Το pairno.gr χορηγός σε σύλλογο πολυτέκνων
ΠαράθεσηΠριν από μερικές μέρες το pairno.gr έλαβε ένα ασυνήθιστο μέηλ. Προέρχονταν από το «Σύλλογο Τριτέκνων- Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος», που συστάθηκε φέτος το καλοκαίρι και εδρεύει στη Ραφήνα Αττικής.
Οι υπεύθυνοι του συλλόγου ζητούσαν ευγενικά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τη χορηγία ενός πλαστικοποιητή για τις ανάγκες του γραφείου τους. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης λοιπόν αποφασίσαμε να τους το προσφέρουμε δωρεάν, προκειμένου να στηρίξουμε το έργο τους.
Ο «Σύλλογος Τριτέκνων- Πολυτέκνων Αττικής Άγιος Νεκτάριος», δημιουργήθηκε για να στηρίξει με κάθε τρόπο τις πολυμελείς οικογένειες στην Αττική που δεν διαθέτουν τα μέσα να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητά τους, προσφέροντάς τους είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές και οτιδήποτε άλλο καταφέρει να συγκεντρώσει από εθελοντές που τον υποστηρίζουν ή από καταστήματα.
Αν και τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα αυτού του τόπου, οι τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες στην Ελλάδα, δεν απολαμβάνουν των παροχών που απαιτούνται από την πολιτεία. Έτσι το βάρος της βοήθειας μετακυλίεται στον κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη ή επαγγελματία που επιθυμεί να παρέχει τα εχέγγυα στις οικογένειες αυτές για μια αξιοπρεπή διαβίωση.
Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν το pairno.gr δώρισε ένα πλαστικοποιητή/ κοπτικό γραφείου 3 σε 1 OLYMPIA A- 240 COMBO, το οποίο μπορεί να κόβει, να πλαστικοποιεί και να στρογγυλεύει τις γωνίες για φύλλα Α4.Ο πλαστικοποιητής αυτός μπορεί να κάνει όχι μόνο ζεστή πλαστικοποίηση, ενώ το κοπτικό με τρεις διαφορετικές λεπίδες μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στρογγύλεμα των γωνιών στα φύλλα Α4.
Ευχόμαστε ολόθερμα στο σύλλογο καλή αρχή και ελπίζουμε η παρουσία του να βοηθήσει αποτελεσματικά τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες της Αττικής, προσφέροντάς τους μια ανάσα ζωής.
Katerina Livieratou
pairno.gr
0 Σχόλια
Recommended Comments
Δεν υπάρχουν σχόλια προς εμφάνιση.