Jump to content

Eυχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία «GRECO STROM»


spaangr

386 εμφανίσεις

Eυχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Π.Ε. «GRECO STROM» για την ΔΩΡΕΑ 1 τεμάχια στρώμα για πολύτεκνη οικογένεια.

ECOSTROM_KAVALA_15.thumb.jpg.7183345fc741da00ee52669b9d8b28a2.jpg
 

Μια Ελληνική βιομηχανία με Ευρωπαϊκή προοπτική και διεθνείς προδιαγραφές

Η ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Π.Ε. «GRECO STROM» μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ασχολείται εδώ και 58 χρόνια με την κατασκευή στρωμάτων, κρεβατιών και προϊόντων ύπνου, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται με επιτυχία στον ξενοδοχειακό, ιατροτεχνολογικό, ναυτιλιακό και νοσοκομειακό εξοπλισμό καθώς και με απόλυτο σεβασμό και ευαισθησία στα βρεφικά προϊόντα ύπνου.
Το εργοστάσιο, οι αποθήκες, το κέντρο διανομής καθώς και τα κεντρικά γραφεία των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών της επιχείρησης στεγάζονται σε ιδιόκτητες πρόσφατα ανακαινισμένες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Μάνδρα Αττικής, υποδειγματικά οργανωμένες, λειτουργικές και κατασκευασμένες με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Η συνολική έκταση ξεπερνά τα 16.000 m2. Όλοι οι χώροι έχουν σχεδιαστεί και δομηθεί με γνώμονα την παροχή των ιδανικότερων συνθηκών εργασίας για το προσωπικό όσον αφορά την ασφάλεια και την υγιεινη.
Οι εγκαταστάσεις στο σύνολό τους επεκτάθηκαν και ανακαινίστηκαν πρόσφατα με χρήση ειδικών υλικών που εξασφαλίζουν απόλυτη στεγανότητα και θερμομόνωση διατηρώντας έτσι τις απαιτούμενες συνθήκες αποθήκευσης, ενώ παράλληλα αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι πλέον η GRECO STROM έχει ξεπεράσει σε διαβαλκανικό και ευρωπαϊκό επίπεδο τα πιο απαιτητικά επιχειρησιακά standards.

Πιστοποιήσεις
Η GRECO STROM είναι ιδιαίτερα περήφανη που όλες οι πιστοποιήσεις δόθηκαν από τους διεθνείς φορείς πιστοποίησης Bureau Veritas, LRQA Business Assurance & Swiss Approval International. Πρόκειται για φορείς που ελέγχουν με συχνές επιθεωρήσεις την ορθή εφαρμογή, συντήρηση αλλά και τη συνεχή αναβάθμιση των συστημάτων ποιότητας.

Πρωτοπορία
Καθημερινά επενδύουμε χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς στην αγορά του πλέον υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.
Σε συνδυασμό με το συνεχώς εκπαιδευμένο και άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας κατoρθώνουμε να υλοποιούμε τον καινοτόμο σχεδιασμό μας σε παραγωγή ποιοτικών, εργονομικών και πρωτοποριακών προϊόντων ύπνου.
Θέλοντας να εξασφαλίσουμε το ιδανικότερο αποτέλεσμα έχουμε επιλέξει για την προμήθεια των πρώτων υλών μας τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες αλλά και εταιρείες από το διεθνές forum του κλάδου.
Όλοι οι προμηθευτές μας διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά τα οποία διασφαλίζουν την άριστη ποιότητα των υλικών μέσα από τους πιο απαιτητικούς ελέγχους παραγωγικής διαδικασίας.

