Jump to content

Eυχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία MEDATHLON – Γ. Α. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.


spaangr

409 εμφανίσεις

Eυχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία MEDATHLON – Γ. Α. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. για την ΔΩΡΕΑ ψηφιακό πιεσόμετρο Veroval HARTMANN DUO CONTROL για το φαρμακείο του συλλόγου μας.

57567657.thumb.jpg.dd42b9f5ebfb1bd21c097bc6dc966f7f.jpg

Η Εταιρεία
Η MEDATHLON – Γ. Α. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι μία εισαγωγική/εμπορική εταιρεία που από το 2019 δραστηριοποιείται στον τομέα των ιατρικών, αθλητιατρικών και αθλητικών ειδών. Η εταιρεία εδρεύει στο Ίλιον , επί της οδού Ψαρών 4 (Τ.Κ. 13122) ενώ διαθέτει και σύχρονο e-shop στην διέυθυνση medathlon.gr .
Κύριο αντικείμενο της είναι η εισαγωγή, εμπορία και διανομή των υλικών αυτών σε Φυσικοθεραπευτήρια, Κέντρα Αποκατάστασης και σε ιατρεία Φυσιάτρων και Ορθοπεδικών καθώς και σε κάθε επιπέδου αθλούμενους σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Από την αρχή της δημιουργίας της η εταιρεία λειτουργεί με βασικούς άξονες την εξειδίκευση, την πλήρη γκάμα προιόντων και την πελατοκεντρική εξυπηρέτηση γνωρίζοντας οτι τα στοιχεία αυτά οδηγούν σε σταθερές και μακροχρόνιες συνεργασίες. Στόχος είναι η Medathlon να γίνει το σημαντικότερο σημείο πώλησης στο οποιό καθε επαγγελματίας ή ιδιώτης θα μπορει να προμηθευτεί τα προιόντα που απαιτούνται για την την πρόληψη ή την θεραπεία αθλητικών κακώσεων βοηθώντας τον έτσι να επιτύχει καλύτερες επιδόσεις με λιγότερους τραυματισμούς.

Η Medathlon ειναι o επίσημος διανομέας στην Ελληνική αγορά των κορυφαίων αθλητιατρικών προίοντων της Mueller Sports Medicine, των προιοντων fitness & training της Pure2improve καθώς και των προιόντων αθλητικής φροντίδας και φυσικοθεραπείας της OXD Sports. Επίσης διατηρεί σταθερή και μακροχρόνια συνεργασία με άλλους αναγνωρισμένους οίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως : Sveltus, 3M, Johnsons & Johnsons, BD, Medipac, Mesorelle, Paul Hartmann, Lohmann & Rausher, Novak M, Promat, Littmann, Kern κ.α.

68789.thumb.png.1bfc348d52a5fa7271c529da7bccd6b1.png

Ακολουθώντας πιστά τις νομοθετικές διατάξεις αλλα και τις κατευθυντήριες οδηγίες, η Medathlon διαθέτει το πιστοποιητικό συμμόρφωσης με τις Αρχές και κατευθυντήριες γραμμές ορθής πρακτικής διανομής ιατροτεχνολογικών προϊόντων βάσει της ΔΥ8/1348/2004 και πιστοποίηση ISO 9001:2015 για την Διασφάλιση της Ποιότητας. Είναι εγγεγραμμένη στο Εθνικό Μητρώο του Εθνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) και συμβεβλημένη με αρμόδιο φορέα ανακύκλωσης (ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΕ) για την ανακύκλωση των προιόντων ιατρικού εξοπλισμού που εισάγει.

Η MEDATHLON – Γ. Α. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. είναι μια ελληνική εταιρεία, στελεχωμένη με έμπειρη και οργανωμένη ομάδα εργαζομένων, που δεν σταματά να λειτουργεί με σεβασμό και αφοσίωση στους πελάτες, του συνεργάτες και τις αξίες της.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 39 ΕΥΡΩ!

10% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
Είσαι φοιτητής; Κέρδισε 10% έκπτωση αποστέλλοντας το πάσο σου με τον αριθμό της παραγγελίας σου!

Σας ενδιαφέρει μια συνεργάσία b2b;
Η Medathlon σαν επίσημος εισαγωγέας για την Ελληνική αγορά των αθλητιατρικών προιόντων της Mueller Sports Medicine, των προιόντων Fitness της Pure2improve των προιόντων φυσικοθεραπείας και αθλητικης φροντίδας της OXD Sports, των συσκευών λεμφικού μασάζ/πρεσσοθεραπείας Carepump μπορεί να προσφέρει ειδικές τιμές χονδρικής σε εμπόρους, καταστήματα ιατρικών/ορθοπεδικών ειδών και αθλητικά καταστήματα.

medathlon_logo.jpg.0c0dbcd563ea827a1e6a342934926d02.jpg

Πληροφορίες Επικοινωνίας
Medathlon - Ιατρικά είδη για αθλητές, Φυσικοθεραπεία, Fitness, Προπονητικά
Ψαρών 4, 13122 'Ιλιον
contact@medathlon.gr
2107000207 , 2105757981
https://www.medathlon.gr

0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...