Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

ΔΩΡΕΕΣ

 • καταχωρήσεις
  294
 • σχόλιο
  1
 • εμφανίσεις
  12.870

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία epipla.com

spaan

145 εμφανίσεις

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία epipla.com που είναι πάντα δίπλα μας ,για την ευγενική χειρονομία της να μας κάνει Δωρεά 4 τεμάχια ΣΚΑΜΠΩ 

logo.png.4b794811e5ff299b5c56088691b2baae.png19554648-558674081135199-1209792549624304565-n.thumb.jpg.da9eae368437d65ff549f530716cf715.jpg

Τι είναι το Epipla.com

Το epipla.com είναι μια αποκλειστικά ψηφιακή έκθεση επίπλων που στόχο έχει να βοηθήσει κυρίως τους επαγγελματίες να αναζητήσουν και να βρουν τα έπιπλα που τους ταιριάζουν με μερικά μόνο κλικ αποφεύγοντας τις χρονοβόρες και κουραστικές μετακινήσεις. 

Η ιδέα ήταν απλή, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο με χιλιάδες έπιπλα εκμεταλλευόμενο όλα τα πλεονεκτήματα του Ίντερνετ για να διευκολύνει ακόμη και τους μη σχετικούς να  επιλέξουν εύκολα τα έπιπλα που ταιριάζουν στο χώρο τους.

Σε συνεργασία με μεγάλα εργοστάσια της Ελλάδας και της Ευρώπης αλλά και με τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρίες επίπλων από Ασιατικές χώρες, το epipla.com φιλοξενεί μεγάλη γκάμα επίπλων για όλες τις απαιτήσεις των επαγγελματιών της Ελλάδας.  

Η επιλογή των επίπλων έγινε με στόχο να καλύψει επιχειρήσεις διαμονής (ξενοδοχεία, βίλες, ενοικιαζόμενα δωμάτια), εστίασης (εστιατόρια, σνακ μπαρ), διασκέδασης (καφέ, μπαρ, club) και επιχειρήσεις ιδιωτικών εκδηλώσεων (catering, κτήματα). 

Η εταιρία μας δε διαθέτει πραγματικό χώρο έκθεσης επίπλων. Όλες οι εργασίες που απαιτούνται για την καθημερινή ενημέρωση της ιστοσελίδας μας αλλά και για την διεκπεραίωση των παραγγελιών σας πραγματοποιούνται από τα γραφεία μας. Όπως σε όλους τους τομείς έτσι και στο εμπόριο, το ίντερνετ διευκολύνει τους χρήστες του σε όλα τα στάδια για την ολοκλήρωση μιας αγοράς ενώ συντελεί και στη μείωση του τελικού κόστους των αγαθών που διακινούνται μέσω αυτού. Τα έπιπλα που αγοράζονται μέσω του epipla.com αποστέλλονται τις περισσότερες φορές απευθείας από τα εργοστάσια ή τους συνεργάτες εισαγωγείς για την αποφυγή περιττών μεταφορικών εξόδων και καθυστερήσεων ενώ η τιμολόγηση και η εξόφληση θα γίνεται από και προς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Η αγάπη μας για το έπιπλο και το design σε συνδυασμό με την αγάπη και την εμπειρία για το ηλεκτρονικό επιχειρείν οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος. Το προσωπικό μας αποτελείται από νέα άτομα με άρτια τεχνική κατάρτιση στις νέες τεχνολογίες και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Γιατί να επιλέξετε το epipla.com

1.Ποικιλία

Γνωρίζοντας τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης, φροντίσαμε να διαθέτουμε έπιπλα που να ταιριάζουν στις απαιτήσεις αυτών συνδυάζοντας τα μη επώνυμα και οικονομικά έπιπλα εισαγωγής από ασιατικές κυρίως χώρες με μοντέρνα αυθεντικά έπιπλα γνωστών ευρωπαϊκών οίκων δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να επιλέξει βάσει των δικών του προτεραιοτήτων και αναγκών χρησιμοποιώντας ειδικά φίλτρα αναζήτησης και άλλες λειτουργίες που μόνο το ίντερνετ μπορεί να παρέχει.