Απόλυτη
Η διοίκηση της επιχείρησης ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Π.Ε. “GRECO STROM” έχει αναλάβει τη δέσμευση ώστε ο τομέας σχεδιασμού,
ο τομέας παραγωγής και ο τομέας εξυπηρέτησης πελατών, να είναι ελεγχόμενα οργανωμένοι έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν και πρωτίστως να προλαμβάνονται οι ποιοτικές αστοχίες με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών και καταναλωτών, προσεγγίζοντας πάντα ανθρωποκεντρικά τις ανάγκες τους και φροντίζοντας να παραμένει άριστη η ποιότητα των πολλά υποσχόμενων
προϊόντων μας.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Στην οικογένεια της GRECO STROM δουλεύουμε μεθοδικά και γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει σχεδιασμός και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων ύπνου.
ΣΤΡΩΜΑΤΑ
ΜΑΞΙΛΑΡΙA
TOPPERS
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ
ΚΡΕΒΑΤΙΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ, ΒΑΣΕΙΣ
ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ - KΡΕΒΑΤΙΑ
ΣΤΡΩΜΑΤΑ
ΜΑΞΙΛΑΡΙA
TOPPERS
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ
ΚΡΕΒΑΤΙΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ, ΒΑΣΕΙΣ
ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ - KΡΕΒΑΤΙΑ

Τhe family legacy

67667.png.8fed32d469ce8ee6cdb62cf984c7a819.png

Τα δύο αδέρφια Μάριος και Χρήστος Γκοτσόπουλος, συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό αυτό που ξεκίνησε ο πατέρας τους κ. Φώτης Γκοτσόπουλος πριν από 58 ολόκληρα χρόνια!
Η Γνώση, η Πείρα, η Καινοτομία, η Ποιότητα, η Λειτουργικότητα, το πρωτότυπο Design, αλλά πάνω απ’ όλα το ανθρώπινο προφίλ μας, συνεχώς προσανατολισμένο στο σεβασμό και τις ανάγκες του αγοραστικού μας κοινού, συνθέτουν τη φιλοσοφία της εταιρείας μας, κάνοντας την GRECO STROM, την κορυφαία επιλογή των καταναλωτών.
Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση με την αγάπη και την αφοσίωση που κληρονομήσαμε από τον πατέρα μας, έχουμε αποφασίσει να παραμείνουμε πάντα δημιουργικά ανήσυχοι ώστε να εξελίξουμε στο έπακρο κάθε νέο μας στόχο.
Η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες, και να παράγει ποιοτικά προϊόντα ύπνου με κύριο σκοπό την παραμονή στις πρώτες θέσεις του εγχώριου και διεθνούς forum του κλάδου μας.
 


H φιλοσοφία μας είναι τόσο απλή,αλλά και τόσο ουσιαστική: να προάγουμε το στρώμα σε ένα εργαλείο υγείας
Στη GRECO STROM...
• Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ
Μια ποιοτική, καλύτερη ζωή δεν είναι πολυτέλεια. Είναι βαθιά φιλοσοφημένη αναγκαιότητα για όλους μας. Η εκπλήρωση αυτής της αναγκαιότητας και η χαρά που σας προσφέρει, είναι η μεγαλύτερη έμπνευση για εμάς.
• Η ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ
Καθημερινά, σχεδιάζουμε, επιλέγουμε και παράγουμε για εσάς υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα ύπνου με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας και με απώτερο στόχο την άψογη εξυπηρέτησή σας
• Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ
Στη δική μας φιλοσοφία, η ποιότητα σε ό,τι σας προσφέρουμε δεν είναι επιλογή. Είναι η πιο σημαντική υποχρέωσή μας προς εσάς.
• Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ
α
φού η ευρεία αποδοχή των προϊόντων μας, τόσο στην εσωτερική όσο και εξωτερική αγορά, αποδεικνύει την επίτευξη του ενός και μοναδικού μας στόχου μας.

u1_img20220306163308.jpg.9752070401486a8ebcc33a63a7966608.jpg

Επικοινωνία
www.grecostrom.gr
Εργοστάσιο - Show Room - Kεντρικά γραφεία: Τέρμα οδού Μακρυγιάννη, Μάνδρα Αττικής 19600
Τ.+30 210 55 52 000
F. +30 210 55 50 870
Ε.info@grecostrom.gr

0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...