Jump to content
Αναζήτηση σε
 • More options...
Βρείτε αποτελέσματα που ...
Εύρεση αποτελεσμάτων στα ...
Καλώς ορίσατε! Eπισκέπτης!

Ελάτε μαζί μας τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα μπορείτε να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε σε υπάρχοντα θέματα, και πολλά άλλα. Είναι επίσης γρήγορη και εντελώς δωρεάν, έτσι τι περιμένεις;

ΔΩΡΕΕΣ

 • καταχωρήσεις
  297
 • σχόλιο
  1
 • εμφανίσεις
  13.620

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος

spaan

145 εμφανίσεις

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος για την ευγενική χειρονομία της να μας κάνει Δωρεά σταθεροποιητής τάσης Scudo AVR 600-1000VA

acepower-logo-300x71.png.71e09d7855015bc5181fdb35b679cc73.png23905294-533241447011796-1900326306442503703-n.thumb.jpg.eae3913ea49e7a9abeb08ca59a11b196.jpg

Ποιοι είμαστε:
Έχοντας έδρα την Αθήνα εδώ και 25 χρόνια παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και ολοκληρωμένες λύσεις στα Ηλεκτρονικά Ισχύος.
Επενδύοντας στην συνεχή εξέλιξη, μέσα από την μακροχρόνια εμπειρία, τις μεγάλες συνεργασίες και την εμπιστοσύνη των πελατών μας από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα δεσμευόμαστε και παρέχουμε λύσεις που ικανοποιούν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες της αγοράς.
Στην ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος εφαρμόζουμε από το 1996 το σύστημα ISO 9000 διασφαλίζοντας έτσι ακόμη πιο δυναμικά τον υψηλό βαθμό ικανοποίησης των πελατών μας.
Η πορεία μας:
Η πορεία της ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ξεκινάει το 1990 με την ίδρυση της εταιρίας και τη σχεδίαση, παραγωγή και διάθεση των  Σταθεροποιητών Εναλλασσόμενου Ρεύματος  και των  Συστημάτων Αδιαλείπτου Τροφοδοσίας (UPS). Τα πρώτα 3 χρόνια της λειτουργίας εδραιώνονται συνεργασίες με μεγάλους και γνωστούς κατασκευαστικούς οίκους για την εμπορία αντίστοιχων συστημάτων.
Το 1994, υπογράφεται συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας και εκπροσώπησης με την ιταλική εταιρία AROS, σήμερα Riello UPS, μία από της μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρείες UPS παγκοσμίως διαθέτοντας έτσι μία πλήρη γκάμα στην ελληνική αγορά ικανοποιώντας κάθε απαίτηση αδιάλειπτης παροχής ενέργειας.
Το 1996, η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος καινοτομεί πιστοποιώντας την παραγωγική διαδικασία σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9002.
Συνεχίζοντας την ανοδική πορεία και τις επενδύσεις στην ποιότητα το 1998  πιστοποιείται η σχεδίαση και η ανάπτυξη νέων προϊόντων με το πρότυπο EN ISO 9001. Παράλληλα, ξεκινάει η δραστηριοποίηση της εταιρίας στους μετατροπείς (inverters) επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο τη γκάμα των προϊόντων της στα Ηλεκτρονικά Ισχύος και στα Συστήματα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Το 2000, η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος αναπτύσσει τη δραστηριότητά της σε νέες αγορές προϊόντων, όπως τα Ανορθωτικά Συστήματα και οι Σταθμοί Ενέργειας DC για τηλεπικοινωνίες. Επίσης, παρέχει λύσεις σε Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο των προϊόντων τα οποία συνθέτουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας.
Το 2006, με την εφαρμογή του νόμου Ν.3468/2006 για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος ξεκινάει η δραστηριοποίηση της εταιρίας στα Διασυνδεδεμένα Φωτοβολταϊκά Συστήματα η οποία συνεχίζεται δυναμικά και σήμερα.  
Το 2008 προσθέτει στα προϊόντα της τα Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις για τον περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας.
H ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος αποκτά την πιστοποίηση ποιότητας ISO 9001:2000 το 2003 και στα πλαίσια των αρχών της σχετικά με την διασφάλιση της ποιότητας των υπηρεσιών της πιστοποιείται το 2010 με το πρότυπο ISO 9001 : 2008. Αυτή η πιστοποίηση εγγυάται αυστηρό και σταθερό έλεγχο των εταιρικών διαδικασιών και ταυτόχρονα εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων.
Η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος σήμερα:
Σήμερα η ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος καλύπτει το σύνολο των αναγκών που απορρέουν από τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας σε λύσεις και προϊόντα για την προστασία, παραγωγή και εξοικονόμηση ενέργειας. Η εταιρία διαθέτει την τεχνογνωσία, το εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό και τις εγκαταστάσεις ώστε να παρέχει υψηλό επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών.
Το ανθρώπινο δυναμικό της ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος είναι αυτό που με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις δεξιότητες του συντελεί στη συνέχιση της δυναμικής πορείας της εταιρίας.
Η Ενέργειά μας δεν σταματά, είναι αυτή που μας κινεί και με αυτή παρέχουμε:
Υψηλή Ποιότητα Εξυπηρέτησης
Η σχέση μας ξεκινάει με την πρώτη επικοινωνία και συνεχίζεται μετά την αγορά μέσω του εξιδεικευμένου τμήματος υποστήριξης (support). Το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών επιβεβαιώνει το ISO 9001:2008. 
Εγχώρια και Διεθνής παρουσία
Ο στρατηγικός σχεδιασμός της ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος, συνοδευόμενος πάντα από το όραμα και τις αξίες μας, συντελεί στην αύξηση του πελατολογίου διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο και την εφαρμογή των προϊόντων μας σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους. Επίσης, συντελεί στον εντοπισμό και την αξιοποίηση των ευκαιριών στην Ελλάδα και την παγκόσμια αγορά.
Συνεχής Εκπαίδευση
Το ανθρώπινο δυναμικό της ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος είναι αυτό που με την εμπειρία, τις γνώσεις και τις δεξιότητες του, συντελεί στη συνέχιση της δυναμικής πορείας της εταιρίας.
Η συνεχής εκπαίδευση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, είναι ένα από τα στοιχεία που συμβάλλουν στη δυναμική πορεία της εταιρίας αλλά και των στελεχών της.  Χαρακτηριστικό παράδειγμα εκπαίδευσης αποτελεί η επιμόρφωση των Τεχνικών της εταιρίας στα εργοστάσια της Riello UPS στην Ιταλία. Στην ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος επενδύουμε στη διαχρονική εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού με σεβασμό στην προσωπικότητα, τη διαφορετικότητα εξασφαλίζοντας τη δυναμική ανάπτυξη σε ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον.
Κοινωνική συνεισφορά
Στην ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος αναγνωρίζουμε τις ανάγκες για παροχή εξοπλισμού σε ιδιαίτερες περιπτώσεις και ανταποκρινόμαστε σε αυτές. Ειδικά στην περίπτωση που τα προϊόντα μας μπορούν να δώσουν χαρά και χαμόγελα σε όσους τα έχουν ανάγκη εντάσσουμε στο πλαίσιο δράσης μας ενέργειες που στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες. Για αυτό είμαστε υπερήφανοι που ενισχύουμε και υποστηρίζουμε τις ανάγκες για εξοπλισμό στο «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Τα τελευταία χρόνια έχουμε εξοπλίσει τα κεντρικά γραφεία του οργανισμού, τον ξενώνα και τη κινητή μονάδα και συνεχίζουμε να είμαστε δίπλα τους ενισχύοντας την προσπάθειά τους.

ACE Ηλεκτρονικά Ισχύος 
Όθωνος 39,
173 43 Άγιος ∆ηµήτριος, Αθήνα
ΤΗΛ : 210 9966555
EMAIL: info@acepower.gr0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...