε με τον κωδικό απειλής, οπότε ενεργοποιείται με προτεραιότητα η προσυμφωνημένη διαδικασία ενημέρωσης.
Ένα σύστημα συναγερμού μπαίνει για να μας προστατεύει, για όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια. Υπάρχουν συστήματα τα οποία είναι τοποθετημένα εδώ και 30 χρόνια. Σίγουρα δεν έχουν τις δυνατότητες ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας, αλλά τη δουλειά τους την κάνουν , αρκεί να μην έχουν κάποια βλάβη.

Το ότι το σύστημα οπλίζει, αφοπλίζει και χτυπά η σειρήνα όταν το παραβιάσουμε , δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ έχει κάποια δυσλειτουργία την οποία και είχε εκδηλώσει στο παρελθόν μέσω του πληκτρολογίου και του ήχου.
Στην συντριπτική πλειοψηφία οι χρήστες βάζουν και ξανά βάζουν τον κωδικό τους , μέχρι να το επαναφέρουν στην προηγούμενη κατάσταση. Στην πραγματικότητα όμως, το σύστημα παρουσιάζει κάποια βλάβη και ο χρήστης την παρακάμπτει, (με την χρήση του κωδικού) με αποτέλεσμα το σύστημα να υπολειτουργεί.

Μόνο στην περίπτωση που είναι συνδεδεμένο με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, το σύστημα θα ενημερώσει στέλνοντας τον αντίστοιχο κωδικό προβλήματος, άσχετα με το τι θα κάνει ο χρήστης. Έτσι θα επέμβει ο αρμόδιος τεχνικός για την επίλυση του προβλήματος.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων σε μια ενδεχόμενη παραβίαση του χώρου σας, έχει πολύ καλύτερη εικόνα για το ποια ζώνη χτύπησε, με ποια σειρά χτύπησαν οι ζώνες, εάν παραμένουν ανοιχτές ή αποκαταστάθηκαν. Σε τι κατάσταση βρίσκεται το ρεύμα και η μπαταρία και εάν προσπάθησαν να σταματήσουν το σύστημα συναγερμού παραβιάζοντας την εξωτερική σειρήνα, τα πληκτρολόγια, ακόμα και την κεντρική μονάδα. Όλα τα παραπάνω είναι πληροφορίες που μόνο ένας εκπαιδευμένος χειριστής του Κέντρο Λήψης Σημάτων μπορεί να συνεκτιμήσει και να πληροφορήσει ακόμα και την αστυνομία, προκειμένου να πραγματοποιηθεί καλύτερος έλεγχος στα σημεία από τα οποία ελήφθησαν τα σήματα συναγερμού.

Σε περίπτωση που ο φυλασόμενος χώρος διαθέτει κλειστό κύκλωμα με κάμερες τότε το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας μπορεί να ελέγχει το χώρο σε λιγότερο από 30΄΄ με το πάτημα ενός κουμπιού. Στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια μια κλοπής καταστραφεί το καταγραφικό του χώρου, οι καταγραφές έχουν μεταφερθεί και αποθηκευτεί στον server του Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας.

Στη πλειοψηφία των χώρων μπορεί να τοποθετηθεί σύστημα συναγερμού πρακτικά απαραβίαστο με την έννοια ότι κάθε προσπάθεια παραβίασης, θα ανιχνευτεί.

Απαραίτητη προϋπόθεση: Ο εγκαταστάτης να είναι πιστοποιημένος και έμπειρος (και να μην ρωτήσουμε για το κόστος του συστήματος)

Για την ενημέρωση όταν χτυπά ένα σύστημα συναγερμού δεν υπάρχει απαραβίαστος τρόπος παρά μόνο η συνεχή επιτήρηση της επικοινωνίας, δυνατότητα που έχει ΜΟΝΟ ένα κατάλληλα εξοπλισμένο ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας είναι μια υπηρεσία που σε συνεργασία με το σύστημα συναγερμού ή των καμερών στο σπίτι η στον επαγγελματικό σας χώρο παρακολουθεί την ιδιοκτησία σας 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες τον χρόνο δίνοντάς σας την προστιθέμενη ηρεμία και σιγουριά που χρειάζεστε.