2. Άνεση και ευκολία

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι ανοικτό 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα δίνοντας σας τη δυνατότητα να το επισκεφθείτε όποτε θέλετε, όσες φορές θέλετε και από όποιο μέρος του κόσμου κι αν βρίσκεστε κάνοντας έτσι όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς χωρίς να ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο και χρήματα σε μετακινήσεις. Νιώστε άνετα κατά την περιήγηση σας στην ηλεκτρονική έκθεση του epipla.com χωρίς την πίεση κάποιου πωλητή. Δημιουργήστε λογαριασμό και αποθηκεύστε σε λίστα προφοράς τα έπιπλα που σας ενδιαφέρουν έτσι ώστε να μπορείτε να τα ελέγξετε όσες φορές το επιθυμείτε πριν προβείτε στην αποστολή της αίτησης προσφοράς.

3. Εξυπηρέτηση

Οποιαδήποτε στιγμή το θελήσετε μπορείτε επικοινωνήσετε με κάποιον εκπρόσωπο σχετικά με τα προϊόντα μας ή την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2117707708, με e-mail στο sales@epipla.com ή ακόμη και  μέσω του ζωντανού chat που διαθέτει η σελίδα μας τις εργάσιμες ώρες.

4. Οικονομία

Διαθέτοντας τα προϊόντα μας αποκλειστικά μέσω ίντερνετ, τα λειτουργικά κόστη της εταιρίας μας είναι σαφώς χαμηλότερα καθώς δεν διαθέτουμε πραγματική έκθεση με υψηλά έξοδα για ενοίκια και μισθούς πωλητών. Ξοδεύουμε πολύ λιγότερα χρήματα για την παρουσίαση των επίπλων μας αποφεύγοντας την εκτύπωση καταλόγων, ενώ περιορίζουμε σημαντικά το κόστος στον τομέα της προβολής καθώς χρησιμοποιούμε ως αποκλειστικό μέσο διαφήμισης τις δωρεάν μηχανές αναζήτησης Google, Bing κ.α. Τέλος, ελαχιστοποιούμε τα μεταφορικά έξοδα καθώς σε πολλές περιπτώσεις τα προϊόντα αποστέλλονται απευθείας από το εργοστάσιο ή τον εισαγωγέα με τον οποίο συνεργαζόμαστε. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνουμε ανταγωνιστικές τιμές κάτι που επωφελείται αποκλειστικά ο καταναλωτής, δηλαδή εσείς!
 
5. Αξιοπιστία

Πίσω από την ιστοσελίδα epipla.com βρίσκεται μια ομάδα έτοιμη να σας εξυπηρετήσει και να είναι δίπλα σας σε κάθε στάδιο της παραγγελίας σας, από την αναζήτηση και την πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα μας μέχρι την αποστολή τους στην πόλη σας. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία μαζί σας με χρήση ζωντανής υποστήριξης μέσω chat αλλά και άμεσης απάντησης μέσω email έτσι ώστε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο το κενό που δημιουργείται λόγω της έλλειψης άμεσης δια ζώσης επαφής που χαρακτηρίζει τη χρήση του διαδικτύου.

6. Πληροφορίες προϊόντων

Είμαστε λάτρεις της πληροφορικής και της σωστής πληροφόρησης. Ως εκ τούτου τα έπιπλα που προβάλλονται στην ιστοσελίδα μας διαθέτουν όσο το δυνατόν περισσότερες εικόνες και πληροφορίες για τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα, τα διαθέσιμα χρώματα και τις διαστάσεις τους ενώ παράλληλα περιλαμβάνουν και πληροφορίες σχετικά με τις προτεινόμενες χρήσεις αυτών. 

7. Καινοτομία

Χρησιμοποιούμε όλες τις νέες τεχνολογίες του ηλεκτρονικού εμπορίου για τη σωστή αναζήτηση και παρουσίαση των προϊόντων μας αλλά και για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αν είστε λάτρεις των νέων τεχνολογιών και ειδικά του ίντερνετ τότε θέλουμε να γνωρίζετε πως δημιουργήσαμε αυτή την ιστοσελίδα απευθυνόμενοι κυρίως σε εσάς. Αν παρόλα αυτά οι υπηρεσίες μας δεν σας καλύπτουν, παρακαλούμε στείλτε μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας στη διεύθυνση: info@epipla.com. Όλα τα μηνύματα σας λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν και όλες οι απαιτήσεις σας γίνονται θέματα συζητήσεων για εμάς με στόχο να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε αναβάθμιση θα καταστήσει το epipla.com ακόμη πιο λειτουργικό και φιλικό προς εσάς

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
E-mail:sales@epipla.com
Τηλέφωνο:2117707708
Fax:2117707709

http://www.epipla.com

Πληροφορίες:    Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...