Jump to content

Eυχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία insurancemarket


spaangr

458 εμφανίσεις

Eυχαριστούμε από καρδιάς την εταιρεία insurancemarket για την ΔΩΡΕΑΝ ανανέωση για ένα έτος του ασφαλιστήριου συμβολαίου μας για την κινητή μονάδα του συλλόγου μας.

Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο που επιλέγεις υπηρεσίες ασφάλειας, ενέργειας και τραπεζικών προϊόντων. Θέλουμε να είμαστε ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση του κόστους σου. Θέλουμε να σου προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση και αγοραστική εμπειρία.
Και το έχουμε καταφέρει. Το insurancemarket.gr είναι από το 2011, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης & αγοράς ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα – 1 στις 3 online ασφαλίσεις πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας μας.

u1_img20220305104937.jpg.a3e5c66a0d56a2baaf5bd50fb6ac4da8.jpg

Με τη γνώση και την εμπειρία του πρώτου μας εγχειρήματος, προχωρήσαμε και σε άλλες 2 υπηρεσίες σύγκρισης υπηρεσιών, πάντα με τον ίδιο στόχο. Να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις το καλύτερο για εσένα!

H Money Market Ασφαλιστικών Πρακτόρων Μονοπρόσωπη A.E είναι αδειοδοτημένος διανομέας ασφαλιστικών προϊόντων που εποπτεύεται από την Τράπεζα της Ελλάδος.
3 υπηρεσίες Δωρεάν σύγκρισης
To insurancemarket.gr αναπτύχθηκε το 2011 από την Money Market Ασφαλιστικών Πρακτόρων Μονοπρόσωπη A.E, με όραμα να γίνει ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση του κόστους σου για ασφαλιστικές υπηρεσίες, προσφέροντας σου ταυτόχρονα κορυφαία αγοραστική εμπειρία και εξυπηρέτηση. Συνεργαζόμαστε με 24+ ασφαλιστικές εταιρείες.
Με το energy-market.gr, σου προσφέρουμε έναν γρήγορο, εύκολο και αντικειμενικό τρόπο για να συγκρίνεις την αγορά παρόχων ενέργειας και να επιλέξεις εκείνον που ταιριάζει στις ανάγκες του σπιτιού ή της επιχείρησής σου. Συνεργαζόμαστε με 13 παρόχους ρεύματος και φυσικού αερίου.
Το money–market.gr αναπτύχθηκε το 2019 με στόχο να γίνει ο online οικονομικός σου σύμβουλος. Η καινοτόμος online υπηρεσία μας σου επιτρέπει να συγκρίνεις όλα τα χρηματοοικονομικά προϊόντα της αγοράς και να έχεις πρόσβαση σε χρήσιμα εργαλεία & πλούσιο περιεχόμενο για την καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου (πχ αγορά κατοικίας, αποταμίευσή, καταναλωτικά δάνεια, συνταξιοδοτικό πλάνο κλπ).