Πως Λειτουργεί; 
Το σύστημα συναγερμού συνδέεται με το Κ.Λ.Σ μέσω της:

1) Τηλεφωνικής Γραμμής
2) Internet & GPRS
3) GSM

και ενημερώνεται για την όποια κατάσταση το συστήματος όπως:

1) Οπλισμός-αφοπλισμός και από ποιον χρήστη.
2) Συναγερμός με πλήρη περιγραφή της ζώνης.
3) Διακοπή ρεύματος.
4) Διακοπή τηλεφωνικής Γραμμής.
5) 24ωρο TEST .
6) Χαμηλή στάθμη της μπαταρίας.
7) Κωδικός Απειλή.
8) Συναγερμός Πανικού.
9) Συναγερμός φωτιάς/καπνού.
10) Επείγουσας Ιατρική Βοήθειας.

επίσης εάν ο χώρος είναι εξοπλισμένος με κάμερες το Κέντρο Λήψης Σημάτων και Εικόνας μπορεί και επιβλέπει τον χώρο και ελέγχει την όποια αιτία ενεργοποίησης του συναγερμού και ενημερώνει άμεσα την ομάδα Άμεσης Επέμβασης, το πλησιέστερο Αστυνομικό τμήμα καθώς και τον πελάτη.

Σας προσφέρει επίσης την δυνατότητα να συνδέεστε εσείς μέσω του INTERNET ή μέσω κινητού τηλεφώνου στην κονσόλα του Κέντρου Λήψης Σημάτων διαθέτοντας έναν προσωπικό κωδικό για τον πλήρη έλεγχο και την ενημέρωση σας ως προς τα σήματα που έχουν σταλεί.

ΚΑΜΕΡΕΣ CCTV
Που χρησιμεύουν;
Το κλειστό κύκλωμα είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος επιτήρησης-παρακολούθησης ενός χώρου. Ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε χώρου, τοποθετούνται τα κατάλληλα υλικά ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει είτε τοπικά με τη χρήση monitor, είτε δικτυακά, είτε μέσω της επίγειας τηλεόρασης.

Με την λήψη σήματος εικόνας από το σύστημα ασφαλείας στον χώρο του συνδρομητή, ο χειριστής του κέντρου λήψης παρατηρεί τα συμβάντα και διαπιστώνει σύμφωνα με τις δυνατότητες και εντός του οπτικού πεδίου του εγκατεστημένου εικονολήπτη, την σοβαρότητα του περιστατικού.

Εάν ο χειριστής διαπιστώσει πως τα συμβάντα, βλάπτουν ή πιθανώς να βλάψουν τα έννομα συμφέροντα του συνδρομητή, πραγματοποιεί τις προβλεπόμενες και προσυμφωνηθέντες ενέργειες. Προβλεπόμενες ενέργειες είναι η ενημέρωση της άμεσου δράσης και η ενημέρωση του συνδρομητή για τα παρατηρηθέντα συμβάντα.

ΘΥΡΟΤΗΛΕΦΩΝΑ
Η εγκατάσταση περιλαμβάνει:
Εγκατάσταση των καλωδίων του θυροτηλεφώνων/θυροτηλεοράσεων και μπουτονίερας
Έλεγχος καλωδίωσης
Εγκατάσταση και σύνδεση της μπουτονιέρας στην είσοδο
Εγκατάσταση και σύνδεση των θυροτηλεφώνων/θυροτηλεοράσεων
Εγκατάσταση και σύνδεση του/των ενισχυτών
Έλεγχος καλής λειτουργίας

Εγκαταστάσεις θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων σε παλιές εγκαταστάσεις
Αποσύνδεση και αποξύλωση του/των παλιών ενισχυτών
Αποσύνδεση και αποξύλωση της παλιάς μπουτονιέρας στην είσοδο
Αποσύνδεση και αποξύλωση των παλιών θυροτηλεφώνων/θυροτηλεοράσεων
Εγκατάσταση και σύνδεση της καινούργιας μπουτονιέρας στην είσοδο
Εγκατάσταση και σύνδεση των καινούργιων θυροτηλεφώνων/θυροτηλεοράσεων
Εγκατάσταση και σύνδεση του/των καινούργιων ενισχυτών

Επικοινωνήστε μαζί μας

GS Group
Διεύθυνση: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑΣ 89 - Κ.Τούμπα, Θεσσαλονίκη - Τ.Κ. 54453
Τηλέφωνο: 2310 917100   
Φαξ: 2310 917161     
Email: info@gsshop.gr0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...