u1_img20220305105015.jpg.89c72546e80d1e35b86e2ac605df713b.jpg

Σχετικά με τις υπηρεσίες μας
Όλες οι υπηρεσίες μας στους κλάδους της ασφάλισης, της ενέργειας και του χρήματος σου παρέχονται εντελώς δωρεάν, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.
Ειδικότερα, τα παρεχόμενα εργαλεία τιμολόγησης, σύγκρισης και ιεράρχησης βάσει φίλτρων, στοχεύουν αποκλειστικά στην κατάλληλη ενημέρωση και υποστήριξή σου ώστε να μπορείς να αποφασίσεις & να επιλέξεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σου στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές που παρέχουμε στα διαθέσιμα προϊόντα προκύπτουν από τις συμφωνίες που έχουμε εξασφαλίσει με τους Συνεργάτες / Παρόχους λόγω του μεγάλου όγκου συναλλαγών που διαχειριζόμαστε.
Ο όγκος αυτός μας επιτρέπει να μην έχουμε καμία μεταφορά κόστους στον τελικό καταναλωτή και επιπλέον καθιστά χαμηλότερο, για τις εταιρείες, το δικό μας κόστος από το κόστος που θα είχαν αν το παρείχαν οι ίδιες απευθείας.
Ταυτόχρονα, λόγω της τεχνογνωσίας και εμπειρίας μας, είμαστε σε θέση να συνδυάζουμε προϊόντα & καλύψεις διαφορετικών ασφαλιστικών εταιρειών (συγκεκριμένα τις καλύψεις οδικής & νομικής βοήθειας, θραύσης κρυστάλλων και προσωπικού ατυχήματος οδηγού), ώστε να λαμβάνεις την βέλτιστη κάλυψη στην χαμηλότερη τιμή.
1. Σχετικά με τις υπηρεσίες μας
2. Δήλωση Ανεξαρτησίας – Αντικειμενικότητας
Η Money Market Α.Ε. παραμένει μια απολύτως ανεξάρτητη και αμερόληπτη εταιρεία.
Στις ιστοσελίδες της insurancemarket.gr, energy-market.gr & money-market.gr, συγκρίνεις τις εξατομικευμένες προσφορές των εταιρειών απολύτως αντικειμενικά.
Ως ο σύμμαχός σου στην εξοικονόμηση του κόστους σου μέσω της σύγκρισης και της ανεύρεσης του κατάλληλου για εσένα προγράμματος, διασφαλίζουμε πως όλες οι υπηρεσίες μας έχουν μοναδικό γνώμονα το δικό σου συμφέρον και πως οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία που τηρούμε με συνεργαζόμενους οργανισμούς δεν επηρεάζουν τις υπηρεσίες σύγκρισης, προβολής προϊόντων/υπηρεσιών και τιμολόγησης.
3. Πώς αμειβόμαστε
Η αμοιβή μας προκύπτει, ανάλογα με τη φύση της παρεχόμενης υπηρεσίας, από τις επιμέρους συμφωνίες με τους συνεργαζόμενους οργανισμούς και περιλαμβάνει τα κόστη που έχουμε αναλάβει για λογαριασμό τους (π.χ. κόστη εξυπηρέτησης πελατών, ενημερώσεων και προωθητικών ενεργειών, κόστη διεκπεραίωσης συναλλαγών κλπ.).

u1_img20220305105112.jpg.087a27ee496d04cc9e660440f865ef6f.jpg

Οι 3 βασικοί τρόποι αμοιβής μας περιλαμβάνουν:
1. Εφάπαξ αμοιβή ανά συναλλαγή πελάτη
Με ορισμένους παρόχους ενέργειας έχουμε συμφωνήσει σταθερή εφάπαξ αμοιβή για κάθε αλλαγή παρόχου που πραγματοποιείται στην πλατφόρμα μας.
2. Αμοιβή με προμήθεια
Μέσω των συμφωνημένων προμηθειών, λαμβάνουμε ένα ποσοστό επί του ασφαλίστρου που επιλέγεις να καταβάλλεις ή επί της κατανάλωσης του ηλεκτρικού σου ρεύματος ή του στεγαστικού δανείου που έλαβες με τις υπηρεσίες τραπεζικής διαμεσολάβησης μέσω της Money Market ΑΕ.
Η αμοιβή μας στα προϊόντα ασφάλισης προκύπτει αποκλειστικά από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις βάσει προμήθειας που περιλαμβάνεται στο ασφάλιστρο, χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση στο τελικό κόστος.
3. Αμοιβή click through
Σε εταιρίες που συνεργάζονται με affiliate προγράμματα ενδέχεται να λαμβάνουμε αμοιβή εφόσον η πώληση πραγματοποιηθεί μέσω του δικού μας affiliate link ή (κατά περίπτωση) εφόσον ο χρήστης μεταβεί στο συνεργαζόμενο site μέσω δικού μας συνδέσμου.
Όμως, στους ανθρώπους μας συγκαταλέγουμε και όλους τους πελάτες μας εδώ και 10 χρόνια!
Κι αυτό γιατί μαζί το κάναμε…
μαζί ανακαλύψαμε και λύσαμε προβλήματα στη διαδικασία και τον χρόνο ασφάλισης,
μαζί μεγαλώσαμε, μειώσαμε τα κόστη των ασφαλίστρων και αλλάξαμε όλο το σκηνικό στον χώρο της online ασφάλισης.

Ευχαριστούμε όσους μας έχουν εμπιστευτεί και υποσχόμαστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. ❤️

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Aσφάλεια Aυτοκινήτου, Μηχανής, Σπιτιού - Ασφάλειες Insurancemarket
Κατάστημα Εξυπηρέτησης
Φιλελλήνων 7, Τ.Κ. 10557, Σύνταγμα
Δευτέρα - Παρασκευή: 9πμ - 5μμ
Γραφεία Εταιρείας
Ευριπίδου 31-33, Τ.Κ. 10554, Αθήνα
mail: info@insurancemarket.gr
Τηλ: 210 324 5000

0 Σχόλια


Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.

Eπισκέπτης
Προσθέστε ένα σχόλιο ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...